Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 20 lat i czujże że to dobry czas na

Polecane posty

Gość gość

założenie rodziny. Wiem, że jestem jeszcze bardzo młoda ale od pewnego czasu mam jakieś silne poczucie, że powinnam już mieć męża. Tylko męża, dzieci nie mam na myśli, na to nie jestem jeszcze gotowa. Bardzo bym chciała mieć swoją rodzinę. Wiem, że to się wiąże z obowiązkami i to niemałymi a ja studiuję i dodatkowo chcę się sama jeszcze uczyć. Nie pracuję więc to bardzo komplikuje sprawę. Plus to, że nie mam nikogo też nie ułatwia... Do tej pory byłam tylko w jednym związku i to dość krótkim na szczęście bo chłopak okazał się totalnie egoistyczny i wręcz brutalny. Skąd więc u mnie takie przeświadczenie? Boję się, że przez takie pragnienia mogę nieopatrznie źle ocenić mojego przyszłego partnera i wyjść za niego np. nie będą co końca przekonaną co do słuszności wyboru a jedynie z racji tego, że chciałabym być żoną. Można kogoś prosić o rady? :)

Gość gość
tak spoko tylko rodzine trzeba utrzymac zarabiasz ? :) albo masz meza kandy data :) moje pytanie czy dla ciebie seks po czy przed slubem jest wazny :) bo nie sztuka zalorzyc rodzine wazne jeszcze z kim

Gość gość
nie, nie pracuję. Mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni. Jeśli chodzi o seks to cóż, niewiele mogę powiedzieć w tej dziedzinie. Nie byłam jeszcze tak blisko z mężczyzną. Do tej pory uważałam, że ten pierwszy raz chciałabym przeżyć z mężem ale mam też sporo wątpliwości czy to dobry pomysł.

Gość gość
a skad jestes jak masz na imie ? moge zapytac bo ja tez mysle o rodzinie zeby ja miec itd

Gość gość
nie wiem czy seks po czy przed ale warto przed poznac kto jakie ma potrzeby itp poznac sie przed nie warto sie spieszyc z seksem

Gość gość
hej jestes ? :)

Gość gość
tak jestem. Mam na imię Anna a skąd jestem myślę, że to nie ma najmniejszego znaczenia. A co do seksu to zdaję sobie sprawę, że różne są potrzeby i nie zawsze można hmm... ''dopasować'' te potrzeby.

Gość gość
anno tak sie sklada ze dobrze zarabiam nie chwalac sie :) jesli chcialbys napisac do mnie to prosze tu moj mail lukasz151983@tlen.pl

Gość gość
laska skończy tak, że będzie łapać facetów na dziecko :(

Gość gość
) chcialbym cie poznac bo mam wrazenie ze na jak tak krotki czas znajomosci to dobrze sie rozumiemy :) no i idziemy jakby w tym samym kierunku

Gość gość
ok przemyślę to i może napiszę do Ciebie. Z tym, że ile zarabiasz nie robi na mnie wrażenia. Pieniądze akurat mało mnie obchodzą :)

Gość gość
na mnie tez kasa nie robi wrazenia ;) ale chcialem napisac ze jestem ustatkowanym facetem brakuje mi tylko jeszcze milosci rodziny ciepla :(

Gość gość
ja miałam 21 lat jak wyszłam za mąz i urodziłam dziecko:-)

Gość gość
kolejna puszczalska co wpadła :P

Gość gość
moja babcia miala 19 lat jak urodzila dziecko i wyszla za maz za mojego dziadka co w tym zlego