Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śmieszą mnie kobiety które myślą że zaimponują facetowii ....

Polecane posty

Gość brunetwysokipo30
tzw zaradzanie to kierunek dla mas jak i kierunki medyczne :) bo nie ma w nich pracy a o dobrego lekarza jest naprawde trudno :) to powolanie

Gość BrunetWysokipo30
wiec nie sadze zeby taka WczorajszaCzerwonaTruskawka taka pusta blondyczka wybrala medydcyny tylko dlatego ze chce leczyc ludzi :) no sorry ale kobieta i lekarz marne polaczenie

Gość gość
co prawda to prawda moja grupa ma obczajone ile sie zarabia po jakiej specjalizacji, co się bardziej opłaca, myślą że będą jeździć autamii za 200 tysiecy ja sie nie zgadzam z autorem tematu ale wydaje mi sie że kobiety chcą mieć faceta mądrzejszego a faceci głupszą dziewczynę - coś w tym jest Oczywiście "głupszą " zawodowo - nie chce nikogo obrazić

Gość gość
nie sądze by ktokolwiek wytrzymał 6 lat medycyny z********ania za darmo w tygodniu i weekendy bez powołania u mnie na 1 roku już odpadło z 50 osób bo nieogarniały a jeszcze nie ma sesji

Gość BrunetWysokiPo30
najwieksza glupota :D jest mierzenie inteligencji po kierunkach studiów badz po zawodach to jest najglupsza metoda mierzenia inteligencji ;d wspólczuje ludziom którzy tak robia naprawde trzeba nie miec wyoberazni i myslenia i jakiegos takiego przestrzenego myslenia

Gość BrunetWysokiPo30
jesli ktos tak mierzy inteligencje tzn ze nie ma pomyslu na wlasne zycie i jest pustakiem :)

Gość gość
tu chodzi o zaradność bo taka kobieta co skończyła dobre studia to musiała umieć się ogarnąć by sie uczyć trochę myśleć pracować bez pieniedzy myśli poważnie o życiu i to już jakoś rokuję - i wolałbym taką do związki

Gość gość
claude speed predzej dziewczyny chcą kogoś lepszego i wybrzydzają x Dokładnie. IM więcej ma kobieta tym więcej oczekuje od faceta a kobieta nigdy nie spojrzy w dół więc im więcej ma kobieta tym mniej potencjalnych kandydatów. I to nie facetom przeszkadza tylko kobietom. Kobiety chcą się wyprowadzić do faceta, chcą by jke utrzymywał/ więcej zarabiał, on był kierowcą itd.

Gość gość
wysokibrunet -dla mnie facet który pracuję na koparce jest pustakiem bo zbytniego wykorzystania rozumu to nie wymaga - i facet który ma w nicku wysokibrunet też - bo patrzy na siebie przez pryzmat wyglądu

Gość gość
gość co prawda to prawda moja grupa ma obczajone ile sie zarabia po jakiej specjalizacji, co się bardziej opłaca, myślą że będą jeździć autamii za 200 tysiecy ja sie nie zgadzam z autorem tematu ale wydaje mi sie że kobiety chcą mieć faceta mądrzejszego a faceci głupszą dziewczynę - coś w tym jest Oczywiście "głupszą " zawodowo - nie chce nikogo obrazić x Gorzej,kiedy facet uświadomi sobie,że nie ma do czynienia z głupszą od siebie.Jest zmuszony do przemodelowania stosunku do danej osoby.Inaczej pat.

Faceci lubia malo imteligente kobiety, ktore beda po nich sprzatac****atrzec na nich niczym ciele w malowane wrota. Czemu tak jest? Nie wiem, moze ma to cos wspolnego z meskim ego? Ja mam dominujacy i niezalezny charakter, nie placze nad zlamanym paznokciem, nie lubie prosic o pomoc i nie odgrywam roli slodkiej, glupiutkiej idiotki. Nie odgrywam i nie bede, bo bez sensu udawac kogos kim sie nie jest

Gość gość
z tego co widzę faceci lecą na kobiety, co ich chwalą podziwiają i nie potrafia sobie nawet piwa otworzyć :) zbadane doświadczalnie

Gość gość
szczerze wydaje mi się truskaweczka że albo trzeba tego faceta podziwiać, udawać tępą, mówić mu że jest mądry, wiązać krawat, stroić się dla niego można sobie być niezależną finansowo, wykształconą ale facet musi się czuć męski, podejmować decyzję, rządzić albo związek się nie uda - obserwację rodzinne ( mama miała 9 braci :) ) szczerze ja wolałabym tak sie zachowywać i mieć fajną rodzinne niż bawić w partnerstwo i wyrywanie sobię wszystkiego

Gość gość
WczorajszaCzerwonaTruskawka Faceci lubia malo imteligente kobiety, ktore beda po nich sprzatac****atrzec na nich niczym ciele w malowane wrota. Czemu tak jest? Nie wiem, moze ma to cos wspolnego z meskim ego? Ja mam dominujacy i niezalezny charakter, nie placze nad zlamanym paznokciem, nie lubie prosic o pomoc i nie odgrywam roli slodkiej, glupiutkiej idiotki. Nie odgrywam i nie bede, bo bez sensu udawac kogos kim sie nie jest x czyli jesteś Zosia samosia, która nie daje szansy wykazania się mężczyźnie a jako kobieta nie zniosłabyś faceta w jakiejkolwiek rzeczy słabszego od siebie. Problem jest w tobie nie facetach.

