Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochampoziomki

lakiery do paznokci

Polecane posty

Gość bejbisiak
a może strzel sobie jakiś fajny brokatowy, są aż za trwałe,bo ciężko jest zmyć, sally hansen ma fajne, wibo też ma, więc możesz sobie taki jeden zabrać, zawsze to atrakcyjny manicure :)

Gość Dragi
tak, też właśnie widziałam tą serię Sally Hansen, a jak jest właściwie z tą trwałością? ile mniej więcej dni się trzyma ten lakier?

Gość gość
moim zdaniem najlepsze lakiery są w Yves Rocher, zarówno same lakiery jak i base- i top-coaty. mają bardzo głębokie kolory, dobrze się rozprowadzają i długo trwają, choć cena trochę powala.

Gość bejbisiak
yr też są fajne, cena powala, ale jak się u nich zamawia wysyłkowo to można ustrzelić sporo taniej niż w sklepach stacjonarnych aaa broaktowy sally hansen,który mam trzyma się ok. 5 dni, czasem tylko na brzegach gdzie mi się zetrze to poprawiam :)

Gość telimenna
ja jestem z tych dojrzalszych kobietek ;) wolę astor, ta firma jest w polsce od dawna i jej jestem wierna, jakoś nie przekonują mnie te miss sporty i inne takie

Gość gość
kupiłam na promo w rossmanie ostatnio najpiękniejszy ocien czerwieni z Astora, trzyma sie 5ty dzien i do tego -20% było na niego :D jestem zakochana!