Gość gość Napisano Maj 20, 2014 Hej dziewczyny, mam straszny problem który już od kilku lat rujnuje mi życie. Mam masę pryszczy na plecach, dekoldzie i ramionach, o twarzy nie wspominam bo to można jakoś ukryć. Próbowałam już naprawdę wszystkiego, chodziłam do kilku dermatologów, żaden skutecznie mi nie pomógł nawet na chwilę. Kiedyś za namową mamy zaczęłam chodzić na solarium, pomogło, w końcu mogłam jechać na wymarzone wakacje i których teraz mogę tylko pomarzyć. Czasami mam okropne dni kiedy siadam i zaczynam płakać, zaczynam się nad sobą użalać, mam w głowie milion złych myśli i rzeczy których nie mogę teraz zrobić. Bardzo bym chciała w lecie chodzić w koszulkach na ramiączkach, chodzić ze znajomymi nad jezioro które znajduje się w moim mieście, zawsze muszę wymyślać jakieś wymówki dlaczego nie mogę iść. Boję się również podzielić tym wstydliwym problemem z moim facetem. Obawiam się, że kiedy w końcu pierwszy raz będzie chciał mi ściągnąć koszulkę to ja oczywiście powiem nie chociaż naprawdę bym tego chciała. Ratujcie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach