Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jutro ide na badanie beta hcg

Polecane posty

Gość gość

jutro ide na badanie krwi prywatnie bo zawsze okres mialam regularny tzn co 29-34dni nigdy sie nie spoznial tak jak teraz.tzn obecnie spoznia sie 2.5tygodnia. robilam w tym czasie trzy testy ciazowe bobotest i amiltest i jeszze jakis test strumieniowy bo.myslalam.ze.moze taki cos pokaze skoro plytkowe pokazaly jwdna kreske. nie zabezpieczamy sie nigdy. sex do konca jest codziennie lub co drugi dzien i staralismy sie.o.dziecko juz kilka.miesiecy. jutro ide na beta hcg bo.jesli pokaze brak.ciazy to bede brala lueine na wywolanie okresu. objawow brak.nie boli nic.nawet nie mam.uczucia bolu.jak.na okres nic.

Gość gość
no i co w związku z tym?

Gość gość
dwa miesiace temu chodzolam.na monitoring owul.i nie mialam.zadnych torbieli ani nic wiec teraz nagle moze mi sie okres zatrzymac np z powodu torbiela? aha i badania wszystkich hormonow.mialam.tzn.prolaktyna progesteron i te na tarczyxe i cukrzyce estradiol itd

Gość gość
a ja jutro idę do sklepu po pietruszkę

Gość gość
i sie zastanawiam czy to.moze byc ciaza jesli testy pokazywaly brak coazy? czytalam.ze niektorym kobietom tylko beta hcg pokazala ciaze a testy nie... jedna kobieta na forum gdzies pisala ze nawet 8testow robila w odstepach zasowych przez.miesiac caly i nic niw pokazaly a beta pokazala

Gość gość
znowu Ty... idź, życzę Ci tej ciąży i bety wysokiej, w końcu masz już jedno dziecko, niech ma rodzeństwo :)

Gość gość
ile razy bylas juz na becie?