Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Theod

Widziałem bezczelne ciapate towarzystwo...

Polecane posty

Szedłem jedną z wrocławskich pomniejszych ulic. Jechało BMW na niemieckich tablicach, a w środku siedziała hołota. Sądząc po wyglądzie turasy, albo cyganie. Po jednej stronie ulicy szła para, dziewczyna z chłopakiem, i zauważyłem jak siedzący w aucie, na przednim siedzeniu pasażera, śniady grubas ich obcina. A ciapsy siedzące na tylnym siedzeniu ślinili się na widok dwóch kobiet idących z drugiej strony ulicy. Po czym auto odjechało z hukiem...

Gość gość
a mnie tydzien temu trzech polaczków przy aucie z tablicami KT pokazało f******u, symulowali stosunek seksualny i gwizdało jak bydlaki stacja benzynowa Shell, okolice Warszawy, trasa S7

Przynajmniej byli u siebie. A ciapsy w Europie powinni przewijać się ze skulonymi głowami, a nie zachowywać się, jak się zachowują....

Poza tym bydlaki nie gwizdają tylko muczą. Gwizdają to szczury i świstaki . . .

Mowa ewoluuje Berudiel. Tak powstają gwary, a następnie dialekty, a następnie języki...

Czemu niby mam sobie darować? Moja klawiatura, robię co chcę...

Nie. Jest świeżo wyczyszczona, a co do monitora, to oszczędzam ślinę:p

skoro niepoprawnie mówisz, to pewnie też seplenisz... nie chciałabym się z Tobą całować, fuj

Zdarza mi się seplenić. Mam taki akcent, a z nieznajomymi nie zwykłem się całować. Kolega opowiadał mi o południcach. Jeszcze bym trafił na jakąś...: o

masz szczęście w nieszczęściu, nie jestem z południa i nie będę się z Królem całować.

A gdzie niby to nieszczęście, bo nie widzę....;)

zaraz przyjdzie... a wracając do tematu, to w UK jest o wiele więcej pakistańczyków, kurdów, hindusów, murzynów, itp.

Wniosek - dobrze trzymać się z dala od UK (teraz) PS Wygląda na to, że nieszczęścia się ode mnie oddalają na coraz większy dystans...:D

to dobrze, ciesz się, bo nieszczęściem dla Ciebie byłoby mieszkać pod jednym dachem z hindusami... a hindusi się nie myją, ale to by Ci przecież nie przeszkadzało, skoro masz czystą tylko klawiaturę i monitor..

A so Beruthiel? Ty mieszkasz z hindusami? I kto powiedział, że tylko klawiaturę i monitor;) Odnoszę wrażenie, że zaczynasz bawić się w OBE ;)

sam powiedziałeś, a ja mieszkam z anglikami, ale niedługo wracam do Polski... patriotyzm to podstawa

Znowu będziesz ze Słupska pisać. Ja chciałem wyjechać na wakacje. Daleko na północ, do tartaku, ae nie wiem, co z tego wyniknie... A propos patriotyzmu to Słupsk podobno jest historycznie bardziej niemiecki niż polski...

Agni to moje drugie imię. A propos, kiedyś znajomy (przyszywany wujek pożyczył mi książkę o magii) Po tym w nocy ogarnął mnie strach i miałem dziwne sny. Coś jakby małpa chowało się w nich po kątach i gadało do mnie...

kurcze, ale Ty masz dobrą pamięć... niesamowite... fajny z Ciebie gość. A po co tam jedziesz na północ? Chcesz wpaść na english breakfast tea?

Kasy bym trochę przywiózł i miałbym więcej na drobne przyjemności, jak np butelka dobrego alkoholu od czasu do czasu :p

Jeszcze po drodze chciałbym zahaczyć o Trójmiasto, bo miałbym tam jedną sprawę do załatwienia :D, ale z tym mniejsza... Miałem na myśli bardziej odległą północ. Tam, gdzie latem słońce wschodzi około 2.30...

Nie rozpatrywałem tej problematyki jeszcze. Czemu się pytasz...

Bo mi to przeszkadza. Czyli Ty jesteś wyjątkowym facetem, który nie spotykał się z dziewczyną tylko na seks?