Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczełam bardziej dbac o siebie zmieniłam dietę

Polecane posty

Gość gość

Która składa się teraz głównie z korzonków, przeróżnych sałat, kapust i wszystkich dostępnych warzyw. Jem teraz bardzo duże ilości min. rucoli, roszponki, szczypiorku, pomidorów, bazyli i innych dostępnych świeżych ziół... Poza tym nie stronie od innych warzyw Owoców jem bardzo mało jeśli nie wcale, bo są to chyba tylko truskawki i arbuz oraz czasami wyciskam sok z pomarańczy. Wyżej w mojej żywieniowej piramidzie znajdują się wszystkie możliwe kasze, ryże, makarony i ciemne pieczywo Mięso i inne odzwierzęce są na samym końcu piramidy razem z cukrami;) Dziś jadłam loda bo dziecko mnie zmolestowało na takiego z automatu- więc kupiłam i musiałam zjeść połowę;)zło konieczne Zaczełam się też więcej ruszać i ciekawe czy w końcu schudnę?

Gość gość
Zamierzam również wprowadzić do diety pewne zioło z Meksyku, które sprawia że człowiek nie choruje i nie starzeje się.

Gość klara217
i nie umiera :)

Gość gość
Umiera się ale w wieku który dał nam bóg czyli 150lat i po prostu pikawa wybija nam ostatnie sekundy i zasypiamy. To dzięki jej właściwościom pikawka wytrzyma 150lat Zakładając że część życia mam już za sobą zakładam że pożyję odpowiednio krócej;)