Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piersi nie bolą

Piersi

Polecane posty

Gość Piersi nie bolą

Czy wszystko jest ok ?.....jestem w ciazy...piersi przestały mnie bolec dokładnie po 2tyg ale cały czas sa nabrzmiałe i ciężkie

Gość gość
moze coś wiecej? ktory tc? czy masz jakieś inne obajwy? zreszta jak coś cie bardzo martwi to jedz na IP a nie pytaj na forum

Gość Piersi nie bolą
Brak okresu...7tyg

Gość gość
byłas u lekarza zeby potwierdzic ciaze? czy tylko z braku okresu stwierdziłaś ze jestes w ciazy?

Gość Piersi nie bolą
Robiłam test ciazowy ....wyszedł pozytywny

Gość gość
ok czyli ciąza niepotwierdzona, jakies inne objawy? mdłości, senność, zmeczenie?

Gość Piersi nie bolą
Zmęczenie ale nie w dużym stopniu, większy apetyt

Gość gość
myslę, ze przede wszystkim powinnaś iśc do lekarza powteirdzić ciąze i to jak najszybciej zapytać o wszystkie niepokojące objawy, a nie szukac odpowiedzi na kafe

Gość Piersi nie bolą
Uważasz ze moze sie okazać ze nie jestem w ciazy? Była u lekarza i mówiłam kiedy ostatni okres to kazał sie umówić do położnej

Gość gość
No to lekarz potwierdził ciaze czy nie? bo wczesniej pisałas ze test robiłas. Ja nic nie uwazam, jedyne co to sugeruje ze jak cos cie niepokoi to szybko do lekarza albo na IP a nie szukac odpowiedzi wsrod obcych ludzi na kafe

Gość Piersi nie bolą
Nie robił żadnego testu nic

Gość gość
czytając twoje wypowiedzi ciezko stwierdzic czy byłas u lekarza czy co? nie mozesz całej sytuaji opisac dokładnie? a nie po zdaniu odpowiadasz. jak pytasz to przedstaw szczegółowo problem. u mnie zakończyło sie to poronieniem i własnie to w 7 tyg. miałam cały czas nabrzmiałe i bolące piersi, senność straszna, wymioty i brak apetytu, w 7 tyg piersi przestały bolec i tak jak by z dnia na dzień były mniejsze, pozostałe objawy miałam, nawet w dzień kiedy jechałam do lekarza na usg bo nie wiedziałam co sie dzeje o 12 wymiotowałam a o 15 się dowiedziałam ze dziecko nie zyje od tygodnia. w moim przypadku ciąża potwierdzona przez lekarza w 5 tyg i dodatkowo najpierw 2 testy.