Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem samotna i sama

Musze byc sama bo nie ma normalnych mezczyzn procz brzydali, chamow i zaliczaczy

Polecane posty

Gość gość
już wiemy dlaczego jesteś samotna, jesteś pyszałkowata i masz muchy w nosie.

Gość no właśnie na tym forum tym
bardziej o tej godzinie siedzą sami brzydale i brzydule bez pracy i pomysłu na siebie o wszystkie niepowodzenia obwiniający cały świat i wylewający swoje żale :D

Gość gość
Podoba mi się, że piszesz to siedząc na tym forum o tej godzinie ;)

Gość gość
niewzbudziwszy podziwu księżniczka oddaliła się

ja swoje wady przynajmniej widzę :D

Gość Siostra ot
Ja to widze w ten sposób:autorka chce faceta normalnego,który by ja kochał a ona jego,który nie zdradzalby,był odpowiedzialny,nie maminsynek itd.Czy to cechy królewicza na białym koniu?Nie wydaj e mi się. A faceci niepewni siebie,zakompleksieni,złośliwi,niedorajdy wmawiają jej,ze zadziera nosa.Autorko jestem z toba. Cechy których poszukujesz u facetów sa jak najbardziej w porządku.

Gość gość
Nie. Nie jesteś sama dlatego, że nie ma normalnych mężczyzn. Jesteś sama bo żaden mężczyzna, który jest dla Ciebie atrakcyjny z jakiegoś powodu nie wykazuje żadnego zainteresowania Tobą.

Gość gość
jeśli ktoś wyjeżdża z twierdzeniem, że wszyscy "normalni" faceci są pozajmowani, bo ona nie może znależć sobie takiego"normalnego" to jest głupi.

Gość gość
Widocznie jesteś brzydulą, chamką, albo puszczalską skoro tak jest :)

nie kłam puszczalskie cieszą się wzięciem :D zostaje brzydule albo chamka.

Gość gość
Ehh

podajcie imiona i nazwiska tych normalnych

Gość gość
Przykłady : -Adam Nowak -Zbigniew Kowalski

Gość gość
rzeczywiście odpady:P szkoda tylko, że w młodości zwykle to te chamy, zaliczacze, dupki itp. mają branie :) stąd te wasze narzekania na facetów

powyzsza wypowiedz, w pewnym stopniu tak, ale tylko wsrod nastolatek, a nie dojrzalych kobiet, a temat nie dotyczy nastoletniego szalu hormonow a szukaniu partnera do zycia

Jak facet mówi, że chciałby ładną, mądrą to zbiegowisko, że wybrzydza, że pewnie sam jest beznadziejny. A może autorka przyciąga niedorozwojów emocjonalnych, bo sama jest na tyle tępa, że nie potrafi odróżnić bawidamka od normalnego faceta?

Gość gość
miałam "wiernego brzydala" - na początku super było, myslałam ładny nie jest, ale wartościowy i dałam szansę. po czasie zaczął na mnie wylewać swe żale, wyżywać się za niepowodzenia i umniejszać mojej osobie. ludzie ze zwichrowaną psychiką (z różnych powodów- wygląd, trudna przeszłość) są fatalnymi partnerami!

Gość gość
jestem samotna i sama powyzsza wypowiedz, w pewnym stopniu tak, ale tylko wsrod nastolatek, a nie dojrzalych kobiet, a temat nie dotyczy nastoletniego szalu hormonow a szukaniu partnera do zycia x Tylko jak Ci normalni faceci mają kogoś poznać jak wy ich już za młodu skreślacie bo szukacie jakiegoś szaleńca, imprezowicza itp.? Wasze zachowanie i wybory partnerów mają skutki teraz takie, że ci normalni przyzwyczajają się do życia w pojedynkę a wy albo wracacie do swoich byłych albo dalej wybieracie nieodpowiednich bo same nawet nie wykażecie inicjatywy w poznaniu kogoś niektóre z was ogłaszają się feministkami głoszącymi hasła, że całe zło na świecie jest przez mężczyzn:)

No coz, z zarozumialymi mlodymi pannami jest tak, ze zostaja zrozknialymi starymi pannami. Jakiz to iloraz ma nasza autorka, ze dookola sa same tumany. Moze mi sie wydaje , ale pani jest niezwykle zle wychowana i chamska, a z trzewikow pani sloma wystaje, Moze mi pani nawymyslac , jakto pani ma w zwyczaju, to i tak nic nie zmieni. Ale pare cytatow pelnych krasomostwa: "same chamy, prostaki, pijaki, lenie, wulgarni, aroganccy, niezadbani" "nauczcie sie czytac glupcy" "ty nie dosc, z jestes brzydalem to jeszcze malo inteligentny te smiezne ideologie jakie sobie brzydale dorabiaja sa marnej jakosci " "temat nie ma sensu, bo na tym forum siedza same brzydale z problemami, kompleksami, ktorzy nie nadaja sie do zwiazkow " Fantastyczny przyklad tego ze niekture panie nie maja luster.

Gość gość
Cos mi sie wydaje, ze autorki zaden nie chce nawet kijem tknac, bo jest problem z wygladem ale ona tego nie widzi jakim odpadem jest.

