Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malkia

do mam kosmetyczek :)

Polecane posty

Dziewczyny, jakie zabiegi kosmetyczne sa w ciąży zabronione a co można sobie zafundować na poprawę wyglądu/nastroju? Dziś wybieram się do kosmetyczki na żelowe przedłużanie paznokci (naturalne mam slabe i lamliwe) wyczytałam, że żele są w ciąży dozwolone. Wiecie coś na ten temat? Myślalam tez o jakimś zabiegu oczyszczająco-nawilżającym. Kawitacja odpada, prawda? Jestem w 12 tc.

Gość gość
paznokcie mozesz spokojnie zrobic. kawitacja odpada. maseczki itp za to mozesz stosowac.

hej, jak najbardziej paznokcie zelowe, hybrydy sa dozwolone.. jezeli chodzi o akryl to tylko zapach jest duszacy, ale rowniez dozwolony, ja natomiast nie polecam w ciazy... jezeli chodzi o poprawe cery, kawitacja jest zakazana, ale mikrodermabrazja jest dozwolona, wiec jak najbardziej mozesz skorzystac z tego zabiegu :) pozatym mikro daje lepsze efekty, kawitacja to tylko delikatne oczyszczanie i sciagnie martwego naskórka, czesto z marnym skutkiem... ogolnie ja polecam w swoim salonie mikrodermabrazje, kawitacja jest dobra jezeli robi sie ja systematycznie, nawet co poltorej lub dwa tygodnie

Gość gość
fajnie byc kosmetyczka no na spoko :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Gość gość
Ja nie jestem co prawda kosmetyczka ale czesto kiedys kladlam akryl i zel na paznokcie. Jak masz słabe to spróbuj hybrydy tez je utwardzi, bedziesz miala ladny manicure ale tak nie niszczy plytki jak żel

Tak, mamamusia :) dzięki za info wobec tego idę na żel. Hybryda mi nie wystarczy bo pazury niestety polamane i zaczelam "poprawiać" zębami. Idę to zazelowac żeby mnie nie kusilo :)

Gość gość
Zrob sobie Pedicure,zabiegi nawilzajace czy dotlemiajace, masaz twarzy Fajnie relaksuje i odpreza, maski na bazie ALG.Zabiegi robi sie od rodzaju cery.nalepsze dla Ciebie to nieinwazyjne bez pradow,kwasow..Zabiegi swietnie odprezaja i regeneruja skore...po 30 to juz zaczyna sie intensywniejsza pielegnacja...

Gość gość
Hej! a co sądzicie o lakierach do hybrydy UV Nail Polish Gel? Znalazłam je w świetnej cenie na bellmonde.pl dodatkowo mają taki wybór kolorów, że nie mogę się zdecydować.