Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzalonaPoszukiwaczka

Szukam mężusia i tatusia :P

Polecane posty

Witam, nie ma co owijać w bawełnę ;) Szukam partnera do stworzenia związku. Ogólnie jestem samotną mamą z dwoma cudownymi aniołkami z jednego związku, po rozwodzie z orzeczeniem o winie pozwanego (piszę w razie wątpliwości których pewnie i tak nie ominę) . Nie jest łatwo ale daję sobie radę :) Ale we dwoje zawsze raźniej :) W sumie to w czwórkę. Nie mam własnego M- wynajmuję. Wiem, że są Panowie którzy dali by radę, jestem ładną i zadbaną kobietą- jeśli komuś zaufam dostanie moje zdjęcie i nie będzie żałował, to mogę zagwarantować. Jestem kochliwa, posiadam w sobie mnóstwo miłości którą chciałąbym obdarować swojego meżczyznę, lubię seks, oddaję się w zwiazku w 100% a nawet 200% jestem odważna, spontaniczna, (pomysł z napisaniem tutaj jest zwariowany i szalony- taka jestem w pozytywnym słowa tego znaczeniu) W sumie po rozwodzie (2012r) wierzyłam, że tylko bezpłodny mężczyzna pokocha mnie rónie bardzo jak dzieci ale nie spotykam takich, nie jest to żaden wyznacznik. Zdaję sobie sprawę, że zaraz poleją się epitety itd itp ale może wśród tego ktoś wykaże inicjatywę a może nikt się nie odezwie? Hmmm... Warto spróbować :))))

Gość ME_rt
Teraz ciężko znaleść frajera żeby chował cudze dzieci nawet za extra sex itd

Nie szukam frajera :) A teksty dotyczące dzieci, są malutkie- mogę zgłosić na policję. Nie miałabym problemu bo mam tam dobrych znajomych. Wiecie, że w internecie nie da się nic ukryć? Więc proszę pilnować swoich ciętych języków. Jeśli chodzi o nie to nie zawaham się do podjęcia żadnych kroków, jestem jak lwica.

Gość gość
:-) na bank znajdziesz dziwakow. I mnóstwo głupich odpowiedzi. Ale w wśród nich będę ja. Rozpoznasz mój styl. A jeśli nie to widocznie nie jest nam dane :$

Gość gość
Ja szukam, wolna, bezdzietna , lubię sex oralny, chce ślubu cywilnego i adoptować dziecko, mam 3 7 lat.

Gość gość
Nie rób dziewczynie konkurencji na jej temacie :-)

Gość gość
Nie martw sie. Zaraz milionerzy z domami i mercedesami bedą sie o ciebie bili. Bedziesz przebierała w ofertach jak ciuchy w sklepie buhahahha

A teksty dotyczące dzieci, są malutkie- mogę zgłosić na policję. Nie miałabym problemu bo mam tam dobrych znajomych. x ha ha, napisałas wiek "dzieci" frajerko? co mi zarzucą?

Gość gość
znam takich co lubia kobiety z dziećmi, bo do takich sa przyzwyczajeni, a zwłaszcza ci co się wywodzą z wielodzietnych rodzin

Tak, przyszykowałam się na to psychicznie czytając inne wątki, że jest tutaj dużo przykrych ludzi tak poprostu dla pasjii lubiących dokuczać. Nie szukam kobiety, jestem heteroseksualna :)... Jeśli ktoś chciałby nawiązać znajomość proszę o podawanie e-mail'i ja jestem bardzo poważna w tym wątku. Osobiście mam 25 lat i żaden wiek mnie nie przeraża dotyczący partnera. Poprostu muszę czuć się bezpieczna czego ciężko doświadczyć w tych czasach,

Gość gość
Czego szukasz w mężczyźnie autorko?

