Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powody posiadania dzieci

Polecane posty

Gość gość

1-dziecko- chcę dać życie i uzupełnić mój związek 2-gie dziecko- wpadka 3-cie dziecko chęć zatrzymania faceta przy sobie który ma juz dośc dzieci i planuje oddalić się w stronę zachodzącego słońca ( bo dwójka młodszych już odchowana) mam koleżanki które trzecie dziecko machneły sobie bo: budujemy dom i kto w nim będzie mieszkał skoro ty u kochanki a ja sama, niech mam dziecko chociaż 4-te dziecko i dalsze to już masochizm i nieznajomość antykoncepcji, większość kończy w beczkach lub stawach. nie rozmnażajcie się ludzie i tak jest nas zbyt wiele na świecie!!

Gość gość
Niesmiertelnosc i milosc

Gość gość
Białych jest mało. Rozmnażajmy się, bo nas kolorowi zaleją.

Gość rgrtg
:D Całkiem trafne i zabawnie ujęte wg mnie.

Gość gość
mowa o pani Oli Juście ?

Gość gość
A czym zapelnia pustke baby z kafe,zero pasji,sensu w zyciu,jedyna opcja to dziecko

Gość gość
Z tym że jest nas za dużo na świecie to masz rację. Ludzię żyją w kupie. Na szczęście są wojny, kataklizmy

Gość gość
brak wlasnych pasji czasami na spoko :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Gość gość
Ale ty autorko jesteś głupia, przecież Europa się wyludnia a tym bardziej Polska

Gość gość
ale świat się zaludnia myśl globalnie gościu z 21:56, w Polsce nie ma pracy dla tylu ludzi to chyba dobrze że się wyludnia, jaki to był by komfort życia w Polsce 20 mln ludzi na takiej przestrzeni! STOP PŁODZENIU DZIECI!

Gość gość
beznadziejni ludzie nie chca sie rozmnazac, bo nie licża,ze da im to w przyszlosci towarzystwo kogos ciekwego. Ja jestem z siebie zadowolona i moje dzieci sa fajne, lubie miec wokól siebie ludzi podobnych do mnie.

Gość gość
do z 21 32. Ale musialbys wybic polowe zyjacych, z soba na czele. Jak sobie wyobrazasz miliony staruszkow bez opieki i srodkow do zycia ( w tym ty)

Gość gość
beznadziejni ludzie nie chca sie rozmnazac, bo nie licża,ze da im to w przyszlosci towarzystwo kogos ciekwego. Ja jestem z siebie zadowolona i moje dzieci sa fajne, lubie miec wokól siebie ludzi podobnych do mnie ale idiotka z ciebie, co za dno

Gość gość
do gość z 21:43 jak ty się rozmnażasz tylko po to żeby mieć towarzystwo....to najbardziej mi żal tego towarzystwa...ja bez rozmnażania mam towarzystwo choć by swoje własne, szykujesz piekło swoim potomkom, bo czy dla nich ty będziesz fajnym towarzystwem? jestes pierwsza do aborcji swoich narodzonych już dzieci robisz im krzywdę człowieku