Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałem dziś naprawde brzydką kobiete...miała owłosione nogi i była gruba...

Polecane posty

Gość gość

Nie widzialem nigdy, az tak brzydkiej boze opisze ją wam, miała około 170cm wzrostu ,wagi moze z 80 kg, nie byla jak wieprz ale taka z sadłem i wielką d**ą, sadła odznaczało sie przez bluzke :O spodnie jeansowe rybaczki do polowy łydki, a na łydkach...WŁOSY no masakra po prostu, jakies kolorowe wystające skarpetki i buty puma bialo czerwone, włosy nie pierwszej swiezosci spięte w konski ogon, skora na twarzy widac nieswieza, zeby z daleka widac brzydkie, takie kiełki małe, wygladała jak dziadówa a pisała smsa z samsunga galaxy note 3 :O

Wiem że to co napiszę zabrzmi trochę niewiarygodnie, a wręcz cyrkowo ale w moim mieście mieszka "kobieta" z wąsami o podobnym opisie który dał autor tematu z dwójką dzieci :o W dodatku na spacery wychodzi z pożal się boże matką, która ma jeszcze ciemniejsze wąsy od córki i gdyby nie obrzydliwe zwisające cyce nic nie odróżniało by jej od faceta pracującego na kolei.

Gość Panna Bryk
stary na przyszlosc nie probuj glaskac niedzwiedzia przez kraty chyba ze masz za duzo o jedna reke 🖐️

Gość gość
i gdyby nie obrzydliwe zwisające cyce nic nie odróżniało by jej od faceta pracującego na kolei. > A ja "znam" taką żulinkę z Rzeszowa pasującą do opisu, gdyby nie cyce do pasa wyglądałaby jak reszta żuli i kręci się własnie w pobliżu stacji PKP

Gość gość
u mnie tez jest taka rodzina żuli, rodzice tragedia, mają 3 córki, wszystkie do siebbie podobne, tez nie wiedzą co to depilacja, utuczone, brzydkie ble