Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś przyglądałam się facetom w galerii handlowej. Większość to brzydale !

Polecane posty

Gość gość
musiało cię dotknąć do żywego Tak? to ja nie chcę związku, ale domorosły psycholog wie najlepiej

Gość gość
Ty wyżej na czym się wychowałaś, na facezboku, dyskotekach i galeriach handlowych? No jestem trochę starszaka :) Niech ci się nie wydaje że skoro rządzisz chamstwem na kafeterii to tak samo będzie w życiu, wstrętny kurduplu z niedorobionym kootasem, paszał won!

Gość gość
*starsza*

Gość gość
btw, nie każdy się tak podnieca, zaglądam tutaj z nudów i żeby pod/ku/r/wić takich buraków jak ty którzy wszystko biorą za real life :D

Gość gość
zgadzam się tutaj kazdy przychodzi potrolować, a prawiki wszystko biorą do siebie :) w końcu kafeteria to ich drugie (pardon, pierwsze) życie. A z tematem się zgadzam, nie ma ju przystojnych mężczyzn, poniżej 25 r. ż. to nie męzczyzna a siusiumajtek ktoremu się wydaje że jak już się dostał i studiuje to posiada wiedzę o zyciu dostępną nielicznym :)

Gość łysy z olsztyna
Za to wy jesteście chodzące ideały.Co druga płaskod... brak cyców albo jakieś pomarańcze ledwo widoczne i do tego brzydkie nochale i wielkie zęby. Polki przegrywają np.z Ukrainkami czy Czeszkami.

Gość gość
a ty jesteś łysy więc się ciesz że taka z płaskodoopiem na ciebie leci, mogło być o wiele gorzej

Gość łysy z olsztyna
Jestem łysy i przystojny a moja kobita ma tyłek jak murzynka :-)

Gość gość
ma tyłek jak murzynka i jest murzynką

Gość łysy z olsztyna
Polki sie naoglądały za dużo telenoweli brazylijsko-kolumbijsko-meksykańskich gdzie każdy facet ma ładną opaloną twarz czarne nażelowane włosy i chodzi ubrany na biało :-)

Gość gość
nie ma łysych i przystojnych :) widocznie sam się za takiego uważasz, a twoja laska to jennifer lopez albo kardashian HAHAHA :) to skąd tyle jadu :) skoro twoja połowica taka piękna nie patrz na krzywe nosy płaskod***e i pomarańcze tylko doceń to co masz

Gość gość
:D panowie czekają na rozładunek

Gość gość
też to zauważyłam, że polscy faceci maja taką specyficzną urodę, że od razu się ich rozpozna, szczególnie jeśli to blondyn: wielki okrągły łeb, kartoflany nos, zakola, np. jak Borys Szyc.

Gość gość
za to polskie kobiety wyglądają gorzej niż faceci tak, że nawet makijaż nie pomaga

Gość gość
ja np. z urody wolę chinki czy japonki polki aż tak mi się nie podobają

Gość Anete80
Jest łysy i przystojny.Nazywa się Bruce Willis :-)

Gość gość
OMG to pisał Bruce Willis :P ale jestem gópia mogłam się przecież zorientować :O

Gość gość
Głupie c**y dowarościowują się szydząc z facetów, o realu piszą, a w tym realu może jedna na dziesięć jest trochę ładniejsza od pozostałych... oczywiście te tutaj to lachony nie z tej ziemi, wydaje im się że są ładniejsze od Polaków, sam Bóg je obdarzył szczególnie, są inne, lepsze, ładniejsze, co ja piszę najładniejsze... k***a one są głupsze od zwierząt :D

Gość gość
...ich środowisko naturalne to galeria handlowa... ja p******ę, normalnie żenada :D

Gość gość
czesto kobiety same sie oszepecaja makijazem.. KOIETY POWINNY BYC ZADBANE!!! i nie wszytsko to co naturalne calkiem to ladnie wyglada :)

Gość gość
wiecej polak jest z obcokrajowcami,niz polakow z obcymi babami -jak juz one sa z polkami to tylko dla kasy,korzysc***apierow-UKRAINKI itp

Gość gość
sztuka jest potrafic dostrzec piekno...a nie miec podane na talerzu,co z tego ze jablko z zewnatrz ok,jak w srodku zgnile.... "SZCZESLIWI ci co potrafia dostrzec piekno tam gdzie inni niczego nie widza..."

Gość gość
No to jaki problem, mamy euroland, niech szukają swoich bogów, kto je tutaj trzyma... po kiego grzyba latają za Polakami, i jęczą że te brzydale ich nie chcą? Kto w tej sytuacji jest bardziej od nich zakompleksiony i sfrustrowany, bo przecież nie faceci, oni nie mają takich uprzedzeń do ułomnych Polek, a powinni :D

Gość gość
To jest dobre, Ukrainki są z Polakami dla korzyści... a Polki z dziadkami z zachodu bo oni są przystojniejsi od Polaków :D Przyglądnij się parom mieszanym, każdy już chyba to zauważył oprócz was, niebrzydki kolorowy i Polka locha "zadbana" k****, tak że ludzie się oglądają i śmieją, zastanawiają czy kolorowy ślepy czasem nie jest :P

Gość gość
Oho, kolejna dostawa przyjechała :) Brzydale nie mają innych zajęć więc kiszą sie na kafeterii

Gość gośćedyta
mnie irytuja faceci w galeriach,zalosny widok,albo siedza w holu na laweczkach znudzeni jak mopsy,albo ona siedzi w przymierzalni a on objuczony reklamowkami z wczesniejszych zakupow stoi przed nia,ona go pyta czy ladne? a on-noooo,i trzeci widok-ona bezradna ktora bkuzke by chciala no i on mowi -te,w tej ci bedzie ladnie,w zyciu nie radze sie faceta w co sie mam ubrac,i nie zabieram go na babskie zakupy,szkoda nerwow