Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem samotna i sama

Musze byc sama bo nie ma normalnych mezczyzn procz brzydali, chamow i zaliczaczy

Polecane posty

:O

Gość aktorek
to weź brzydala :) lepszy brzydal niż samotność :p

Gość gość
Jak wszystkie wlazłyście na tych przystojnych to co się dziwić, że zauważyli że mogą was zaliczać?

a czemu wy brzydule nie bierzecie?:O

Gość gość
ale to prawda, zostaly same odpady, dlaczego ? bo zadna ich nie chciala albo kopla w tylek, wiec po co takiego brac ? Lepiej samemu zyc niz z wariatem czy chamem.

Gość gość
bo tak :D

Gość gość
Kobieta która czeka na księcia z bajki zostaje samotna, a ta która zwraca uwagę tylko na tych którzy i tak mogą mieć każdą zostaje materacem na dwa, trzy miesiące.

wsrod wolnych sa same chamy, prostaki, pijaki, lenie, wulgarni, aroganccy, niezadbani, a normalnnych brak:O

Gość gość
Tia.Powinna łapać pierwszego z brzegu.Weź się w czółko puknij. Nie ważne,może niedorajda,albo hazardzista,albo brudas ale powinna łapać portki aby nie byc stara panna na wsi.

ktos zadbany, szanujacy kobiety, kulturalny to ksiaze z bajki? smieszni jestescie, w bajkach ksiazeta byli z zamkiem i bogactwem, a ja chce tylko normalnego majacego uczucia, kulrure i szacunek do ludzi chlopaka

Gość gość
Zauważ, że pomiędzy "chcę ideału" i "jak nie jest przystojny to nie biorę" a "muszę mieć kogokolwiek, żeby nie być singlem" jest jeszcze masa przestrzeni i kupa chłopaków którzy mają może jakieś wady wyglądu ale nie są nienormalni i starają się o siebie dbać, ale w tym wieku skazani są na singlostwo, bo kobietom się w tyłkach poprzewracało.

Gość gość
Mądra kobieta weźmie faceta dobrego, porządnego, takiego który się będzie opiekował nią i ją wspierał, nawet jak jest niezbyt przystojny z czasem go pokocha i zobaczy czym jest prawdziwa miłość i prawdziwy seks połączony z głębokim uczuciem. Pusta kobieta szuka facetów do seksu byle się podobał daje tyłka na pierwszej-czwartej randce, nadaje się tylko do bzykania takie związki skończą się zdradą lub porzuceniem którejś ze stron. Głupia kobieta szuka wyimagowanego księcia z bajki odrzuca każdego kandydata, bo żaden nie spełnia jej serialowo-książkowo-filmowej wizji często sama urodą nie grzeszy :).

Gość nie przystojnyale inteligentny
Ale to wy kobiety gardzicie brzydalami a potem płaczecie że przystojniaczek zaliczył i zostawił. Brzydale są wierniejsi!

Gość gość
Dlaczego jak ktorys nie koze zdobyć kobiety to dorabia ideologie,ze on taki porządny,a kobiety lecą na cwwaniaczkow i chamow i dlatego on biedny jest sam.

nauczcie sie czytac glupcy, ja chce zadbanego, nie przystojniaka zaliczacza ani nie brzydala, jest jeszcze cos po srodu, a nie tylko same skrajnosci. Tylko ci po srodku to chamy, prostaki, lenie, klamcy, maminsynki i zrzedliwi kawalerowie bez szacunku do kobiet, bo im z yciu nie wyszlo i obwiniaja caly swiat za swoje niepowodzenia zamiast zaczac od siebie:O

Gość gość
Brzydal czy przystojniak nieważne,każdy z nich może zdradzić.Powiem więcej.pPrzystojniak nie ma kompleksów i nie szuka potwierdzenia u innych.A brzdal jak się wzmocni i pod buduje swoje ego przy boku kobiety,to może polecieć za kolejna,ze aż się będzie kurzyło.Z reszta związek to połączenie dwojga ludzi na tym samym poziomie emocjonalnym.A nie leczenie się z kompleksów.

