Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

axxk

Foreverslim czy warto?

Polecane posty

Gość gość
U mnie minął ponad rok odkąd udało mi się schudnąć z pomocą Foreverslimu. Nie przytyłam do dnia dzisiejszego ani kilograma.Owszem nie wróciłam do starych nawyków żywieniowych jem zdrowiej ale pozwalam sobie raz na jakiś czas zjeść coś mniej zdrowego.Czasami pozwalam sobie na coś słodkiego.Wszystko jest dla ludzi tylko należy mieć umiar.

Gość gość
Jeżeli tylko człowiek trzyma się zasad kuracji stosując Foreverslim to na pewno schudnie.U mnie te trzy miesiące przyniosły znaczące zmiany.Wyglądam lepiej waga utrzymuje się w normie.Wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Gość gość
Ja brałam Foreverslim, tak jak już chyba tysiące kobiet, i jestem bardzo zadowolona z tego suplementu. Bardzo dobrze się czułam i podczas kuracji i po skończeniu je schudłam w 3 miesiące 13 kilogramów. No i przede wszystkim jego składjest i w stu procentach naturalny

Gość gość
Absolutnie nie warto. Chcesz miec raka? Nie czytałaś opinii? !!!!

Gość gość
Według mnie tabletki wspomagające proces odchudzania działają.Jestem przykładem na to że dzięki diecie i tabletką można zrzucić zbędne kilogramy.Ja akurat brałam Foreverslim ale na rynku jest wiele różnych suplementów.Wystarczy wybrać takie które są bezpieczne dla zdrowia i zawierają tylko naturalne składniki

Gość gość
Podstawą do osiągnięcia wymarzonej sylwetki jest po prostu zdrowy tryb życia. Odpowiednie odżywianie, odpowiednia dawka ruchu i dobre tabletki Foreverslim.A problem z nadmiarem kilogramów sam zniknie.

Gość gość
Mi Foreverslim pomógł we wprowadzeniu tych zmian które pomogły mi pozbyć się nadwagi.A te zmiany pozwalają nie tylko na to aby skutecznie pozbyć się tych niechcianych kilogramów ale także aby w przyszłości po skończonej kuracji nie martwić się o to że te kilogramy wrócą.

Gość gość Izabella
Ja zdecydowałam się na zastosowanie Foreverslim, który kupiłam na http://promoslim.pl Zobaczymy jak to będzie

Gość gość
Mi z pomocą Foreverslimu udało się schudnąć dość sporo kilogramów.Wiadomo że same tabletki nie dały by rady ,do tego zmieniłam nawyki żywieniowe,trochę więcej się ruszałam no i w końcu się udało.

Gość gość
Chyba jedyne tabletki które w ogóle skutkują to Foreverslim.Przynajmniej w moim przypadku.W dwa miesiące udało mi się pozbyć przeszło 10 kg nadwagi.Bez problemu można je kupić na Allegro.

Gość gość
Dokładnie zmiana nawyków żywieniowych jest bardzo ważna.Kuracja z Foreverslim powinna trwać trzy miesiące i w tym czasie oprócz spadku wagi uczysz się jak jeść aby utrzymać wagę na normalnym zdrowym poziomie.A co do satysfakcji racja jest duża jak ci się uda schudnąć.

Gość Inez

Moim zdaniem dobrze jest wspomóc odchudzanie tabletkami takimi jak Foreverslim.Jeżeli tylko będziemy trzymać się zasad kuracji to efekty będą .A my będziem zadowolone zefektów jakie osiągnęłyśmy.

Gość Miśka

Ja próbowałam już wielu tabletek i najlepiej póki co działają Foreverslim. Mają taki skład, który najbardziej mi odpowiada. Nie mam ochoty na słodycze, wieczorem spokojniej zasypiam, a w dodatku mam trochę więcej energii i lepiej się czuję. Póki co stosuję miesiąc, jest nieźle.

Gość Weronika

Moim zdaniem Foreverslim to jedne z najlepszych tabletek na odchudznaie jakie są dostępne w Polsce. W moim przypadku pozwoliły mi pozbyć się 15 kilo nadwagi

Gość Graża

U mnie po zastosowaniu Foreverslimu waga spadłą o 16 kilo. Jak dla mnie to jeden z najlepszych środków na odchudzanie, jedyny, który okazał się skuteczny w przypadku mojej osoby

Gość Zosia

Ja przeszłam całą kurację z Foreverslimem .Raz było lepiej raz troszeczkę gorzej ale w ogólnym rozrachunku schudłam 10 kg z czego i tak jestem zadowolona.Został lekki niedosyt bo liczyłam na parę kilo więcej.Ale nie narzekam.

