Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam ochote zdradzić swojego faceta z kolegą z pracy który na mnie leci!

Polecane posty

Gość gość

mam ochote zdradzić swojego faceta z kolegą z pracy który na mnie leci!

Zostaw go lepiej, może znajdzie taką, której puszczanie się nie w głowie. Szkoda facetów dla takich, ile to ja już fajnych chłopaków poznałam, którzy byli wierni, kochający dopóki trafiali na takie larwy jak Ty. I nagle już odechciewa im się być porządnymi i latają po klubach bzykając co popadnie. Zostaw go zanim go zepsujesz.

Gość niemiec22
do it :)

Gość gość
Ja by się mną dobrze zajmował to bym nie miała takich myśli, ale ten chłopak tam mnie podpuszcza że hej

no to go zostaw... zawsze się znajdzie jakaś wymówka, nie ?

No to dlaczego go nie zostawisz jak nie umie się Tobą zająć. Ja jak się czuję niedokochana to potrafię awanturę zrobić, aż się weźmie do roboty normalnie.

Łatwiej się puścić niż porozmawiać, dobrze mówię?

Gość mataczzcz
to działaj ,nie mydło sie nie wymydli , a na starosc to zostanie ci tylko pomarzyć o sexie z innym

Gość gość
Za późno już ludzie!

Gość gość
dlatego mnie tak ciagnie bo to pierwszy moj facet i biore z nim slub a z innym nie sprobowałam ;/

Gość gość z gorzowa
Szkoda że wczoraj w Szwecji żaden Stelmet nie wjechał w bandę. A taką miałem nadzieję. :(

Gość gość
Jedynie co mnie trzyma to to że jestem katoliczką i nie mogę tego zrobić!

Gość gość
to po co bierzesz ślub skoro chcesz się sk***ić z innym? odpowiedz sama sobie na to pytanie...

Gość gość
Ja też mam taką ochotę

Gość gość
k***y k***y

Gość gość
W każdej tkwi ziarno puszcalskiego k****iszona, tylko zależy jak i gdzie wykiełkuje. Tak samo jak w każdym facecie tkwi ziarno buhaja rozpłodowego, zależy tylko gdzie i kiedy poczuje zew. Ewidentnie k*******n zaczal kielkować, a bujah ostrzyć fujarkę.

Gość gość
Ja by się mną dobrze zajmował to bym nie miała takich myśli buahahah powiedz prosto ze jestes zwykla d****** ktora nie da sie zajac tak jakby chciala

Gość gość
szmata zwykla z ciebie... mam nadzieje ze cie zezrznie upokorzy i zostawi i jeszcze wszystkim rozpowie jak ciagniesz druta tylko trzeba sie do ciebie usmiechnac

Gość mataczzcz
jaka szmata ! zazdroscisz , nie potrafisz , to wyzywasz innych .

Gość gość
gość W każdej tkwi ziarno puszcalskiego k****iszona, tylko zależy jak i gdzie wykiełkuje. Tak samo jak w każdym facecie tkwi ziarno buhaja rozpłodowego, zależy tylko gdzie i kiedy poczuje zew. Ewidentnie k*******n zaczal kielkować, a bujah ostrzyć fujarkę. xxxxxxx :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobra teoria:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość Nocny Pukacz
Gościu do gory, dziękuję za uznanie!!!! Ps. Oczywiście kiełkujący k*******n teraz wymyśli 365 przyczyn z powodu których rozłoży gicze przed buhajem z pracy, bo ten na pewno ją rozumie, szczegolnie przed pukaniem ;-) ;-) ;-). A tamtem, któremu kręci rozłożyste rogale tylko piwo i mecz, a ona tylko M jak Miłość.

Gość gość
Jak już to porozmawiaj z meżam o trójkacie inaczej jasteś obłudna.

Gość gość
Nie zrobię tego no co wy strach mi nie pozwoli, tamten z pracy to frajer też ma dziewczynę a mi w głowie mąc***ewnie inne też tak podpuszcza ;) korciło korciło ale dzieki tym wyzwiskom wziełam się w garść. Dzięki! Nie chce się w piekle smażyć

Gość gość
w piekle? tylko to cie powstrzymuje? a miłość, wierność, uczciwość itp?? zostaw faceta, bo go już krzywdzisz, a tak odżałuje sobie i może trafi na normalną

Gość gość
Powinnaś miec trójkat czy czworokat nie zdradzać!!!Czytałam we wpisach i to jest dobre by mąż był przy badaniach pochwy i widział jak penetruje ginekolog pochwę oswaja to męża z trójkątem bo to obcy facet jakim jest ginekolog mój nawet był też przy porodzie.W naszym pierwszym trójkącie mąż zaczął mnie ssac łechtaczke wszyscy rozebrani zaprosił obcego kochanka do zaczęcia rznięcia mnie.Gdy tamten gdy ja leżałam na plecach widział jak wkładał mi kochanek bo mąż stał obok pieszcząc mnie posunął mnie raz drugi ja zaczęłam jeczec to samoistnie doszło do wytrysku u męża tak wielkie podniecenie jest u małżonków ja tez miełam bardzo szybko orgazm.Obcy mnie dymał dosć bardzo długo miałam dwa orgazmy i zdążył mężowi stanąć i wszedł po nim i kochał mnie też bardzo długo.Jest to wspaniałe przeżycie dla obojga.Dlatego jak czytałam że powinno sie mieć meża przy badaniu pochwy i porodach to mają rację bo oswaja sie go że obcy penetruje pochwę.Teraz zawsze będę miała przy kazdym badaniu pochwy męża.