Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aśka 1987

Odzyskałam piekny brzuch i faceta. Podziękowania dla dr Sankowskiego

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj doktorze Sankowski prosze sie podpisywać nazwiskiem, a nie anonimem. Odnośnie panskiego wpisu panie Sankowski to marzenia nie są karalne, wiem że pan marzy o takich kolejkach i pieniadzach za operacje, ale cóż jak sie niama pojecia do tego zawodu....... Partaczy nei brakuje, dołączam pan do żukowskiej z łodzi bo jestescie siebie warci! I jedno i drugie robi partactwo za partactwem, a potem rozsiewacie sobie reklamy stosujac socjotechnike.

Gość gość
Do gościa z 23:06 skoro żądasz nazwiska to sama podpisuj się z Imienia i Nazwiska a nie piszesz jak prostak i kolejny negatywny wpis na Doktora.Porządni ludzie nie dadzą się nabrać na takie chamskie wpisy.Bardzo was boli że doktor istnieje i ma się wyśmienicie.

Gość gość
Poszukujemy modelek i modeli do Bazy Modelek na szkolenia z zabiegów medycyny estetycznej na terenie całej Polski. Zapewniamy każdej modelce przez okres 6 miesięcy min. jedno szkolenie. Wszystkie wiadomości dotyczące bazy modelek oraz formularz kontaktowy znajduję się na stronie http://bazamodelek.com/ Zapraszamy serdecznie!

Gość gość
Po co pisać o dr Żukowskiej skoro to forum dr Sankowskiego i muszę napisać że nie zgodzę się z tymi oszczerstwami na temat doktora i Kliniki tak się składa że całkiem niedawno byłam pacjętką dr Sankowskiego który razem z dr Ulatowskim robili mi plastykę brzucha,duża operacja.Bardzo się bałam ale nie potrzebnie jestem teraz kilka miesięcy po i jest super, blizna jeszcze trochę widoczna ale smaruje ją Veradermem i jest coraz ładniejsza,wiec nie lepiej iść do kliniki i samego doktora porozmawiać na temat źle wykonanej operacji niż pisać i robić zamęt.Któryś gość napisał dobrze że inteligentna osoba nie nabierze się na te wulgarne i złe wpisy,a z tego co mi wiadomo dają większego prestiżu,bo jeśli piszą źle o danej osobie to tylko i wyłącznie dlatego że coś w życiu osiagnął i jest naprawdę dobry w tym co robi. No ale cóż żyjemy w kraju idiotów którzy nie potrafią się pogodzić z tym ze ktoś ma lepiej niż inni.Pozdrawiam M. Gajda.

Gość gość
Zgadzam się z przedmówcą. Widziałam kilka dni temu wywiad z doktorem w telewizji i wcale nie wyglada na takiego staruszka tak jak o nim piszecie. Bardzo logiczna rozmowa i cieszę się że operowałem się właśnie u niego.

Gość gość
Ja mam termin konsultacji na przyszły tydzień i napewno będę to robiła u dr Sankowskiego.

Gość gość
gosc 2014.12.12 na jakim programie ten wywiad ?

Gość gość
Polsat Wydarzenia.

Gość gość
siła telewizji jest ogromna ,ja nie polecam tego doktora,ale każdy musi się sam przekonać.

Gość gość
I specjalnie dla Eryk1 bo nie dowierza szukać bo nic innego do roboty nie mam.ludzie to nie dowiarki i widać że nawet gdy doktor występuje w telewizji to jest tez nie dobrze.

Gość gość
Moja znajoma była operowana przez Sankowskiego i była zadowolona,pół roku nie mogła się zdecydować na lekarza,wybrała dr Szczyta po konsultacji u niego i tak jak ją potraktował przyszła do Sankowskiego i jak to powiedziała nie żałuje wiec coś w tym musi być

Gość gość
Sankowski-zdecydowanie odradzam,zresztą przekonajcie się sami.

