Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś przyglądałam się facetom w galerii handlowej. Większość to brzydale !

Polecane posty

Gość gość

Czekałam na znajomą, byla w sprawie pracy no i siedzialam ponad 2 godziny i co wam powiem ? Ze widziałam dzis tylko jednego przystojnego, małolat ale swietnie zbudowany, fajnie ubrany, z twarzy ciacho i jeden pan po 40stce, typ zagranicznego biznesmena, wszystko na nim lezalo jak szyte na miare, z twarzy jak clooney 10 lat temu. A reszta ? CHODZĄCE GÓ/WNO buty sportowe, czarne skarpetki, spodenki jeansowe i tshirt z jakims kretynskim napisem to typowy mlody facet, nic do siebie nie pasuje faceci po 30stce w klapkach, buciorach ala emeryt, za ciasne koszule i brzuch az sie wylewa :O z ryja wszyscy tacy sami, podwojne podgardle, dupa szeroka ale plaska, brzuszysko jak betoniara, dizajnerskie okulary z bazaru :O porazka, kobiety przy was wygladają jak modelki, wiekszosc dziewczyn jest ładnie ubrana, nawet starsze panie bardzo o siebie dbają a faceci ?

Gość gość
poprzygladaj sie facetom w supermarkecie - na wymioty zbiera takie brzydale:O

Gość gość
dlatego ja się nie rozglądam, jak coś to śpieszę się

Gość gość
ameryki nie odkryłas 99% Polaków to rzygi

Gość gość
Najlepsi są ci z reklamowka w łapie:-D

Gość gość
'fajnie ubrany'' jak?

Gość gość
Twarzy się nie zmieni. W każdym można znaleźć coś fajnego, intrygującego. Niestety nad ciałem trzeba pracować, panowie o tym zapominają. Mamy albo chude szkielety albo facetów z brzuszkiem. Tych fajnych jest dosyć mało niestety. Ubiór? Szkoda słów (w większości). Wystarczyłoby zainwestować w klasykę i po sprawie.

Gość gość
W każdym można znaleźć coś fajnego, intrygującego xxx w typowej, polskiej, pszenno buraczanej mordzie, często czerwonej od nadmiaru piwa i wódka nie ma nic ciekawego, zejdz na ziemie z g ó w n a bata nie ukręcisz 🖐️

Gość jestem lubieżna i lubię
Wiesz dbanie o sylwetkę to jedno. Owszem polscy Panowie mogliby sobie odpuścić piwsko czasem i zdrowiej jadać ale prawda jest taka, że polscy faceci to klasyczny słowiańsko-kartoflany typ. Mało jest u nas smukłych i wysokich mężczyzn. Dominują tłuste krępaśne karakany o twarzy cebulaka. Gdyby w naszym kraju nie wychowywano tychże cebulaków w poczuciu że są ósmym cudem świata to mieli by wewnętrzną dyscyplinę dbania o siebie. Popatrzcie na Norwegię. Kobiety w tym kraju są wyzwolone, olały ciepłym moczem dąsy swoich samców i proszę... Norwegowie są jednymi z najbardziej zadbanych facetów w Europie. Może czasem jakiś nieudacznik zaimportuje sobie Polkę, Rosjankę lub Ukrainkę bądź Azjatkę na żonę ale NIGDY nie będzie jej traktował na równi tak jak rodaczkę w związku. Wystarczy odpowiedni bat i samce będą się starać żeby umoczyć :)

Gość gość
sam jestem facetem i moim zdaniem twarze są normalne ( to w końcu wy jesteście matkami, to jakie mają być :) natomiast co do ubioru to rzeczywiście mogliby bardziej klasycznie się ubierać, nie tylko dzinsy i na sportowo. Ale spodnie casual bałweniane, albo materiałowe jakieś półbuty i polo, albo koszula z krótkim rękawem i już by było lepiej.

Gość gość
Ty autorko oczywiście jesteś piękna... a może tylko tobie się tak wydaje pasztecie, bo akurat najwięcej do powiedzenia o urodzie mają kompletne pasztety, którym się wydaje że one są wyjątkowe i pasztety nie dorastają im do pięt :D ...najczęściej też nie mają faceta, a jeżeli nawet to jakiegoś odmóżdżonego przygłupa z siłowni. Na takie jak ty mówi się po prostu pustak ;-)

Gość gość
...który wyżej sra niż d**ę ma! :P

Przystojny facet, w sensie - przystojny z natury to facet, który jest raczej wyższy od kobiety, lepiej zbudowany i ma ostrzejsze regularne rysy twarzy a nie potrójny podbródek, bulwę zamiast nosa i małe kaprawe oczka jak prawdziwy Wolak :P Dużo takich na północy - państwa skandynawskie. Cebulak z szerokim zadem i wąskimi ramionkami to mutacja genetyczna po przejściach Tatarów i innego tałatajstwa + spuścizna rolniczo-chłopska Europy Wschodniej przez nasze nieszczęsne terytorium. Mutacje genetyczne powinny wyginąć a nie się mnożyć i jeszcze wyciągać łapy do ślicznych drobnych Polek :P FUJ!

