Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrzucać jeszcze z brzucha ZDJĘCIA :)

Polecane posty

Gość Karolinaaaaa31
Moja mama ma płaski tyłek jak autorka, a ja mam odstający, więc chyba nie chodzi tylko o geny. Choć ja nigdy na pupę nie ćwiczyłam, po prostu taką mam (podobną jak na zdjęciu w fioletowych majtkach).

Gość gość
No niekoniecznie, niektóre aktorki łażą na odsysanie tłuszczu, bo nie chce im się ćwiczyć ;) ale pośladki pewnie mi się po prostu podniosą, ujędrnią, ale niekoniecznie będą mega odstające. Wiecie, czasem mam wrażenie, że niektórzy żyją w świecie bajek. To ja też sobie zażądam faceta z kaloryferem, super bickiem, plecami, 2 m (akurat takich bardzo lubię) i z twarzą idealnie mi się podobającą. Ludzie nie doceniają w innych tego, że ktoś pracuje i stara się (na przykład mi zrzucenie fatu z brzucha i trochę z nóg zajęło 3 miesiące, namęczyłam się przez ten czas) i stara się ulepszać, tylko wyzywają za każdą małą rzecz, tak jakby człowiek był cyborgiem i miał być już od razu, idealny.

Gość Karolinaaaaa31
Myślę, że ludzie rzucili się tak na Ciebie, bo zadałaś głupie pytanie. Czy zrzucać z brzucha, a na zdjęciu jest bardzo, bardzo szczupła (wręcz chuda) dziewczyna. Takie coś źle jest widziane, bo kojarzy się albo z anoreksją (że ktoś ma zaburzone postrzeganie siebie), albo z dopraszaniem sie o komplementy.

Gość gość
Ja nie mówię że geny są w 100 proc odpowiedzialne, acz u mnie w rodzinie wszystkie kobiety mają takie same charakterystyczne pośladki i ich kształt. Zoaczymy jak to u mnie będzie. To ci zazdroszczę, mi fat odkłada się tak niefortunnie że właśnie dalej nie wyglądam kobieco jak przytyję, tylko jak otłuszczona kuleczka z płaskim tyłkiem i grubymi nogami:)

Gość gość
Prawda jest taka, że jak ktoś ma taki tyłek jak na zdjęciu w tych majtkach fioletowych, to ma przeważnie tłuszcz na brzuchu. Trzeba być wybranką bogów, by mieć taki zadek, a brzuch idealnie płaski, do tego wielkie balony. Zazwyczaj jak tłuszcz odkłada się na tyłku, to tez na brzuchu itd., a ja osoba jest bardzo szczupła, to ma wprawdzie płaski brzuch, ale tez mały, płaski, kościsty tyłek.

Gość gość
zdecydowanie skupic sie na tylku bo jest fatalny...co z tego,ze cycki duze (pewnie tez dzieki stanikowi c' nie?) jak zero tylka..kompletnie zaburzone proporcje

Gość gość
Ale fotoszopo-fapowcom nie przetłumaczysz. :)

Gość gość
Nie tyle zrzucić odchudzaniem, ile wyrzeźbić brzuch ćwiczeniami bo wygląda taki mięciutki i na pewno wyłazi znad spodni kiedy usiądziesz.

Gość gość
Pięknie wyglądasz i brzuszek i pupcia super, możesz co najwyżej wzmocnić ćwiczeniami. A i piersi super masz fajnie że nie schudły razem z brzuszkiem :)

Gość gość
Dlatego chude kobiety sobie chcą powiększać biust i tyłek. A kobiety przy kości mają wprawdzie duże cycki i duże tyłki, ale też boczki i wałki na brzuchu. Cóż.. coś za coś. Niestety nie da się schudnąć czy przytyć tylko w wybranej partii ciała.

Gość gość
Nie dzięki stanikowi.. to nie jest push-up. No jest miękki brzuch.. taa, tylko że jak mówię kolegom, że sobie kaloryfer zrobię, to każdy mówi że to takie niekobiece i ohydne :P

Gość gość
nie jestes chuda, nie sluchaj zazdrosnikow, popracuj nad tylkiem bo jest za plaski, reszta jest ok

Gość chirurg plastyczny Bronislaw
Fajne cycuszki :P

Gość gość
Nie masz robić żadnego kaloryfera tylko trochę go wzmocnić.

Gość gość
druga kobieta powie Ci, że powinnaś rzeźbić brzuch, ale faceci nie znoszą tego. Oni lubią płaskie lub prawie płaskie, miękkie i delikatne brzuchy

Gość gość
Cycki masz duże, ale wyglądają na takie, które po zdjęciu stanika opadają do pasa... Brak talii, bioder, dupa płaska.

Gość gość
Nie opadają do pasa.. tylko stanik mam tragiczny ;) wcięcie w talii jakieś tam mam, w biodrach mam 92, tylko nie są zbyt krągłe.

Gość gość
W talii 67 cm teraz.

Gość gość
tu autorka pojechala na calego :D " biust kochanie zmienia się z wiekiem," :D

Nie sluchaj zazdrosnych babiszonow tylko prawdziwych mezczyzn ,wszystko jest z Toba ok !

Fajna kobieca figurka , duzy cyc, jest sie do czego przytulic mrrau ;)

Gość gość
Jak to pojechałam na całego? A może nie? ;)

Gość gość
wyglądasz normalnie, nie wiem skad tyle jadu w ludziach..

Gość gość
zrzuc, bos GRUBA!

Gość viciek
na d***e przytyj bo jest ochydna, tak to ok

Gość gość
jesteś piękna chodź się przytulić :)

Gość gość
jest dobrze teraz popracuj nad kragloscia posladkow ;d

Gość gość
no właśnie jestem po ostrzejszym treningu ;d

Gość PIzza Capriciosa
Spoko wyglądasz, a pupę jeszcze sobie wyćwiczysz. Olej desperatów, którym zawsze coś nie pasi. Masz się czuć dobrze sama ze sobą i tym się kieruj.

Gość gość
Nie ma tam co zrzucać, autorka dobrze o tym wie, chce się po prostu pokazać bo lubi być podziwiana. Mam tak samo :P, tyle, że mam jeszcze ładną buzie i mam ten podziw w realu, nie musze tu wstawiać fotek ;) zresztą wiem z autopsji, że fotki telefonem odbiegają często od rzeczywistości.