Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzalonaPoszukiwaczka

Szukam mężusia i tatusia :P

Polecane posty

Gość gość
zarzylsze relacje wszystkiego się napewno dowie. x x x Prowokacja. Aż tacy analfabeci się nie rozmnażają (mam nadzieję).

Gość gość
to ze ktos dobrze wyglada w wieku 40 lat nie znaczy ze mu sie dobrze powodzi a moze na przyklad oznaczac ze jest leniem albo ze zyl do tej pory dzieki ,,uprzejmosci'' pan

Gość gość
autorko co to jest czymba?

Kobieta potrafi się dostosować do predyspozycji mężczyzny, męzczyzna który ma duże potrzeby niestety będzie cierpiał w związku w którym nie dostanie tego dlatego nie zmienię swojego zdania, że trzeba o tym mówić śmiało :) A to, że komuś się nie podoba, że śmiało o tym piszę już nie poradze, możliwe, że sam/sama masz z tym problem. Dla mnie to nie jest temat tabu, mogę o tym rozmawiać, pisać bez końca aczkolwiek seks jest czymś tak fascynującym i dla mnie wiążącym, że nie robi się z byle kim i warto czekać :)

Gość gość
SzalonaPoszukiwaczka hmmmm... Myśle, że taki maksymalny wygranicznik to będzie 40lat- mam przyjaciela który ma 37 lat i wcale na swój wiek nie wygląda stąd myślę, że nie boję się znacznej różnicy wieku, kolejny powód to mam przyjaciółkę która ma męża 15 lat starszego i kochają się niesamowicie. Czasem 45latek będzie lepiej wygladał i się trzymał jak 30latek co też świadczy o tym jak się w życiu prowadził i co sobą reprezentuje usmiech.gif x 25-latka, po rozwodzie, z 2 dzieci, bez wykształcenia (co widać po tym jak pisze) szuka faceta i jeszcze ważny jest dla niej jego wygląd :D

Gość gość
nie zrazilas sie do facetow po swoich przezycach z ex,czy nie lepiej zamiast szukac faceta zainwestowac w siebie?

Gość gość
Ale Ty przygłupie napisałaś o czymś zupełnie przeciwnym. Niestety, inteligencji ci brakuje a próbujesz nadrobić seksem. Żenada.

popełniam błędy ortograficzne dlatego prowokacja? Nic bardziej mylnego. A skoro ktoś mi to wypomina to myśli, że swoja doskonałością orotograficzną zdobędzie zainteresowanie od płci przeciwnej, życze powodzenia :) Myślę, że nie ma ze mną takiej tragedii jednak :)

Gość gość
kiepskie prowo, tak walić z grubej rury już w samym tytule, a mimo to ludzie odpowiadają.

Nie oceniam ludzi po wyglądzie. Haha nie macie się czego czepiać i szukać Bóg wie czego w moich wypowiedziach? Ale chyba każdy chciałby żdeby jego partner np nie odstraszał zapachem który świadczy o jego niedbalstwie. Ubiór czysty a nie oryginalniy. Ktoś kto mnie ocenia pod tym względem widać jakie ma sam wartości.

Gość gość
SzalonaPoszukiwaczka Kobieta potrafi się dostosować do predyspozycji mężczyzny --- chyba preferencji, a nie predyspozycji (używasz słów, których znaczenia nie rozumiesz) proponuję zamiast szukania mężusia zainwestować w efukację żeby dzieci się matki nie wstydziły a odpowiadając na kolejny post: jeśli piszesz "karzdy" to trudno sobie wyobrazić większą tragedię twierdzenia o zdobywaniu zainteresowania facetów doskonałością ortograficzną nawet nie skomentuję, pewnie nie ogarniesz tego, że nie każdy szuka tu męskich portek i nie każdy musi żebrać o męskie zanteresowanie

Gość gość
Sama pisząc o wieku napisałaś o wyglądzie faceta, więc nie odwracaj kota ogonem. Zaczynam mieć wrażenie, że to prowokacja jakiegoś gimbusa. Nie ma tak tępych kobiet.