Gość Kamila

Spróbowałam Foreverslimu schudłam i jestem szczęśliwa.Foreverslim, to pierwszy produkt , który mi pomógł. Wszystkie inne przed nim to było wyrzucenie pieniędzy w błoto. A te tabletki bez głośnej telewizyjnej reklamy działa rewelacyjnie.Miesięczne stosowanie i zrzuciłam 6 kg.
Polecam wszystkim odchudzającym się osoba.

Gość Kira

Ja też jestem bardzo zadowolona z efektów jakie uzyskałam stosując połączenie diety, ćwiczeń i Foreverslim. Szczególnie pomocny okazał się on w zakresie blokady chęci podjadania

Gość Dominika

Owszem wspomagałam się Foreverslim ale oprócz tego byłam na diecie i chodziłam na zumbę.W okresie trzech miesięcy schudłam 13 kg dla mnie ten wynik to mistrzostwo świata nigdy wcześniej nie udało mi się tyle schudnąć.

Gość Irmina

Ja akurat z Foreverslim jestem bardzo zadowolona, Do wagi jaką miałam przed ciążą, dzięki zastosowaniu tych tabloetek udało mi się wrócić w 3 miesiące

Gość Jadzia

Ja stosowałam Foreverslim i moim zdaniem jeżeli ktoś szuka a zależy mu na środki skutecznym i bezpiecznym w stosowaniu, to ciężko będzie mu znaleźć coś lepszego

Gość Aneta

Moim zdaniem  Foreverslim, to jeden z najlepszych środków wspomagających odchudznaie jakmie są dostępne w Pol,sce. Ja w każdym razie jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi się uzyskać, bo w 3 miesiące schudłam 13 kilo

Gość Kalina

Sprawdziłam na sobie skuteczność Foreverslimu.I niezmiernie jestem zadowolona bo zadziałał.Schudłam tyle ile zamierzałam bez żadnych przykrych niespodzianek.Wyglądam i czuje się zupełnie inaczej niż pól roku temu.

Gość Alicja

Mi Foreverslim pomógł pozbyć się sporej nadwagi.Dzięki dobrze skomponowanemu składowi tych tabletek w trakcie brania nie ma napadów głodu ,nie miałam chęci sięgania po słodycze.Mam nadzieję że już więcej nie przytyję ale jakby coś takiego się zdarzyło to bez wahania sięgnę po te tabletki jeszcze raz.

Gość zdrowe odchudzanie

Picie i żarcie bez umiaru i coraz więcej ludzi otyłych przez te nerwy i brak czasu a może i lenistwo.

Lepiej zadbać o swoje zdrowie, bo to jest najcenniejsze.

Ja z autopsji bardzo polecam picie ziół Tybetańskich i więcej ruchu.

U mnie to bardzo podkręciło metabolizm.

Naprawdę jestem pozytywnie zaskoczona ziołami Tybetańskimi.

Konkretne mocne i bardzo skuteczne działanie.

Stosowałam i zachęcam wszystkich aby spróbować kuracji ziołami Tybetańskimi

a myślę że już na pewno nic innego nie będziecie stosować.

Gość Agata

U mnie też Foreverslim okazał się rewelacyjnym sposobem na pozbycie się nadwagi. Stosowałam te tabletki przez 3 miesiace i waga spadłą o 13 kilo. Dla mnie to bardzo dużo

Gość Doris

Ja jestem osobą której Foreverslim pomógł schudnąc. Ale nie tylko jest to zasługa Foreverslim ważna również była dieta i ćwiczenia.Cała kuracja trwała trzy miesiące i bardzo dobrymi efektami

Gość Zarema

Przeczytałam WSZYSTKIE komentarze. Jestem przekonana, że 90% komentarzy, które tu są były pisane przez jedną osobę. Dziwnym trafem wszystkie te komentarze były peanami na temat tego produktu, jaki to jest zaj*bisty i jak to lekkim cyckiem schudły po 15 kg w ciągu 3 miesięcy. Skąd wiem, że to pisała jedna osoba? Te same błędy ortograficzne, ta sama składnia, ten sam pseudo-naukowy bełkot, niby niechcący wtrącany w zwykłe zdania jakie mogłaby napisać np. "pani Ania".
Wniosek: preparat nie działa, a wielka ilość pozytywnych komentarzy jest wynikiem działania osoby, która zarabia na jego sprzedaży.

Gość Milena

Ja tez zdecydowałam się na zastosowanie Foreverslimu, po trzech miesiacach nie miałam nadwagi. Okazało się ze to było dokładnie to czego potrzebowałam by sie jej pozbyc