Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szanujcie kobiety w ciąży

Polecane posty

Gość gość

bo jak żadna nie bedzie w ciąże zachodzić to muzułmanie zaleją Europe. Kobiety muzułmańskie rodzą 3 razy więcej dzieci niż pozostałe kobiety. Nasi potomkowie za jakiś czas staną sie mniejszością

Gość gość
Mam szanowac kobiete za sam fakt, ze zostala zaplodniona? I juz? To powod do szacunku? Chyba cie pogielo. Jaka mam pewnosc, ze dzieciak chamskiej, roszczeniowej baby bedzie kims przydatnym dla spoleczenstwa. Babsko bez kultury, bez klasy, nie reprezentujace soba nic poza byciem zaplodnionym, nie wychowa nikogo wartosciowego. Wyrosnie nastepny smiec.

Gość gość
jak czytam takie komentarze jak wyżej to się zastanawiam co takie dziadostwo robi na forum "ciążą, macierzyństwo" bo nie wierzę zeby to pisała kobieta w ciązy albo matka. wchodzą tu jakieś żałosne chamskie krowy które nie mogą zajsc i wyładowują swoją frustrację

Gość gość
sama się szanuj to pogadamy o szacunku a nie kur//wa się puszcza na prawo i lewo i jeszcze ją szanować bo bękarda ma w brzuchu

Gość gość
szacunek? na szacunek trzeba sobie zasłużyć. A sam fakt zapłodnienia to powód to tego aby być szanowanym?hahaha

Gość gość
Co za zjeby

Gość gość
spadaj gruba krowo w ciąży, sama się szanuj a nie od innych wymagasz kwoko !!!

Gość gość
nie bój żaby pierwsze co ten bachorek w brzuszku zrobi to puści się z muzlimem więc twój argument ssie

Gość gość
odezwała się ciężarna zasługująca na szacunek 🖐️

Gość gość
zasługuje na szacunek bo się puściła z murzynem !! co jak ci ta pała cała weszła to rzeczywiście szacun !!

Gość gość
Tak jak napisano powyżej, szacunek to rzecz którą się zdobywa a nie nabywa ze względu na wiek, stan błogosławiony, czy stanowisko. A muzułmanie mi nie przeszkadzają. Niech zalewają, a jak już zaleją, to milo będzie popatrzeć jak największe g***o świata zwane katolicyzmem, będzie zdychać

Gość gość
no ale z drugiej strony jak całą włożyła pałę od murzyna to szacuneczek się należy za takie mocarne przedsięwzięcie !!!

Gość gość
Nie jest prawdą, że szacunek się tylko zdobywa. Jest również coś takiego jak szacunek nabyty. Nawet częściej spotykany. Kobieta w ciąży jest przede wszystkim człowiekiem, a człowiekowi należy się szacunek niejako z urzędu, co zresztą jest prawnie zabezpieczone. Nawet zbrodniarzom wojennym przysługuje szacunek na procesie a martwe noworodki (które na szacunek nie zapracowały jeszcze) nie wyrzuca się do toalety. Jakbyście odbierali taką sytuację, że pani w sklepie mówi do kobiety w ciąży: "Czego chcesz głupia gruba krowo! marsz na koniec kolejki i czekać tam aż łaskawie cię obsłużę". To, że w Waszym gimnazjum obowiązuje zasada szacunku dla silniejszego nie znaczy wcale, że takie postępowanie jest społecznie akceptowalne i prawidłowe, nie jesteśmy zwierzętami (a i zwierzęta w tej kwestii mają różne zachowania). Odpowiadając na pytanie: tak, kobietom w ciąży należy się szacunek, bo inwestują swoje życie i dają nowe. Nawet przyroda to respektuje.

Gość gość
G***o mnie twój płod obchodzi pechowiec.gif Ale ja nie jestem w ciąży tłumoku. Przeczytaj jeszcze raz co napisałam. Muzułmanie zalewają Europe. Macie pojęcie czym to grozi ???

Gość gość
"A muzułmanie mi nie przeszkadzają. Niech zalewają, a jak już zaleją, to milo będzie popatrzeć jak największe g***o świata zwane katolicyzmem, będzie zdychać" Od razu widać że nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz. Ty myślisz że jak nie jesteś katoliczką to nic ci z ich strony nie grozi ???? Jesteś aż tak głupia czy tylko udajesz ??

Gość gość
jakiś skończony prymityw się dobrał do komputera, smutne, lepiej się do sesji poucz albo idź męża obsłużyć desperatko