Gość gość
na kafeterii aniołkami nazywa się dzieci które się poroniło

claude speed to już wiesz i więcen nie przypomnę Ci, że są malutkie. Frajerko? Twoje słownictwo świadczy tylko o Tobie i Ciebie napewno nie szukam. Nie jestem materialistką, gdybym była już dawno bym była ustawiona nawet posiadając dwójkę dzieci. Milionerów też nie szukam, potrafię żyć biedniej ale godniej :)

Gość gość
Czy zechceaż pisać z kimś kto szuka głównie zrozumienia?

Dziwne skojarzenia co do aniołków, w sumie gdzie niegdzie rzucało mi się to w oczy. Ale ja nie jestem jak karzdy na kafeterii, jesstem jedyna w swoim rodzaju i o swoich Aniołkach zawsze się tak będę wyrażała mimo chorych skojarzeń "bo na kafeterii" :))))

Oczywiście, że zechcę pisać. Zrozumienie jest bardzo ważne i każdy go potrzebuje nawet ja :)

Gość gość
Autorko zamiast faceta poszukaj słownika ortograficznego. Dramat.

Gość gość
W takim razie odezwij się proszę na gradar111@wp.pl dziś muszę znikać. Mam nadzieję że się odezwiesz. Raczej męża ze mnie mieć nie będziesz ale chcę czasem pogadać. Pozdrawiam

Gość gość
Dobrze napisała: lubi seks. Dla facetów tylko to się liczy. a że analfabetka to nie szkodzi, facet rozmawiać z nią nie musi ;)

Uważam, że seks jest ważny w związku. Są kobiety które mogą bez tego żyć, są inne dla których jest to ważne dlatego warto o tym wspomnieć żeby nie było rozczarowań. Obrażajcie obrażajcie, uważam, że tacy ludzie się "dowartościowują" w ten sposób :) Więc jeśli czujesz się przez to lepszy/lepsza to śmiało. To tylko internet :)

Gość gość
w jakim maksymalnym wieku moze byc absztyfikant?

Gość gość
czy nie bedzie przeszkadzalo ci to ze bedzie milionerem?

Gość gość
bajkopisarz:D

Gość PACHNIE MI TU PROWEM
mając 23 lata się rozwiodłaś, czyli sprawę złożyłas mając ok.22 Jakim cudem do tego wieku miałaś już 2 dzieci, które po 2 latach od rozwodu jednocześnie nadal są malutkie???

hmmmm... Myśle, że taki maksymalny wygranicznik to będzie 40lat- mam przyjaciela który ma 37 lat i wcale na swój wiek nie wygląda stąd myślę, że nie boję się znacznej różnicy wieku, kolejny powód to mam przyjaciółkę która ma męża 15 lat starszego i kochają się niesamowicie. Czasem 45latek będzie lepiej wygladał i się trzymał jak 30latek co też świadczy o tym jak się w życiu prowadził i co sobą reprezentuje :)

Gość gość
SzalonaPoszukiwaczka Uważam, że seks jest ważny w związku. Są kobiety które mogą bez tego żyć, są inne dla których jest to ważne dlatego warto o tym wspomnieć żeby nie było rozczarowań. x Czyich rozczarowań? Boisz się, że trafisz na ASa czy nie bardzo wiesz co piszesz i klepiesz byle klepać?

Gość gość
dajecie się nabierać żółtodzioby:D

Milionerzy mi nie przeszkadzają :P Ale nie chciałabym o tym wiedzieć i żeby to było coś czymby chciał mi zaimponować :)... Tak samo nie przeszkadzają mi mezczyźni którzy żyją z miesiąca na miesiąc :) Nie będę się tłumaczyła ze swojego nieudanego zwiazku każdemu, mogę napisać tyle, że zostałąm bardzo skrzywdzona. Gdy nawiąże z kimś zarzylsze relacje wszystkiego się napewno dowie. Zawsze marzyłam o rodzinie, odwiecznie :) Niestety źle dobrałąm partnera, mój wiek świadczy o młodych i głupich decyzjach bo sama wiem, że za duzo sobie wyobrażałam i za mało wiedziałam o życiu. Ale każdy popełnia błey, ważne żeby je zrozumieć :)