Gość gość Napisano Czerwiec 14, 2017 Same tabletki nie pomogą to fikcja, najwyżej przeczyszczą organizm, a potem efekt jojo murowany. Ważny jest ruch, racjonalne żywienie .Ja schudłam sporo na tej diecie http://dieta-lux.pl/44535 ,już w pierwszym tygodniu spadło mi z wagi 3 kg .Dieta połączona jest z ćwiczeniami i ułożona jest przez dietetyków i trenerów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 12, 2017 Lepszych tabletek niż Foreverslim chyba jeszcze nikt nie wymyślił.Zdecydowanie radzą sobie z nadwagą ale w sposób całkiem bezpieczny dla zdrowia.Mogę tylko polecić i namawiać do tego aby stosować te tabletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 25, 2017 Mi akurat udało się trwale schudnąć dzięki Foreverslim ale jeżeli odpukać musiałabym jeszcze kiedykolwiek sięgnąć po tabletki to ponownie wybrałabym Foreverslim.Wole nie eksperymentować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2017 Moim zdaniem warto.Warto bo odchudzanie jest znacznie łatwiejsze bo nie ma napadów głodu.Więc jeżeli ktoś chce się odchudzać polecam dołączyć Foreverslim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Anita Napisano Październik 15, 2017 Moim zdaniem nie ma lepszego środka jak Foreverslim jeżeli chodzi o wspomaganie odchudzania. Mi w każdym razie pomógł i to bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2017 Mnie się udało schudnąć wspomagając się suplementem ProSlimer https://myduolife.com/link/8faf8904881372c3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2017 Ja może nie miałam aż tak dużej nadwagi ale te 12 kg straszni mi przeszkadzało.Sama dieta przynosiła efekty ale nie takie jakich się spodziewałam.Dopiero po wprowadzeniu Foreverslim wszystko potoczyło się znacznie szybciej.Wystarczyły dwa miesiące.A ostatnie opakowanie Foreverslim zostawiłam sobie tak na wszelki wypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Małgorzata Napisano Październik 30, 2017 Ja też zdecydowałam się na zastosowanie Foreverslim i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi się uzyskać. W końcu pozbyłam się nadwagi. Moim zdaniem to wielki sukces, bo wcześniej efekty były kiepskie, a teraz pełen sukces Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2017 Ja stosowałam Foreverslim, i mogę zapewnić o jego skuteczności miałam przy nim diete i sporo, naprawdę sporo ćwiczyłam, ale nie poszło na marne bo schudłam plus dobre samopoczucie, ogólnie ekstra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobietatrenujaca Napisano Listopad 6, 2017 Dziewczyny udało mi się schudnąć 9 kg. Czuję się niesamowicie a to wszystko dzięki https://www.igortreneronline.pl Gorąco polecam tego Pana bo warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2017 foreverslim to dramat, bóle żołądka, złe samopoczucie katastrofa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2017 Pierwsze efekty po Foreverslimie można zauważyć po paru dniach brania.Chociażby zmniejszony apetyt,zero chęć na słodycze.Ja pierwszy raz zważyłam się po dwóch tygodniach brania Foreverslimu i oczom nie wierzyłam bo ubyło mi 3 kg,myślałam że mam wagę zepsutą.Jeżeli jeszcze dołożycie do tego dietę to nie ma siły abyście nie schudły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2017 Absolutnie!!! Czytałaś temat ze to sama chemia i naciągacze. Nie nie o jeszcze raz nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gratkalao 0 Napisano Grudzień 13, 2017 Hejka :D Jestem Ania! Przez całe życie miałam problem, byłam troche hmm "za duża" a że jestem bardzo leniwa to ćwiczyć mi się nie chciało, wiec zostawały tylko diety... przeszukałam przez ostatnie 3 lata większość internetu, stosowałem wiele różnych diet ale bez większych efektów, ale miesiąc temu znalazłam super diete! Jest ona tutaj: http://dieta-luks.pl/44865 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 17, 2018 Ja na Foreverslim zdecydowałam się dopiero wtedy kiedy zobaczyłam efekty u sąsiadki.Nie chciałam wierzyć że tak szybko poradziła sobie z pozostałościami po ciąży.Mi udało się na Foreverslimie zrzucić 12 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2018 Dla mnie najskuteczniejszy okazał się Foreverslim.A nie ukrywam że brałam już kilka podobnych preparatów i efektów nie było żadnych .Jeżeli chcecie się dowiedzieć