Gość gość
Drodzy czytelnicy którzy czytają fora dr Sankowskiego wszystkie negatywne wpisy na każdym z nich są minuta po minucie od tej samej osoby i jak tu wierzyć takim ludziom którym dr wadzi.

Gość gość
hi hi ja nie wierzyłam,że można mieć nos po operacji plastycznej większy i z wadami ,dzięki temu lekarzowi zrozumiałam że to jednak jest możliwe.

Gość gość
żeby ocenić efekty pracy tego lekarza Andrzeja S.musiałabym posłużyć się niecenzuralnym słownictwem, to co mam teraz na twarzy nie da się opisać bez negatywnych emocji.Sami wiecie jak ciężko dostać zaświadczenie od drugiego lekarza potwierdzające partactwo innego ,ja otrzymałam takie bez problemu,więc możecie sobie to wyobrazić,sprawy nie zostawię,zbieram dokumentację.

Gość gość
Rany to ja już na dobre rezygnuję z dr Sankowskiego. Coś jest na rzeczy jeśli tyle osób pisze o nim niezbyt pochlebnie. Mam do zrobienia piersi i brzuch a o nosie nie wspomnę. Trzy operacje na które zbierałam pare lat. Nie wiedziałam, że tak ciężko o lekarza. A czy ktoś mi powie ile ten lekarz ma lat? Znalazłam informację, że 85.

Gość gość
kto normalny idzie do 85latka? on patrzy na człowieka przez pryzmat lat swojej świetności. czyli jak chcesz mieć pyrkaty nosek z lat 70tych to trafiłeś idealnie. nie widziałam jego prac, bo je ukrywa. jak to że najstarszy chirurg plastyczny w Polsce a nie ma ani jednego zdjęcia pacjentki? odp. schrzanione pacjentki

Gość gość
Do Autorki tego posta (a badziej firmy, która go stworzyła) mam nadzieję, że bierzecie na siebie nieszczęścia kolejnych pacjentów wychodzących od dr Andrzeja Sankowskiego

Gość gość
moj 60 letni ojciec też za każda baba sie ogląda a jest z matką od 35 lat, nigdy jej nie zdradzil. To jest normalne, isc z tego powodu pod nóż, chore

Gość gość
Weszłam na temat z ciekawości i wiecie co myślę? Że większość negatywnych opinii pisze jedna i ta sama osoba. Może dr odmówił zabiegu? Może to jakaś zawiść, zemsta? Piszę, większość bo owszem zdarza się każdemu nieudany zabieg. Przecież o możliwych powikłaniach mówią przed każdą operacją!!! Byłam świadkiem sytuacji gdzie na pewnego lekarza w internecie pojawiło się mnóstwo negatywnych komentarzy .Lekarz postanowił zawalczyć o swoje dobre imię i okazało się ,że posty pisał jego pacjent któremu odmówił pewnej terapii która nie była wskazana a pacjent CHCIAŁ i już. Zrobił to z zemsty. Także myślę, że tu sytuacja może być bardzo podobna. Ja gdybym miała skorzystać z pomocy doktora S. sama bym poszła na konsultacje i wyrobiła sobie własne zdanie. A na pewno nie sugerowała bym się anonimowymi komentarzami. Uważam,że jak ktoś ma tak duże negatywne odczucia to nie uzewnętrznia się na forach tylko załatwia to inaczej. Jak kupisz złe buty to idziesz z nimi do sklepu na reklamacje a nie beczysz na forach. Podobnie powinno być w tym wypadku gdzie w grę wchodzi zdrowie, ciało. Masz jakieś zastrzeżenia?Mówisz o tym sprawcy całego zła. A nie obsmarowujesz dupę w internecie.

