Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pocałunek

Polecane posty

Gość gość

czy namiętny pocałunek z języczkiem to zdrada?

Gość gość
Po co pytasz skoro nigdy nie miałeś i nigdy nie będziesz miał kobiety? :O

Gość gość
Uważaj sobie - ja jestem kobietą :p I pytam poważnie

Gość gość
Nie kłam. :classic_cool:

Gość gość
Zdrada jesli jest sie w zwiazku :-D

Gość traum
to żadna zdrada, jeśli musisz o takie rzeczy pytać. Zazwyczaj to takie rzeczy się wie.

Gość traum
to żadna zdrada, jeśli musisz o takie rzeczy pytać. Zazwyczaj to takie rzeczy się wie.

Gość gość
nawet ta osoba chciała więcej... ale dobrze że sie opamiętałam :( Strasznie tego żałuję:( mam wyrzuty sumienia i nie wiem czy sie przyznać mężowi. tym bardziej że mąż tego chłopaka zna...

Gość gość
Jak do tego doszło?

Gość gość
no była impreza on od samego początku ciągle się na mnie gapił a potem w pewniej chwili zostaliśmy sami, on sie tak dziwnie na mnie patrzył kilka minut i później sam do mnie podszedł i jakoś tak wyszło :(

Gość gość
sama byłaś na tej imprezie? nie mów mężowi

Gość asfDGzsdfh
.....Dziś o północy twoja prawdziwa miłość zauważy, że| Cię kocha.| Coś ładnego jutro miedzy 13-16 się zdarzy w Twoim| życiu, obojętnie gdzie będziesz w domu, przy| telefonie albo w szkole.| Jeśli zatrzymasz ten łańcuszek, nie podzielisz się| tą piękną historią - to nie znajdziesz szczęścia w| 10 najbliższych związkach, nawet przez 10 lat.| Jutro rano ktoś Cię pokocha.| Stanie się to równo o 12.00.| Będzie to ktoś znajomy.| Wyzna Ci miłość o 16.00|Jeśli ci się nie uda wysłać tego do 20 komentarzy zostaniesz na zawsze sam\sama\Dziś o północy twoja prawdziwa miłość zauważy, że| Cię kocha.

Gość gość
byli znajomi, ale przenieśli imprezę na dwór, oni wyszli ja też miałam zaraz iść tylko chciałam dokończyć piwo no i on został, mąż też na niej była ale wyszedł z resztą na dwór

Gość gość
A ile masz lat bo ja 24, i co się wydarzyło po pocałunku ? rozmawialiście?

Gość gość
czy ważne ile mam lat ? tak rozmawialiśmy ale starałam się jak najszybciej zakończyć rozmowe i wyjść

Gość gość
no ważne chyba młoda jesteś że taka łatwa

Gość gość
jestem młoda, i przyznaje zrobiłam głupote i zachowałam się jak szmata, i tak się czuję, strasznie kocham męża i bardzo tego żałuję...

Gość gość
ale chociaz fajnie sie lizal tamten chlopak? znaczy pytam czy sie fajnie calowal no!

Gość gość
daj spokój:(

Gość gość
Nie jesteś łatwa żartowałam, no to widzisz ja zrobiłam to ale nie jako męzatka pocałowałam się z innym to był najgorszy pocałunek masakra jakaś. I ten koleś potem do mnie wypisywał i mój facet coś mnie tak podpuszczał co mnie z nim łączy i wogole ale nie przyznałąm się dopiero za jakiś czas mu powiedziałam z płaczem że to on mnie pocałować itd. A to było zaraz potym jak zaczełam z nim chodzić ale wypomina mi to przy każdej możliwej okazji po pijaku wszedzie żałuje d tej pory że powiedziałam ale z drugiej strony bałam sie ze przed slubem sie wyda i wtedy bedzie jazda tymabrdziej ze oni tez sie znaja. No i prosze bardzo moja najlepsza przyjaciołka zaczeła z nim chodzić a to kuzynka mojego i wiedziała o tym wiec ciesze się ze tak postąpiłam. Moj facet teraz nie chce sie całować zbyt czesto i mam ochote też się z kim pocałować

Gość gość
mam ochotę ale niemogę tego zrobić bo też go kocham zawsze wyobrazam sobie jak ja bym sie czuła na jego miejscu ale jak wypije % to robie się łatwa . Dla mnie zdrada to sex pocałunek to nic

Gość gość
ale widzisz u mnie to jest najgorsze że to oni się znają i często widują, raz mu powiedziałam to ale widząc jego reakcję szybko obróciłam to w żart, nie boję się tego że by mnie zostawił bo to był tylko pocałunek, ale boje się że on będzie chciał się z kimś innym pocałować aby mi zrobić na złość, no i że zacznie mi to wypominać:(

Gość gość
gość 17.21 próbujesz się podszywać pode mnie ?

Gość gość
Nie mów mu naprawdę nie warto wiem że cię sumienie gryzie , a jak się dowie to powiedz że bałaś się powiedzieć i ze dlaciebie to nic nie znaczyło i to on cię pocałował. Al jak to w zart obrociłas?

Gość gość
to nie podszywanie tylko reszta tresci

Gość gość
powiedziałam mu ,, że żartowałam bo lubię jak jest o mnie zazdrosny i że tego bym nie zrobiła bo jego kocham'' Najgorsze że i ja jego często widzę, niedługo ma być impreza i mamy z mężem na niej być i on a jak się wygada po pijanemu. A nie napisałam on po tym pocałunku i po rozmowie powiedział abym jeszcze raz z nim pocałowała bo jak nie to powie mojemu mężowi :-/

Gość gość
no żartujesz chyba , to wiesz co zrób powiedz mężowi że ten jego golega ciągle cię podrywa i czy on tego nie widzi żeby coś z tym zrobić, i jak się uda powiedz mu że cię cmoknął w usta przyciagając do siebie siła ja bym tak zrobiła. Albo na tej imprezie przywaliła liścia tamtemu i wtedy rola się odwróci.

Gość gość
tylko on to wiecie powiedział pod wpływem alkoholu a na trzeźwo tak nie myśli, ja sie obawiam że znów jak wypije to sie wygada :(

Gość gość
i tego się boje:( Byłam głupia na ogół nie piję, a tego dnia nawet mąż chciał abym wypiła i sie wyluzowała no i się wyluzowałam...

Gość gość
Szkoda że nikt już się tu nie udziela:(