Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harryholegirl

niskie hcg

Polecane posty

Gość haryholegirl
źle napisałam. NIe zarodek, a pecherzyk ciazowy miał 2,8 mm

Gość gość
a czy wy nie rozumiecie, że beta a beta to różnica? zależnie jakim testem robionym (jakiej firmy) na niektórych ciąże potwierdza wynik powyżej 5 a na moim było powyżej 1... Musisz na swoich normach sprawdzić... Jeśli jest poniżej normy na Twoim wyniku to nie wróże nic dobrego.

Gość haryholegirl
na moich wynikach mam normy: 2-4 tydz - 39,1-8368 5-6 tydz - 861-88769 mój wynik to 391 Z początku sie załamałam, bo to niby mój 4tc+4d, wiec 5. tydzien. Ale teraz widze że jednak chyba te tygodnie liczą od owulacji - choć takiej informacji na wynikach nie ma. Z tego by wychodzilo, ze ten moj wynik jest raczej w nizszych granicach normy, ale jeszcze w porządku. Zobacze co mi jutro wyjdzie, bo w sumie to przyrost jest najważniejszy

Gość haryholegirl
a jeszcze zapytam, tak troche z innej beczki - jesli przyrost okazuje sie słaby, poniżej 66%. To juz na 100% ciąża jest nieudana? Czy jeszcze jest szansa, że można coś zrobić, np. zadziałac lekami?

Gość gość
Leki sa na podtrzymanie -gdyby np. było krwawienie a nie na rozwój ciąży.

Gość haryholegirl
ja wiem, ze np. leki nie wpływaja na poziom hcg bezposrednio. Chodzi mi tu o to czy mały przytost, to jest oczywisty sygnał, że ciaza jest martwa lub jej nie ma, czy np. że coś się dzieje złego, na co można jeszcze zaradzić.

Gość gość
Ja miałam w dniu spodziewanej miesiączki w 33dc hcg 7, sześć dni później hcg 60 czyli 4t 6dzień, pęcherzyk zobaczyłam w 6t0dzień wielkości 5 mm, a teraz moja mała ma 10 kg i jest wszysko ok. A jeżeli beta wzrasta poniżej 66% to raczej słabe szanse, mi pomimo niskiego hcg na początku wzrastała 100% co 2 dni. Powodzenia!

Gość Nika gość
A mi nie przyrastała nawet o 66 procent, za każdym razem panikowam, ale cierpliwie cEkałam do wizyty i okazało się, że wszystko z ciążą ok. Na początku była trochę mniejsza, niż z om, ale potem nadgoniliśmy i teraz wszystkie parametry w normie.

Gość haryholegirl
Właśnie odebrałam swoje wyniki bety po 48 godzinach. Mam 923 :) Przyrost o 136%

Gość gość
No i widzisz po co była ta panika? Tylko niepotrzebny stres a to nic dobrego przecież.

Gość jakzrodziną
piekny wynik, także wszystko dobrze :)

Gość gość
N1q6GREidt09eFqhRCJEdgR4