Gość gość
partnerstwo działa prawidłowo tam gdzie kobieta nie jest furiatką gdy facet nie robi wszystkiego sam i nie jest idealny.

Moze i problem jest we mnie, nie zaprzeczam. Chociaz moj facet nie narzeka, znaczy czasami marudzi cos o tym, ze nie powinnam udawac niezniszczalnej. Ale ogolnie jest okey, wydaje mi sie ze w zwiazku jestem dosc fair. Ale potrzebuje faceta rownie niezaleznego jak ja, potrafiacego zaakceptowac ze czasami jestem jak kot i chodze wlasnymi sciezkami. W zwiazku wszystko dzielone jest 50% na 50% potrafie powiedziec komplement czy poprosic o przybicie gwozdzia, bo moj facet zrobi to szybciej. Ale jest jak jest, nie lubie czegos nie umiec, zawsze tak bylo i raczej juz bedzie

Gość gość
kobieta zawsze szuka dużo lepszego od siebie faceta

Gość gość
a facet duzo gorszej od niego :D

Gość gość
ha to zostają z niczym ci "najgłupsi faceci " i najmądrzejsze kobiety" fenomen ludzi którzy nie mogą nikogo wogóle ( nie wybrzydzają ) znaleźć wyjaśniony :)

zajecie ciekawe=dobrze platnektos jest inteligentny=dobrze opłacanyatrakcyjny=dobrze zarabia.swiat jest taki prosty.najlepsze d***** zarabiaja najwiecej

Gość gość
dobrze platne = dobrze zarabia to się wyklucza w tej teorii bo znak równości znaczy to samo

Gość wcale nnie
Kobiety tak nie myslą. Żadna nigdy nie poszła na medycynę, żeby imponowac facetom, natomiast znam taką, która pomimo oczywistej intelignecji doktoratu nie zaczeła robić ( a miała propozycję), żeby nie płoszyć facetów. (tak tak) Szczesliwie wyszła za mąż. Natomiast na co zwracają uwagę faceci, to ja już sama nie wiem. Ale wychodzi mi że: - Na to, czy kobieta ma kasę :) (dobry zawód, bogarych rodziców, mieszkanie, samochód). Na to zwracają uwagę faceci, ktorzy...sami tego nie mają. Sa bardzo przeciętni, z nadwagą, ale, uwaga, kobieta ma być szczupła do konca zycia . - Na to, czy trzeba sie nią zajmować :D Jesli nie trzeba o nią zbytnio zabiegać, mozna ja do woli na różne sposoby ranic, a ona i tak jest; w trudnych sytuacjach np utraty pracy nie trzeba jej wspierać, bo "ma sobie poradzić", to niektórzy faceci zwróą uwagę. Tacy, którym nie chce się kiwnąć palcem w związku i chca znaleźć kogoś, kto nie będzie od nich nic wymagał. . - Na to, że sama wszystko organizuje, załatwia, a on sie tylko podpina :) Taka bardzo rzutka dziewczyna, przy której nie trzeba mysleć, gdzie i jak pojechać, jak i gdzie załatwić, jak to zrobić żeby...ona wszystko wie i znajdzie rozwiązanie. No naprawdę są tacy, którzy szukają mamy i żenią się z nią czasem :D .

tak.sa i tacy, ktorzy wolą chłopców ale nie spotkalem sie z sytuacja aby z tego powodu namawiali kobiety do zmiany płci więc wysiłek jaki włożyłaś w nasmarkanie tego posta niczemu nie służył oprócz wysmarkania sie

Gość gość
Kazdy normalny facet zwraca uwage na duzy biust, zgrabny tylek i ladna figure. Zwlaszcza na duzy biust. I to wie kazda kobieta nie od dzis. Jak bedzie mial do wyboru plaska czy cycata to wezmie cycata. Jak nie ma wyboru to wezmie plaska. Na wyksztalcenie , kase i tytuly nie zwraca sie tak bardzo uwagi ale dobrze jak sa. kobieta ktora sama ma kase i zawod nie wisi tak na kasie faceta i mozna zaimponowac znajomym ze sie taka rznie.

Gość wcale nnie
"wysiłek jaki włożyłaś w nasmarkanie tego posta niczemu nie służył oprócz wysmarkania sie" . Może chciałam się tylko wysmarkać. A Ty już z wielką recenzją przybiegłeś...:D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie wiedzialam ze medycyna to "swietne wyksztalcenie i prestizowy kierunek" Czego to sie czlowiek na kafe nie dowie...

tak. mnóstwa rzeczy.np gdzie pieprz rośnie oraz ze jest to to samo miejsce ktore konczy sie zwieraczami