Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem samotna i sama

Musze byc sama bo nie ma normalnych mezczyzn procz brzydali, chamow i zaliczaczy

Polecane posty

Gość gość
Nie ma co sie produkowac autorka nieprzyjmuje niczego do wiadomosci ale sie zali i szuka potwierdzenia swoich slow

Gość gość
Przeciez nie powiedziane że brzydal nie zdradzi. Szansa na to że nie będzie miał okazji tak normalnie jest wieksza niż u przystojnego, ale skad wiecie ze nie zapłaci za seks albo cos w tym stylu. Każdy taki sam, od jednej matki oni są ^^ tylko gebami się roznia

Gość facet30samotny
Ja nie zaliczam się do żadnej grupy a jestem samotny poniekąd ze swojej winy ponieważ kilka razy dałem kosza fajnym i ładnym kobietom które we mnie widziały faceta i dobrego człowieka, nie pytajcie dlaczego je olałem miałem po prostu wtedy powód. Próbowałem w Internecie kogoś poznać nie polecam tam nawet paskudy mi dawały kosza... wymagania z kosmosu w głowie pusto, szukają księcia, albo jakieś nimfomanki całkiem ładne które chciały seksu od razu maks na 4 spotkaniu ale z kimś takim nie zbuduje się żadnej relacji, z jedną próbowałem związku to była katastrofa, nawet nie wiem ile razy mnie zdradzała a na koniec powiedziała że byłem tylko znajomym, wprost nie chciała powiedzieć że byłem jej męską dz/i/w\k/ą. Nie jestem jakiś przystojny ale na pewno najgorszy brzydal też nie i mam tak samo problem poznać kogoś normalnego, owszem interesują się mną jakieś koleżanki które znam realnie ale jedna to nimfomanka co po prostu chciała by mnie zaliczyć robi podchody od dawna, druga to samotna matka z dzieckiem również nimfomanka dała sobie spokój na początku roku ufff, trzecia jest bardzo wysoka i nie jest w moim typie zauroczona we mnie od paru lat... Nie mam pretensji do kobiet za to że jakaś mnie nie chce że trafiam tak a nie inaczej za to jak wyglądam bo to nie ich wina, sam wybierałem sobie partnerki a nie kto inny, teraz mając 30 lat wiem że czasami źle podejmowałem decyzję, nie zawsze postępowałem w porządku i kilka znajomości z własnej głupoty uwaliłem na samym początku jak się poznawaliśmy ale nikt nie jest ideałem :). Autorko ja mam wrażenie że ty masz żal do facetów nie wiem zdradzali Cię czy oszukiwali, nie pakuj się w związki na siłę najpierw sama się wylecz z tej nienawiści wtedy będziesz gotowa kogoś poznać :). Miłego dnia

Gość gość
Tak naprawde to jest sporo wolnych kobiet tyle że samotna matki lub podstarzale ewentualnie w ogole nie dbajace o siebie. Jak widze na ulicy to naprawde sporo facetow dba o siebie. Silka schludne ubranie. Za to wsrod kobiet tych wolnych to naprawde zenada. Albo ida z dzieckiem bo wpadly z jakims playboyem i teraz jelenia szukaja na ojca, albo jedza jak slonie i pozniej sie dziwia ze nikt ich nie chce. Ja tego nie rozumiem facet potrafi chodzic na silownie i o siebie dbac a jak kobieta nie urodzi sie ladna to zueplnie nic o siebie nie zadba. Trzeci typ podstarzale nagle przed 40 uswiadamiaja sobie ze chca zwiazku a prawda jest taka ze juz nikt ich nie chce na materac. Najlepsze jest to ze czlowiek spotyka w/w typy kobiet a jakie to to ma jeszcze wymagania :D Mi ta sie nie spieszy bo wole miec normalna niz brac sie za jakas patologie, a naprawde sporo jej dzisiaj.

Gość gość
Problem w tym że dla takich jak autorka facet nigdy nie będzie wystarczająco odpowiedni. Nikt nie język idealny.

Gość gość
lepsza samotnosc niz zle towarzystwo

Gość gość
ja wlasnie zostawilam brzydala bo mimo że brzydki to i tak uważa się za osmy cud swiata, wiec nie patrzcie na wygląd bo brzydale tez są doopkami

Gość gość
faceci chca tylko seksu

Gość Heniuś
Normalnych facetów jest od wuja (a przynajmniej jakieś 60-70% ludzi z którymi pracowałem) - tylko normalni są dla normalnych a nie np. dla pasztetów internetowych :) "Szukam normalnego" - pla pla ple ple - nigdy się nie sprawdza, ona szuka normalnego ale albo wzrok ciągle na żonatym i przystojnym szefie albo gdy już spotka tego normalnego, to między nimi PRZEPAŚĆ bo ona nie ma normalnemu facetowi absolutnie nic do zaoferowania :) Mamy nawet taką podstawową definicję normalnego faceta na cafe: "facet z pracą, mieszkaniem i samochodem" :) Oczywiście normalna kobieta to ta bez pracy, mieszkania i samochodu :) Chcesz się zadawać z normalnymi ludźmi to zadaj sobie pytanie: "kim ja k..a jestem?" Normalni ludzie mają normalnych znajomych - proste jak konstrukcja cepa. Codziennie to widzę: prawnik przychodzi na kawę z mecenasem a patol na winko z ćpunem - zawsze tak było i będzie.

Gość gość
Proste pytanie dlaczego prymitywna głupia i delikatnie mówiąc mało atrakcyjna kobieta ma mieć normalnego faceta Najlepsze są te teksty o odpuszczaniu przez mężczyzn , same nie macie nic do zaoferowania i liczycie że będziemy za wami latać. jak chcesz mieć normalnego faceta to się czymś wykaż a nie liczysz na gotowe czasy frajerów się skończyły