Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Natt94

Jestem chorobliwie zazdrosna o chłopaka

Polecane posty

Gość Natt94

Witam, mam 19 lat i jestem zaborcza co do mojego chłopaka Kamila. Wymieniliśmy się swoimi hasłami do facebooka i zaglądam od czasu do czasu na jego konto. Gdy tylko pogada z jakąś dziewczyna jestem zła na niego widzę w niej zagrożenie... Myślę, że to wszystko jest przyczyną tego jak ze sobą zaczynaliśmy. Chodziliśmy razem do jednej klasy gimnazjum, byliśmy dobrymi przyjaciółmi, po ukończeniu tej szkoły na jakiś czas kontakt się urwał aż do kolejnych wakacji. Wtedy zaczęliśmy się spotykać, spędzać czas wspólnie jak rok temu. 3 miesiące przed tą historią rozstałam się z moim byłym chłopakiem. W trakcie tych spotkań zakochałam się w Kamilu i tak wyszło że przespaliśmy się razem.. Dodam, że on był wtedy w związku z dziewczyną. Mówił mi co prawda, że im się nie układa.. aż po 2 miesiącach bycia ze mną rzucił swoją dziewczynę dla mnie.. Wiem, brzmi to jak telenowela. Było mi wtedy bardzo ciężko, miałam wyrzuty sumienia, że rozwaliłam ich związek.. Wiele razy odpuszczałam, mówiłam że nie będę się między nich mieszać, ale Kamil bardzo o mnie walczył. Od tego czasu już dwa lata jesteśmy razem. Znam go już 7 lat, i powinnam mieć do niego jakieś zaufanie.. Ale wkurza mnie to gdy gada z jakimiś laskami, boję się po prostu. Dodam, że ja nie gadam z żadnymi facetami, prócz mojego kumpla z którym jesteśmy jak brat i siostra.. po za tym on ma dziewczynę. Wiec Kamil nie ma wgl. powodów by być o mnie zazdrosny, za to ja tak. Jest przystojny i ma multum koleżanek.. Nie chce go cały czas kontrolować, chce w końcu mu zaufać! Myślałam, że to przyjdzie z czasem, jednak myliłam się.. próbowaliśmy się rozstać, mówiłam mu że co to za związek bez zaufania, ale po pewnym czasie i tak wróciliśmy do siebie, nie umiemy bez siebie żyć.. Co robić?!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować