Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrababka

czy, aby nie jestem za dobra?

Polecane posty

Gość dobrababka

Słuchajcie, mam faceta od 5 miesięcy( wiem nie jest to dlugi okres), jest ok, ale ja pozwalam mu na wszystko, nie dlatego, że chcę wyjść na fajną, albo go utrzymać, po prostu uważam, że jeżeli chcę swobody, a ja jej zawsze potrzebowałam bardzo dużo, to muszę też ją dawać. W sumie to mój pierwszy powiedzmy "poważniejszy" związek. Było spoko, ale bezuczuciowa Jolka zaczęła coś czuć i jestem teraz na każde jego zawołanie, chcę z nim spędzać jak najwięcej czasu więc rezerwuje go kiedy tylko zapragnie, często zmieniając swoje już istniejące plany. Wiem, że to źle, ale jakoś funkcjonowało, a ja byłam "zaspokojona". Ostatnio niestety zaczęłam zauważać złą tendencję: on mi mowi, ze ma dużo na głowie za wczasu, ale potem jednak koledzy są i zapomina, że miał coś do rpboty(np. Zawsze widzieliśmy się we wtorki, z uwagi na dogodny harmonogram, a ostatnio juz w sobotę zastrzegł sobie, że ma tyle roboty na środę, że na pewno nie bedzie dał rady. Ok, rozumiem. Niestety we wtorek po tym jak wrócił do swojego domu i powiedział tam chwilę, pojechał z kolegami i spędził z nimi czas aż do 22). Powiedzcie mi czy powinnam udawać zajęta, nie mieć dla niego czasu przez jakis czas i przecierpieć, podczas gdy on zateskni i troche sie mu znudza monotonne wypady z kumplami?

Gość gość
Juz po milości jak woli kumpli od Ciebie .

Gość dobrababka
Potrzebuje odpowiedzi "serio". Nie chcę żyć w toksycznym związku, a moim celem jest zwalczanie szkodnika w zarodku

Gość gość
idź do psychologa pogadać ( to nie znaczy że jesteś chora lub nie normalna)

Gość gość
Ale to jest odp serioSerio. Gdy facet woli kumpli to zazwyczaj jest po bigosie . Za duzo swody chciałas to teraz masz . Albo sie zmienisz albo bedziesz sama cale zycie .