Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak robi mi wyrzuty

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak ostatnio bardzo często mówi mi ze przytyłam i ze zle wyglądam. Codziennie pyta czy ćwiczyłam, co dziś robiłam, bo twierdzi ze nic nie robię. Jest dla mnie niemiły. Mówi ze moglabym zrzucic kilka kg i nie chce żebym tak wyglądała i przeszkadza mu mój wyglad. Co Waszym zdaniem powinnam zrobić? Czy taki związek ma sens?

Gość gość
schudnij

Gość gość 144
to znaczy ze masz chama a nie faceta

Jak to chama? Bo mówi jak jest? Powinien udawać, że lubi "puszyste" albo gadać, że "kochanego ciałka nigdy za wiele"? Jest gruba to daje jej do zrozumienia, że mu się jako gruba nie podoba i chce ją zmotywować do zmiany sylwetki. To normalne. Czy metody tej motywacji są właściwe, czy nie,trudno stwierdzić, ale chamem nie jest. Mógłby co najwyżej być kłamcą, gdyby udawał, że jest w porządku.

Gość gość
DZIĘKI CLAUDE SPEED. Potrafisz pomóc w złej sytuacji.

Gość gość 144
Ale jest dla niej niemiły. Facet nie powinien być niemiły czy nieuprzejmy dla swojej kobiety i wszystko jedno ile ona waży. Fakt, może ją dopingować i mówić delikatnie co myśli ale tak żeby jej nie ranić

Gość gość
Też mi się tak wydaje. A on umie też na mnie nakrzyczec za coś albo mnie olewać. Jak powiem mu, ze to bez sensu, bo cały czas się kłócimy to on mówi ze nic na siłę i nawet się o mnie nie stara. Albo jak się kłócimy i się rozplacze to on potrafi wyjść z pokoju i jechać po prostu do domu.

Gość gość
dziwne że jeszcze cię nie rzucił

Gość gość
ja bym Cię przywiązał do samochodu i wolno jechał. wolno.

Co kogo "rani" a co nie zależy od indywidualnego poziomu wrażliwości. Co więcej jeśli ktoś rzeczywiście jest gruby (nie wiem ile waży autorka tematu) to nazwanie go grubym trudno uznać za obrazę. To nie jest obraza, tylko proste stwierdzenie faktu. Tak samo jak powiedzenie jesteś niski/wysoki, łysy albo chudy. Oczywiście, że taki komunikat można przekazać na różne sposoby, ale z pierwszego postu w temacie nie wynika, by ten facet mówił coś chamskiego. To raczej autorka jest przewrażliwiona, bo nie chce jej się nic z tym zrobić i wolałaby zmianę nastawienia partnera do swojej tuszy.

Gość gość
On chce Tobą rządzić. Nie pozwól na to.

Gość gość
a może jest już niemiły, bo miły już był i nie zauważyła delikatnych aluzji. No co ci powiem,du. pek i tyle może naprawdę wstydzi się ,że się zapuściłaś,jak chcesz ratować związek bo to chyba jego schyłek to się za siebie weź,a jak nie, bo dobrze ci z tym jak wyglądasz to olej dziada.

Gość gość
Ważę 68 kg przy 165 cm wzrostu...

Gość gość
Do autorki: Dla to jestes zerem powinna się wstydzić że jesteś tak gruba!!! ja swoją d**e pogoniłem bo przytyła 1kg. W*******m sie jak by mnie zdradziła. Jak byś była moja laską to by nie skonczyło się na ubliżaniu. Bym tobie wyznaczył ile masz wpier.......dalac dziennie.

Gość gość
Fajnie masz. Dobrze ze uwolniles od siebie tą dziewczynę.

Gość gość
A ta głupia suka jeszcze chciała do mnie wrócić ale sie poniżyła jak autorka tylko troche gorzej. Jak bym rozkroił takie grube świnie to by nie było głodu na świecie.

Gość gość
Juz nikt nie chce pisać?

Gość gość
robi to bo jest tchorzem, chce zebys ty go zostawila bo nie ma odwagi i tyle,,, zostaw go na odchodne mu powiedz ze sie cieszysz ze sie to konczy bo dal ci szanse na to by ktos cie pokochal za to jaka jestes w srodku bo kocha sie nie za wyglad. mam faceta ktory uroda nie grzeszy jest otyly itp. ja jestem niezla laska chuda wysoka no nje jestem jakas sex bomba ale duzo osob mowi booze stac cie na niezle ciacho a ty z tym paczkiem oddpowiadam co czuje ze kocham tego paczka. w tym paczku jest duO wiecej" kalorii" niz w byle jakim ciastku ktore po prostu kocham. ( waze 48 kg)

20.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość x ty jesteś KOBIETĄ, przytyj 20 kg to pogadamy i zobaczymy czy facet będzie z tobą

Gość gość
20.05.14 jestem cwelem.

Gość ta z 2143
no bo faceci nie kieruja sie wartosciami wyzszymi jak milosc i uczucie tylko wygpadem. waszym zdaniem kochac mozna tylko szczuple. moj favet tez patrzy na wyglad mimo ze sam wyglada jak przyslowiowy paczek i powiem ci ze jem za czterech a przytyc nie moge. on tez przezywa widzi jak wyglada ma chwile zwatpienia w sibie i zalamki ale wtedy po prostu go przytulam i mowie mu ze go kocham takim jakim jst i jest to prawda,a faceci jak kobieta wazy troche wiecej to sie odwracaja i tylko dowalic potrafia

Gość ta z 2143
autorko bedzies o wiele szczesliwsza sama niz z takim toksycznym gosciem