Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

PRYSZCZE NA DEKOLDZIE, RAMIONACH I PLECACH

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, mam straszny problem który już od kilku lat rujnuje mi życie. Mam masę pryszczy na plecach, dekoldzie i ramionach, o twarzy nie wspominam bo to można jakoś ukryć. Próbowałam już naprawdę wszystkiego, chodziłam do kilku dermatologów, żaden skutecznie mi nie pomógł nawet na chwilę. Kiedyś za namową mamy zaczęłam chodzić na solarium, pomogło, w końcu mogłam jechać na wymarzone wakacje i których teraz mogę tylko pomarzyć. Czasami mam okropne dni kiedy siadam i zaczynam płakać, zaczynam się nad sobą użalać, mam w głowie milion złych myśli i rzeczy których nie mogę teraz zrobić. Bardzo bym chciała w lecie chodzić w koszulkach na ramiączkach, chodzić ze znajomymi nad jezioro które znajduje się w moim mieście, zawsze muszę wymyślać jakieś wymówki dlaczego nie mogę iść. Boję się również podzielić tym wstydliwym problemem z moim facetem. Obawiam się, że kiedy w końcu pierwszy raz będzie chciał mi ściągnąć koszulkę to ja oczywiście powiem nie chociaż naprawdę bym tego chciała. Ratujcie :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować