Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kara za spóźnienie, surowy ojciec

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat, jestem w 2 klasie liceum. Tata wciąż uważa, że jestem dzieckiem, że dopóki mieszkam pod jego dachem mam robić, co on każe. W przeciwnym wypadku są awantury. Jestem już pełnoletnia, dobrze się uczę, nigdy nie zawiodłam jego zaufania, a nie mogę nawet wyjść na imprezę jak rówieśnicy, ani jechać nigdzie. W wekeendy muszę wrócić do domu max. o 22, w tygodniu 20:30. Wczoraj byłam u koleżanki, zasiedziałam się troszeczkę, fakt, wróciłam do domu 15 minut później. Tata wszczął awanturę, oznajmił mi, że mam karę do końca roku szkolnego, nie mogę nigdzie wychodzić, oprócz szkoły. Za głupie 15 minut!! Co ja mam zrobić, żeby przestał traktować mnie jak dziecko??

Gość gość
Nigdy się nie spóźniałam, zawsze robię co każe, uczę się na same piątki, chciałabym, żeby mi pozwalał na więcej

Gość gość
pomoże ktoś?:(

Gość gość
Twój ojciec jest nienormalny :o mja 13-letnia siostra ma więcej swobody, tylko oczywiście jeśli chce wrócić po ciemku, rodzice po niż jadą, ale nie wychodzi z urodzin koleżanki o 22 bo do domu, tylko jak sie impreza kończy. Musisz ty kochana przeszkolić tatusia bo to co on robi jest głupie i było dobre może za czasów jego młodości, teraz ludzie żyją inaczej.

Gość gość
zaliczylas juz jakiegos fagasa? z pewnoscia o to sie twoj stary martwi.

Gość gość
Ty masz 18 lat a moje kolezanki 23 i 25 lat i ojciec tak samo je traktuje, patologia ja bym z nim jednego dnia nie wtrzymala