co ma prawo do mojego tytułu i wypowiedzi? Jakoś nie widzę zależności. Jak komuś się nie podoba wcale nie musi się wypowiadać a jak ktoś zazdrości, że ja się odważyłam to najlepiej jak sam się odważy zaryzykować :) Wyształcenie mija się ze znajomością ortografii- gwarantuję, której jak zaznaczę nigdy mi nie wypominano, tylko tutaj nie mają co niektórzy czego się czepieć :)

Gość gość
Zatem jakie masz wykształcenie? Czym się zajmujesz zawodowo?

ja nie wiem kto tak na mnie siadł z tą ortografią i wypominanie błedów ale błagam daruj sobie :) Predyspozycje seksualne istnieją więc prosze mi nie zarzucać nieumiejętnego używania słów :) i iść na wątek "nauczcie mnie pisać poprawnie" Ja tego nie potrzebuję :) Jestem projektantką odzieży w dobrej firmie, jakieś jeszcze pytania?

Gość gość
hahaha, prowokacja na 100% i to w dodatku marna

Uwierzcie, że w życiu realnym a nie wirtualnym nie żebrzę o meskie portki wręcz przeciwnie dlatego ryzykiem było napisanie tutaj i zobaczeniem jak to zaowocuje, Nie żałuję przynajmniej wiem jakie tutaj orły są nie dostosowujace się do tematu który narzuciałam. Tak samo uważam, że osoby które tutaj mają pełne gęby próbując mnie zawstydzić, obalić, zniesmaczyć w życiu realnym buźki by nie otworzyli.

Gość gość
osoby otworzyły, nie otworzyli i nie obala się osób to naprawdę już nie jest istotne, powodzenia w szukaniu idioty dla idiotki tylko dzieci szkoda

Gość lookrecya
mam 24 lata jestem bezdzietna i bez przeszłości seksualnej też szukam męża i ojca moich dzieci

Gość we6as
twój mężuś i tatuś twoich dzieci był na sali sądowej a teraz to cholera wie gdzie jest

hmmm... nie interesuje mnie gdzie on jest bo mu na dzieciach nie zalezy tylko na mnie.

Zimny dran'iu im mniej wiesz tym lepiej śpisz ;) :P Jak sama doswiadczyłam ludzie tutaj siedzący na czatach są zakompleksieni i patrzą jak człowiekowi dokuczyć ;) Nie zwarzając na temat obowiązujący mają swoje problemy i obrzucają innych swoimi kompleksami i przypinają swoje łatki :) Chciałam rozważyć swój problem i wiatpliwości więc założyłam temat, dlatego jeśli Ci wszyscy obecni u mnie co mnie negowali mają problem to mogą sobie odrębny wątek założyć i walczyć ze swoimi słabościami :) Tak ogólnie jak wspomniałam na początku szukam meżusia i tatusia do maluszków już istniejących :P Uważam, że to zabawny temat przy którym można się pośmiać i a nóż/widelec coś z tego będzie a nie obrzucać g*wnem :)

Gość gość
maluszki już istnieją, trzeba tylko znaleźć tatusia ma ktoś poczucie humoru

Bo nie wystarczy spłodzić, zachwycać się mamusią a dzieci traktować jako coś co przytrzyma mamusie która sobie sama nie poradzi... Sama sobie poradziłam, kobiety w tych czasach są odważne- jestem jedną z nich... A Żeby być ojcem trzeba wychować...

Gość gość
>SzalonaPoszukiwaczka Jak jesteś szalona, to chyba oddział psychiatryczny pozostaje.

Gość ali ali ali
Odczepcie sie od dziewczyny. Jak cos sie wam nie podoba to inny watek proponuje,po huujjj odpowiadacie nie do tematu zalozonego:-\

Gość gość
dziwne,z tego wynika że rozwiodłaś się z facetem który Cię uwielbiał ale zapewne był młody i nie dojrzał do dzieci jeszcze,taki był zły dla dzieci?przecież wtedy by Ciebie stracił