Tylko jak Ci normalni faceci mają kogoś poznać jak wy ich już za młodu skreślacie bo szukacie jakiegoś szaleńca, imprezowicza itp.? Wasze zachowanie i wybory partnerów mają skutki teraz takie, że ci normalni przyzwyczajają się do życia w pojedynkę a wy albo wracacie do swoich byłych albo dalej wybieracie nieodpowiednich bo same nawet nie wykażecie inicjatywy w poznaniu kogoś niektóre z was ogłaszają się feministkami głoszącymi hasła, że całe zło na świecie jest przez mężczyzn x twoja wypowiedz swiadczy o tym, ze zle wybierales sobie dziewczyny, ze teraz wszystkie kobiety uwazasz za zlo tego swiata:O wlasnie takich narzekaczy na kobiety obwiniajacych caly swiat za swoje niepowodzenia zyciowe jest pelno i trudno mowic, ze sa normalni, bo nie sa:O ktos kto nie potrafi sie dostosowac do spoleczenstwa tylko wymaga nic nie dajac w zamian nie jest normalny:O jestes jednym z tych, ktorym w zyciu nie wyszlo, bo nie wykazali inicjatywy zadnej by poznac kobiety. Wzielo sie to z tego, ze w waszych glowach uroilo sie, ze tylko na imprezowiczow rzekomo wszystkie kobiety leca i jak mantre to powtarzacie jako forme usprawiedliwienia wlasnej biernej postawy. Bardzo slabe masz tlumaczenie, przepisywanie jakichs urojonych ideologii i twoja postawa roszczeniowa brrr. Sorry, ale ja bym chciala poznac kogos normalnego a nie z problemami ze soba.:O Byles z kazda, kazda cie skreslila dla szalenca? Moge z pelnym przekonaniem powiedziec, ze nawet nogi z domu nie ruszyles. Takich facetow z chorym podejciem do zycia nie brakuje. Z reszta co ci pozwala myslec, ze jestes normalny? twoja postawa roszczeniowa? porazka! znalezienie mezczyzny pow 25 czy 30 r.z. ktory nie uzala sie nad soba i nie zachowuje jak nieudacznik albo ru/chacz jest wrecz nimozliwe. Jesli facet jest juz wolny to ma jakies odchyly albo problemy ze soba, wystarczy popatrzec nawet na uzytkownikow tego forum - stado prawikow bez perspektyw, ktorzy obwiniaja caly swiat tylko nie siebie za swoje nieudacznictwo:O:O:O

Gość brunetWysokipo30
skoro tak autorka mysli tzn ze jest ograniczona i bedzie sama

wasze slowa rzucane na wiatr bez poparcia czynami naprawde nic nie wnosza do tematu, jesli jest pelno wg was normalnych mezczyzn, czyli zadbanych, szanujacych kobiety, inteligentnych, kulturalnych, potrafiacych kochac i bez problemow psychicznych dajcie chocby 30 przykladow - imie, nazwisko i adres oraz udowodnijcie, ze faktycznie tak jest

Gość gość
Dokładnie tak

Trzydzieści przykładów? Kobieto, nawet jakbym miała Ci wymienić dziesięć to bym miała problem, bo zwyczajnie nie znam tylu facetów na tyle żeby wiedzieć jacy byliby w związkach. Nie wiem gdzie Wy macie instynkt samozachowawczy.. Co prawda nie byłam w wielu związkach, ale o żadnym z moich byłych nie powiedziałabym złego słowa. Ze wszystkimi jestem w serdecznych stosunkach, żaden mnie nie zdradzał, nie bił, nie byli brzydalami, mieli do mnie szacunek. 'Jak sobie pościelesz tak się wyśpisz', jak nie umiesz znaleźć materiału na faceta to nie wiń za to całej populacji męskiej. Może po prostu dla tych interesujących Ty wydajesz się mało atrakcyjna?

21.05.14 brunetWysokipo30 skoro tak autorka mysli tzn ze jest ograniczona i bedzie sama x brzydale, prostaki, maminsynki, lenie, chamy, nieudaczniki, aroganci, psychicznie chorzy i bez szacunku do ludzi mnie nie interesuja, wiec faktycznie nie mam w czym wybierac, zeby nie byc sama, a po co mam tracic czas na powyzsze byle co, ktore nikt nie chcial przede mna?:O a jesli to cos nikt nigdy nie chcial tzn jest to wadliwe i niezdatne do uzytku:O jesli mialabym takie parcie na bycie z kimkolwiek jak wy macie to bylabym z kazdym ruch/aczem, ktory mi cos proponowal, ale mnie nie interesuja tacy glupi faceci, ja szukam normalnego mezczyzny na poziomie, a nie przelotnej kozy do zabawy:O

Gość gość
oto przyklady facetow: jan kowalski zamieszkaly w internecie, jan nowak zamieszkaly w internecie i 28 prawikow zamieszkalych na Kafeterii

Gość gość
Ja jestem kulturalny, miły i normalny. Jestem wysoki i szczupły może nawet i przystojny, mam też oczywiście wady. Studiuje i pracuje na raz, mieszkam i utrzymuje się sam. Co z tego jak nie ma żadnej konkretnej dziewczyny na horyzoncie o którą można by się postarać...a i czasu na życie towarzyskie mało... I też mam ten dylemat, wziąć pierwszą lepszą od tak bez większych uczuć czy czekać aż się zestarzeje. Ewentualnie 3 opcja - cud.