Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Theod

Denerwuje mnie kiedy ktoś ma brzydkie zęby i się jeszcze szczerzy

Polecane posty

Nie rozumiem takich ludzi. Czy oni w ogóle zmysłu nie mają? Jakby celowo chcieli zrobić innym na złość...

Ajajaj. Na temat nikt nie odpowiedział, temat miał zdechnąć . . :p

Gość gość
mój byly facet tak mial... ale niektorzy ludzie tak mają, że nie widzą swoich wad, uważają się za atrakcyjnych

Ja mam niewyróżniające się. Symetryczne, delikatne :D Ale i tak się nie szczerze, bo nie mam tego w zwyczaju. Aha. Jestem Theod, nie Thoeoden

nie no, ja mam zęby piękne to mogę się szczerzyć :D Już o różnych dziwactwach słyszałam, ale żeby komuś cudzy uśmiech przeszkadzał?

takim frędzlom którym wszystko przeszkadza. Pytałam dentysty, zęby mam w świetnej kondycji ;)

Ale wyluzuj. W twoim przypadku mi nie chodzi o zęby, lecz o wyziewy. Tujące, toksyczne i nieczyste wyziewy. Nawet przez wifi je czuję...

Poza tym z kagańcem moorland pewnie byłoby ci do twarzy. Spróbuj sobie wyobrazić, że to nowy krzyk mody....

Tak ładnymi, że pewnie lustro pęka :D

Beruthiel-ja umiem wyczuć ładnych ludzi przez klawiaturę. Wedle mojego rozeznania ona do ładnych nie należy (wedle moich gustów). Mam intuicję opanowaną do perfekcji...

tak, mam bliznę na twarzy i czarne loki - to jest jego intuicja :D żałosny typ.

Gość gość
żal mi ludzi którzy piszą o czyichś zębach. każdy ma jakie ma. jeśli ktoś ma brzydkie to znaczy że ma nie odzywać się, nie oddychać i nie usmiechać? masakra. tacy ludzie to pustaki nad pustakami.

Moorland - Nie wiem jak wyglądasz, ale mniej więcej wiem, jaki typ kobiet reprezentujesz. Właśnie (po mojemu) typ kobiety sztucznej (toksycznej). Możesz się przystroić w nie wiem, jak ładne pióra, ale dla mnie zawsze będziesz udekorowaną miną. Takie kobiety często nie mają naturalnych atutów (deski, albo o beznamiętnych twarzach.etc) A za pomocą wyżej wspomnianych rekwizytów próbują nie tylko zbydować swoją sztuczną atrakcyjność, ale również pozory posiadanej siły. Dla tego trzymają w swojej garderobie elementy, które kiedyś były zarezerwowane dla mężczyzn. Po mojemu słabe jednostki nie potrafiące pogodzić się ze swoją naturą...

21.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość - Znam wiele osób, które nie mają brzydkich zębów, a ich nie eksponują. Wyczuj różnicę...

o, i nigdy się nie "stroję". Po prostu sobie coś ubzdurałeś i w to wierzysz.

Gość gość
a Theod ja czuje przez klawiature ze jestes wypacynkowanym zarozumialym gowniarzem w dodatku pewnie masz bogatych starych i temu tak p********z kacapaly. cala prawda o tobie. dziekuje dobranoc. pozdrawiam

Moorland - Po co się napinasz, skoro na słowo i tak nikt ci nie uwierzy? Mi nie zależy, by mi ktoś uwierzył. Gdyby moja opinia ciebie nie dotknęła, to byś ją olała, a ty się napinasz i próbujesz polemizować. Po co?

Gość gość
hahahah seks z ciapatymi theod pewnie tak

Beruthiel bez takich:D Chyba nie chcesz, abym puścił pawia na laptopa?:D

kto mówi, ze się napinam? Po prostu się nabijam z kogoś kto założył temat o "brzydkich zębach" :) Poza tym czemu ktoś poza tobą miałby mi nie wierzyć? Nawet parę razy krytykowano mnie za moje podejście do "strojenia się", no, ale ty wiesz lepiej :D Ber - byś chociaż napisała nick poprawnie.

Gość gość
oni maja biale rowniuskie zeby to ci sie spodobaja