Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki prezent na DZIEŃ MATKI ?

Polecane posty

Gość gość

jakie prezenty dajecie swoim mama ?

Gość gość
Ja bym chciała dostać cos ze srebrnej bizuterii.Jakia fajny wisiorek z cyrkoniami :-)

Gość gość
Zależy co robi. Jeśli ma stojącą pracę to wykup do SPA na masaże. Jeśli jest zabiegana to wykup do fryzjera na fryzurę. Jeśli farbuje włosy/pasemka to wykup do fryzjera na farbę/pasemka/obcięcie. Jeśli dba o paznokcie/ stopy, to wykup do gabinetu który się tym zajmuje. Ewentualnie coś co lubi i o czym wspomina cały czas. Mam mamęi teściową. Zawsze słucham o czym marzą. Robię notki w swoim notesie w razie wykupienia/kupienia czegoś szczególnego na prezent. Wtedy jest łatwiej zapamiętać.

Gość dżesi
kup jakiś fajny lakier do paznokci,albo kilka, w hebe jest teraz sporo promocji na lakiery, np revlon, to taka mamina firma ;)

Ja kupiłam dla swojej mamy perfumy DKNY i książkę (wydanie z dołączoną płytą z muzyką do książki).

Gość gość
a ja pomaluję jej pokój na ulubiony, wymarzony kolor gdy będzie w pracy :)

Gość boberek13
a ja swojej mamie zafundowałam dość nietypowy prezent :) z myślą o jej zdrowiu. Ostatnio byłam u lekarza w lux medzie i i czekając wpadła mi w oko promocja na badania kompleksowe dla kobiet. specjalna promocja na dzień matki. A jak to z mamami bywa, wszystko ważniejsze niż własne zdrowie... pomyślałam, że to będzie super prezent, żeby mama zrobiła sobie badania. Co o tym sądzicie?

Gość gość
Te badania to super pomysł :)

Gość adrianna_ada
wow! nie pomyśłałabym o tym! Boberek, możesz coś wiecej powiedzieć na temat tego pakietu? co w nim jest i za ile?

Gość boberek13
w pakiecie sa takie badania jak morfologia, choresterol, ob, ekg, usg jamy brzuszne i piersi, glukoza, kreatynina. Jeszcze kilka innych ale to już za trudne nazwy i nie pamiętam. Całość w tej chwili kupiłam za 360 zł, ale wiem ze w czerwcu chyba jeszcze będzie dostępne. Widziałam też bardziej rozbudowane badania, ale stwierdziłam ze taki pakiet wystarczy :)

Gość gośćop
Świetny prezent te badania jednak dla mojej mamy byłaby to kara ;) Ma "alergię" na lekarzy i chodzi jak już ewidentnie musi tzn np. jak kończą jej się tabletki które na stałe zażywa . Ja kupiłam dla mamy i teściowej zestaw kaw smakowych i syrop do kawy wszystko ładnie zapakowane na prezent. Do tego jeszcze kupię bukiet kwiatów.

Gość gość
A ja wykupiłam Mamie, tez w luxmedzie pakiet bezpieczne uprawianie sportu :-) bo Mama uwzięła się, że zacznie iegać i może nawet stanie do maratonu...w końcu pokazywali jak 104 latek też biegał...

Gość Majhkha
W tym roku mama dostanie od nas wyjątkowe, markowe buty Ballin na które żal jej kasy ;)

Gość Donnaasss
a tych butów chyba nie ma w Polsce.

Gość Majhkha
A są w sklepie internetowym luxusowi

Gość jolagda
moja mama zawsze się cieszy z kosmetyków, krem, cienie do powiek, pomadka czy lakier do paznokci to dla niej najlepsze prezenty, i tak chyba zrobię w tym roku też, ale chyba nie z revlonu, a może sally hansen? orientujecie się czy są dobre?

Gość gość
Moja mama 2 tygodnie temu powiedziała, że nie jestem jej córką, że mam się wynosić z jej domu, że jestem wyrodną córką - zastanawiam się co zrobić z Dniem Matki.... Poradźcie...

Gość Córkaaaaa
Ja kupuję perfumy, ale alternatywne z Paris Avenue, bo jeszcze kokosów nie zarabiam :P i nazbieram jej polnych kwiatów, bo mama je uwielbia. A tak naprawdę najważniejsze pewnie będzie dla niej to, że przyjadę specjalnie z innego miasta, żeby spędzić z nią ten dzień ;)

strój kąpielowy jej kupię z jakiegoś cudacznego sklepu, sama sobie wybrała, ja tylko zapłacę. i standardowo kwiatuszek:)

Gość guaro
hej! przeglądam różne pomysły, tyle tego jest, że teraz to dopiero mam zagwozdkę :) zastanawiałabym się pewnie nad perfumami, ale jak mam wywalić kasę, to chyba wygrywa pomysł z tym pakietem medycznym. Super sprawa! Boberek13, czy to we wszystkich przychodniach luxmedu jest realizowane, orientujesz się?

Gość gość
Za 360 zl to zadna laska ,normalnie po cenie .No moze z dyszkę takiej .

Gość gość
reklamo luxmedu, S********J. Ja zamawiam tort w dobrej cukierni, zawsze. I jakis super kwiat w doniczce na balkon, w tym roku chce kupic hibiskusa. Do tego, trafiony przez przypadek, lisc laurowy w doniczce...do hodowania, fajnego wygladu...i do zupy:-) Moja mama kocha gotowac:-)

Gość guaro
Brawo! rozmówca godny uwagi :) Ty piszesz o hibiskusie, ja mam prawo o lux medzie, forum dostępne dla każdego! dlaczego nie moge wypowiedzieć się na temat prezentu, który uważam za fajny.... Czyżby kwiaty i ciasto to jedyny słuszny prezent dla mam? Więcej luzu życzę :)

Gość gość
hibiscus nie traci reklama. Luxmed tak. Co wiecej, bylam pracownikiem Luxmedu, znam ich metody... ale co mi tam, niech sie glupi lud nabiera, nie moja brocha:-) wszystkiego najlepszego z okazji swieta naszych mam:-)

Gość gość
ja mojej mamie kupię taką specjalną bombonierkę na dzień mamy i kwiaty

Gość kate_jodi
uuu, ale się wywiązała rozmowa. ostre słowa :) ja pracownikiem lux medu nie jestem i nie byłam, a o takich pakietach słyszałam, bo są przygotowane z myślą o dniu matki, ojca i chyba dziecka (zdaje się ze jest coś). Bardzo fajna sprawa! takie jest moje zdanie... Jesli ktoś ma ochotę skorzystać i jest zadowolony z ich usług, to dlaczego się tak pienisz "były pracowniku" :) jako "były" już pracownik, możesz mieć uraz i działać na niekorzyść pracodawcy, czyż nie? :D takie piękne święto, a tyle brzydkich słów, chyba nie o to chodzi.