Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochampoziomki

lakiery do paznokci

Polecane posty

Gość kochampoziomki

jakie kolory najlepsze na paznokcie na lato???? jak malujecie?:D

Gość kochampoziomki
to niezły mix:D

Gość gość
wściekły róż, koralowy, czerwony, blady róz, niebieski, brzoskiwniowy

Gość katarinaaaa
boję się do szkoły malować na wściekłe kolory :P jak myślisz jaki kolor będzie spoko, żeby mnie nauczyciele nie zjedli?

Gość kochampoziomki
boszz.... ci nauczyciele. to pomaluj sobie na biało czy na jasny niebieski. fajne rimmel widzialam takie ostatnio. nie razace a tez ladne. na lato tyle kolorow ze ja to gubie sie zyciowo i wszystkie mi sie podobaja

Gość katarinaaaa
na biało by było super do opalonej skóry, co nie? :) a te co mówisz, rimmel, mają jakieś białe? albo takie kolorki podkreślające opalenizne?

Gość kochampoziomki
no biale wlasnie maja, przeciez pisze chyba nie -.- i to maja takie co szybko wysychaja. mam jeden z ich serii rimmel by rita ora. popatrz sobie. bialy to nie rozowy czy zolty he he to nikt nie powinien sie czepiac;p

Gość jolagda
widziałam tę kolekcję rity ory dla rimmel w rossmanie i bardzo fajną kolorystykę wybrała, na prawde ekstra, wydaje mi się kwintesencją na lato :) a ja lubię różne odcienie nude beżowe, różowe, to schludny manicure, a w pracy nie mogę sobie pozowlić na jakieś krzykliwości albo wzorki, bo uznaliby mnie za starą malutką :(

Gość kochampoziomki
błękitny <3

Gość jolagda
błękitny rimmel? czy jaki?

Gość stylola
taaaaaaaaaaaaak, totalnie rita! mi się najbardziej sposobał midnight randezvous, najlepsze jest to że nie są drogie te lakiery, fajnie,że rimmel się postarał. ja na codzień nie szaleje z lakierami, uważam,ze szkoda wydawać na te drogie marki, a tanich lakieró można mieć na pęczki <3

Gość kochampoziomki
do jolagda: błekitny to chyba blekitny -.- niby jaki-.-

Gość katarinaaaa
super wogóle, że to piszecie, bedę musiała wypróbować te lakierki. Tylko one i tak są dla mnie trochę drogie i najgorzej, że jeszcze mame muszę prosić o kasę.

Gość kochampoziomki
umiesz internet obslugiwac to sobie poszukaj konkursow czy cos. na fejsie jest klub milosniczek pieknych paznokci i mozna wygrac nawet kilka i pisza jak malowac itp bo moje paznockie to taka tragediaaaaaaaaa.....

Gość katarinaaaa
kochampoziomki - ty to masz pomysły! totalnie tak zrobię, obczaję konkursy i może coś pierwszy raz w życiu wygram <3 hihi dzięki za porade xxx

Gość gość
ostrzegam przed Avon. nie kryją długo schna tragedia

Gość kochampoziomki
też ich nie lubie... :( i latwiej pojsc i kupic niz zamawiac... kiedys kupowalam avon a teraz nigdy wiecej

Gość gość
uwilbiam rozowe alkiery do paznkoci tak na serio :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Gość stylola
jak rimmel za drogi, to może miss sporty? też mają dobrą jakość i fajne kolory. przynajmniej wg mnie. ja mam z miss cały komplet do frencza, wszystko przykrywam top coatem i trzyma się ok. 6dni,co uważam za świetny wynik.

Gość gość
z astor sa niezle, ale chyba ciezko dostepne

Gość kochampoziomki
nieeee. astor czesto widze w rossmanach, superpharm itp tid a w hebe to chyba jeszcze promo maja jakos mi cos mignelo

Gość stylola
bo właśnie z astorem to chyba jest tak,że nie które linie lakierów są droższe a nie które tańsze, trzeba sprawdzać, no ale jak jest promo to wiadomo,że się nie pogardzi. ale ta firma mi się kojarzy raczej z mamami,czyli stonowane kolory etc ;)

Gość denatka11
jadę niebawem na wakacje na korfu i się zastanawiam jaki lakier wziąć ze sobą, żeby mi do wszystkiego pasował, będę tam 2tyg, nie chce mi się brać całej kosmetyczki lakierów, jeden, tylko nie wiem jaki kolor..mam ciuchy w kolorach : błękitnym, pudrowy róż, biel, beż, szarość. zastanawiam się nad Manhattan Lotus Effect 51K taki róż..myślicie,że ok czy lepiej coś stonowanego do tych cichów?

Gość gość
skoro masz pastelowe ubrania to jaskrawy lakier będzie pasował. Jakiś koralowy albo neonowy różowy.

Gość gość
na taki wyjazd wybrałabym french

Gość dominika95
raczej wybrałałabym białe paznokcie, są bardzo modne i fajnie kontrastują, widziałam z resztą taki odcień w kolekcji rity dla rimmel. a jeśli nie biały to na pewno jakiś pastelowy, pastelowy różowy np.

Gość kaczuszkahejhop
No ja mam też biały od rimmela ten szybkoschnący i dla mnie jest super, bo jak na biały to ładnie kryje płytkę i nieźle się trzyma. no i oczywiście moje ręce wyglądają na bardziej opalone, więc już w ogóle git ten kolor jest :D

Gość gość
ja jadę tradycyjnie w góry i zawsze mam czerwony lakier :)