Gość gość
Niestety tak można sobie pisać i pisać, ale prawda jest taka, że znikają wielkie tematy i tu mam na myśli Sankowskiego. Obserwowałam jego profil na znanym lekarzu i dwóch innych lekarzy, którymi byłam od dłuższego czasu zainteresowana jako pacjentka. Niestety dziwnym trafem pojawiały się opinie i negatywne i neutralne i wiecie co? Znikały. Portale są opłacane i mainpulują a tutaj bez przesady ale są również w większośc***acjenci, których blokuje się na innych portalach-opłacanych przez lekarzy. Nie masz racji, że negatywne opinie pisze ta sama osoba. Lekarze w Polsce tacy jak Sankowski mają się za wielkich, bo są od lat. Ale niestety ich czas się kończy a co raz więcej pojawia się powikłań i efekty ich pracy w skali od 0-10 ocenianych na marne 1 przez ich własnych pacjentów. Sankowski od lat olewa pacjentów. Jesteś dobry jak robisz termin i płacisz. Miło, ale spróbuj po zabiegu dowiedzieć się czegoś. Odpowie nie on a recepcjonistka. Pacjent po zabiegu to pacjent roszczeniowy-tak nas widzą pseudo specjaliści m.in Sankowski. Nie przynosisz im już kasy tylko jej stratę i stratę czasu. Przylądałam się tematą o nim. Wniosek jeden. Nazwisko było znane kiedyś jak nie było takiej konkurencji a teraz jest tylko znane z tego że był znany. Ktoś pisał o wielkich długach, bankructwie. Jak się jest pazernym i zadufanym w sobie to kończysz na dnie. Dziwne, że inni pną się w górę i zarabiają a Sankowski ma długi. Mniejsza o to. Mnie interesuje lekarz a jak nie widzę nawet zdjęć po operacji pacjentów to dla mnie WIELKI ZNAK, że ktoś coś ukrywa.

Gość gość
to prawda ja zdecydowałam się na operację w klinice sankowskiego,bo nie doczytałam negatywnych wątków,teraz żałuję,

Gość gość
Jest nas więcej i to nie tylko dr Sankowski winny, ale i Gresse i Ulatowski. Jacyś oni wszyscy tam dziwni. Nie ma atmosfery profesjonalizmu. Byłam pózniej w innych klinikach o pomoc w naprawieniu tego co pozostawili mi na twarzy i co mi się rzuciło to że u Sankowskiego jest jak w jakiejś przychodni.

Gość gość
Sankowski się skończył. Zapraszam do rozmowy szczęśliwych posiadaczy nosów jak u świnki pigi

Gość gość
Przed chwilką pisałam w innym temacie. Nos do rekonstrukcji a już nie do korekcji. Taka ocena kilku kolegów po fachu Sankowskiego. Wybaczcie, ale celowo nie będę pisała dr przed nazwiskiem. Dla mnie ten pan jest skończony. Mało tego. Zgarnął kasę i tyle mogę zrobić. Dziękuje panu za zrujnowanie mi życia. Nie odzyskałam pięknej twarzy. Do autorki tego tego tematu- Idź kobieto w cholerę i nie kłam. Nie spotkałam nikogo w klinice kto piałby z zachwytu. Galeria zamknięta. Nie ma co pokazać!

Gość gość
ponad rok temu miałam operację u tego człowieka-sankowskiego,którego tylko przez grzeczność nie nazwę szarlatanem,bo to co wykonał wraz ze swoim uczniem greesem woła o pomstę do nieba,w klinice w poczekalni u niego siedzą sami niezadowoleni,więc trudno mi uwierzyć,że są jacyś szcześliwcy nie oszukani przez tego pana.

Witam ile kosztuje u DR Sankowskiego plastyka brzucha,został mi po ciazy duzy brzuch i chcialabym go zmniejszyc.Jaki to jest koszt?

Gość gość
lepiej poszukaj innego lekarza -dobrze ci radze jako osoba,która przeszła nieudaną operację w jego przychodni,bo klinika to na pewno nie była.Poczytaj sobie nie tylko ja się wpakowałam w jego ręce i żałuję.