Gość gość
Najbardziej śmieszy jak taka autorka idzie do spożywczaka po pieczywo... ona nie idzie w koszulce z napisami bo jest elegancka, ona do spożywczaka idzie odwalona jak na sylwestra, z punktu widzenia zdrowego faceta to taka żenada że aż jej szkoda, jak ułomnej jakiejś ;-)

Dla skandynawskiego świńskiego blondyna z białymi rzęsami dałabym nawet psu sąsiada, to samo dotyczy niemców, prawdziwy aryjczyk to jest to od czego cieknie mi po nogach :P

A co jest złego w wysokim i postawnym blondynie? Zakompleksiony polski prawiku z 10cioma podbródkami i wiecznym fochem, że nie może umoczyć?

Przykro mi, że nikogo nie podnieca Twój piwny bebzun i wzrost Pigmeja :P oraz maniery muzułmanina :P

Gość gość
To następnym razem przyjrzyj się kobietom, a dojdziesz do podobnych wniosków :) albo typowe kury domowe, albo wytapetowane brzydkie laski, które skrzętnie skrywają swoją wątpliwą urodę pod kilogramami makijażu. O ubiorze też nie wspominam, 80% z nich wygląda identycznie, każda w leginsach, farbowana na blond lub czarno, itd... Ale to realny świat, a nie wirtualny kreowany przez media... jakbyś zobaczyła na żywo takiego Pitt-a czy DiCaprio, to bardzo byś się zdziwiła ;)

Nawet brunet południowiec jest absolutnie smakowity. Co prawda maminsyn i erotoman gawędziarz ale przynajmniej PODEJMUJE inicjatywę aby poderwać kobietę :P Prawdziwy Wolak czeka, aż mu Natalia Siwiec spadnie z nieba :P

Gość gość
dzięki autorko, ale się uśmiałam :)

Gość gość
kiedyś też ktoś pisał ,że polscy faceci noszą homoseksualne buty :)

To skoro jesteście pasztetami i każdy chłop to krypto-pasztet w realu to chociaż NAUCZCIE się podrywu i sztuki konwersacji. Większości kobiet imponuje charyzma i przebojowość, kiedy chłop umie podjąć decyzję, zaskoczyć propozycją randki czy wypadu na miasto celem spędzenia wolnego czasu. Większość docenia też zaproszenie do tańca bo zawsze jest to lepsze od stada chłopaczusiów z miną zbitego psa podpierających ściany bo oni są skryci i nieśmiali i boJOM siem podejść i zagadać :P

Gość gość
Oj dziewczyny, dziewczyny... ile z was było tak naprawdę za granicą? Jedyne co wiecie o obcokrajowcach, to to co wyczytacie i zobaczycie w mediach, a to nijak ma się do rzeczywistości. To samo dotyczy facetów, którzy chwalą kobiety innej nacji... najpierw pojedźcie i zobaczcie, a dopiero potem wychwalajcie. 99% ludzi to przeciętniacy.

A nawet jeśli przeciętniacy to przynajmniej przy takim biedna rodaczka nie musi zasuwać na Bóg wie ile etatów bo jej pączuszek z pontonem doczepionym do kręgosłupa przynosi 2000 zł do domu :P i jeszcze pruje się, że chciałby zostać ojcem, bo potomstwo wszak nic nie kosztuje :P NIE wliczam w powyższe asfaltów i arabusów żyjących z zasiłku :P

Gość gość
Nie wysilaj się lubieżna, śmieszna jesteś, nasrać bym na ciebie nie chciał :D ...autorka też, głupia c**a której się wydaje że jest inna, wyjątkowa, piękna i elegancka, a w rzeczywistości zwykły odmalowany paszczur HE HE!

WOW ale zaYebista argumentacja. Normalnie gacie mi spadły z wrażenia :P Och NIE! Wschodnio- europejski pigmej nie chce walnąć na mnie kloca :P Boże! To już mi tylko sznur i gałąź zostały :P ach och ojejejej

Ale fajny jest ten foch polskiego samca - ja bym tego a śmego nie zrobił z Tobą :P Z pewnością robi to niebywałe wrażenie na polskich paszczurach i sprowadzone do parteru pokornie będą dawać naszym kartoflakom :P myk cyk pyk :P

Gość gość
Zachowujecie się jakbyście w domu lustra nie miały, bo rzeczywiście najwięcej do powiedzenia mają o urodzie zwykłe larwy, ani specjalnie ładne, ani zgrabne, inteligencją i charakterem też nie nadrabiają... p******ą coś o przebojowości, chwalą że są szalone..... k***a ale głupie c**y! :D

Gość gość
Ja mam męża który ma ponad 190 wzrostu, waży 90kg, ma dlugie czarne włosy, szare oczy, kwadratową szczękę jak super heros, do tego jest inżynierem i zarabia 20tyś. na rękę. Zgadnijcie czy kłamię ;)