Gość gość
Jeśli nie możesz znaleźć żadnego poza patologią, to problem może leżeć w Tobie i twoich gustach, moja droga. Albo mieszkasz w takiej miejscowości, że obudziłaś się nieco za późno i panowie którzy do związku się nadają już się związali.

Gość gość
jestem samotna : bo widzisz , tutaj siedzą tacy co ich wymieniłaś i dlatego taki bunt ;p

nie przystojnyale inteligentny Ale to wy kobiety gardzicie brzydalami a potem płaczecie że przystojniaczek zaliczył i zostawił. Brzydale są wierniejsi! x bzdura! nie ma takiej reguly, popatrz sobie obiektywnie na malzenstwa zamiast byc zapatrzonym tylko w siebie. Brzydale nie sa wcale wierniejsi, zdradzaja tak samo jak przystojni jesli tylko maja kase i sa otwarci, towarzyscy.

ciekawe dlaczego faceci nie biora w pierwszej kolejnosci brzydkie baby skoro wg was brzydota jest wyznacznikiem wiernosci? wolicie ladne, piekne, zeby potem narzekac, ze was zdradzila a brzydka bylaby wierna?

Bo taka jest prawda.Większość kobiet mając do wyboru cwaniaczka przystojniaczka i fajnego brzydala wybierze pierwszego.

Gość gość
Kochana, jeśli interesują cię tylko faceci wyglądający dobrze, dlaczego dziwisz się, że wybierają oni tylko kobiety wyglądające dobrze?

Tak samo większość facetów wybierze ładną zołze a nie fajną brzydule.

Gość gość
"21.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Brzydal czy przystojniak nieważne,każdy z nich może zdradzić.Powiem więcej.pPrzystojniak nie ma kompleksów i nie szuka potwierdzenia u innych.A brzdal jak się wzmocni i pod buduje swoje ego przy boku kobiety,to może polecieć za kolejna,ze aż się będzie kurzyło.Z reszta związek to połączenie dwojga ludzi na tym samym poziomie emocjonalnym.A nie leczenie się z kompleksów. " * Z czystą ręką na sercu powiem wam prawdę ja jestem przeciętny mało której się podobam nie mam powodzenia u mnie związek to związek i nigdy nie zdradziłem! nawet jak miałem okazję bo miałem i olałem pannę (swoją drogą mężatkę). A moi przystojni koledzy są stale podrywani i myślisz że nie korzystają z okazji? korzystają ile wlezie jeden przez 2 tygodnie zaliczył 4 laski, drugi co tydzień inna bo siedzi na badoo i łapie naiwniary, mężatki itd, oczywiście obydwaj są w stałych związkach i mają dzieci. Właśnie przez to że nie mają kompleksów startują do wszystkich i do tych pięknych i do tych gorszych i część kobiet po miłych słówkach ląduje w łóżku/toalecie/parku.

Gość gość
niektórzy wolą reżim jak u Stalina, no i wygodę z forsą u kogoś

nie przystojny ale inteligentny - ty nie dosc, z jestes brzydalem to jeszcze malo inteligentny:O te smiezne ideologie jakie sobie brzydale dorabiaja sa marnej jakosci

Gość gość
"nauczcie sie czytac glupcy, ja chce zadbanego, nie przystojniaka zaliczacza ani nie brzydala, jest jeszcze cos po srodu, a nie tylko same skrajnosci. Tylko ci po srodku to chamy, prostaki, lenie, klamcy, maminsynki i zrzedliwi kawalerowie bez szacunku do kobiet, bo im z yciu nie wyszlo i obwiniaja caly swiat za swoje niepowodzenia zamiast zaczac od siebiepechowiec.gif " x też skarżysz się i obwiniasz, może sama powinnaś posłuchać swojej rady, a nie dowodzić, że ty jesteś dobra, a świat taki zły

temat nie ma sensu, bo na tym forum siedza same brzydale z problemami, kompleksami, ktorzy nie nadaja sie do zwiazkow:O

Gość gość
Tak, a w samym centrum tego wszystkiego jesteś ty, która przez skrzywdzenie losu i z*****ie genetyczne rodzaju męskiego jesteś samotna. Twojej winy w tym zero ;)

Gość gość
jestem samotna i sama - rada, nie wylewaj żalów na forum ale spójrz na siebie może czymś odstraszasz normalnych facetów.