czegoś więcej na temat tych tabletek polecam stronę Foreverslim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2018 Dzięki Foreverslim schudłam bardzo dużo.Ważne jest to aby ściśle przestrzegać zasad kuracji.Są one jasno okrelone.Nie ma możliwości żeby nie schudnąć stosując dietę Foreverslim i ćwicząc nie koniecznie codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2018 Mi udało się schudnąc i bardzo dobrze.Ale jest to suma trzech składników diety,aktywności i Foreverslimu.Najważniejsze jest to aby tego nie zaprzepaścić i nie wrócić to starego trybu życia i jedzenia byle czego.A co do głodówki robię sobie raz na jakiś czas jednodniową głodówkę aby oczyścić organizm piję wtedy tylko samą wodę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2018 Hej wszystkim Słuchajcie - te wszystkie preparaty to niszczenie zdrowia! i kasy. Strasznie dużo by o tym pisać, ale póki co odsyłam na stronę https://www.fitczaja.pl/blog bo tam już jest pierwszy bardzo ważny artykuł na temat właśnie trzech pojęć, które na pierwszy rzut oka są takie same, ale NIE MOŻEMY między nimi postawić znaku równości czyli: • zdrowe jedzenie • utrata wagi • utrata tkanki tłuszczowej. Może niedługo też się coś pojawi właśnie na temat tych różnych preparatów, które "powodują utratę wagi". Oby;] Strona ciekawa - polecam ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 1, 2018 Ja też stosowałam Foreverslim i jestem bardzo zadowolona z efektów jakie uzyskałam. Schudłam 14 kg i co moim zdaniej jeszcze ważniejsze od samego odchudzania... waga NIE wróciła, nie ma efektu jo-jo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2018 Każdy kto ma problemy ze zrzuceniem nadwagi powinien spróbować tabletek Foreverslim.Ich skład jest tak dobrany że pozwala na szybki spadek wagi.Ważne jest to że w tych tabletkach nie ma ani grama chemii.Sama natura.Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2018 Mi z pomocą Foreverslimu udało się schudnąć dość sporo kilogramów.Wiadomo że same tabletki nie dały by rady ,do tego zmieniłam nawyki żywieniowe,trochę więcej się ruszałam no i w końcu się udało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 15, 2018 Ja stosowałam Foreverslim i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi się uzyskac po ich zastosowaniu. W 3 miesiące pozbyłam się praktycznie cąłej nadwagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2018 Moim zdaniem Foreverslim to jedne z najlepszych tabletek wspomagających odchudzanie. Mi w każdym razie pomogły pozbyć się 12 kilo z nadwagi jaką miąłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2018 Okazuje się że nie ma prostszej recepty na odchudzanie niż dieta i Foreverslim.Dzięki temu mi udało się schudnąc 14 kg bez zbędnego wysiłku.Sama nie mogłam uwierzyć że poszło mi to aż tak szybko biorąc pod uwagę wcześniejsze próby odchudzania.Dla mnie równie ważne jest to że nie wystąpił u mnie efekt jo-jo.Czyli odchudzanie było skuteczne i trwałe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2018 Jeżeli chodzi o zastosowanie Foreverslimu, to moimz daniem to jeden z najlepszych tego rodzaju środków jakie są dostępne w Polsce. 3 miesiące i nie mam nadwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grourjrrlooo 0 Napisano Luty 23, 2018 Hejka, Ja używałam wielu różnych diet, testowałam itp Ale jedyna która mi pomogła to była ta: http://dieta-luks.pl/44865 Myśle że warto ją sprawdzić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 24, 2018 Ja też jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi się osiągnąc po zastosowaniu Forevewrslimu. 3 miesiace czasu i po nadwadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 1, 2018 Jak ktoś mnie pyta o tabletki na odchudzanie to polecam mu tylko Slimunox. stosowałam kilka dostepnych na rynku srodków i te sprawdzają się według mnie najlepiej. Waga spada dość szybko bo po około 10dniach czuć już efekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 3, 2018 Doskonałym sposobem na zrzucenie zbędnych kilogramów są tabletki Foreverslim.Mi dzięki tym tabletką udało się zrzucić całą nadwagą z którą walczyłam jakiś czas.Dla ważną rzeczą było to że te tabletki pozwoliły mi zrzucić te kilogramy w sposób bezpieczny dla zdrowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach