Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet w lozku

Polecane posty

Gość gość

czego oczekuje 38 letni facet w lozku? pytanie glownie do panow.

Gość pawelekkkk
oczekuje czystej pościeli;>

Gość gość
I pachnacej partnerki :)

Gość gość
namiętnej kobiety, a reszta jest do dogadania ;)

Gość gość
meczu, piwa i loda przy okazji.

Gość gość
O*******ęcia z połykiem przed i po :P

Gość gość
...a w przerwach podczas spożywania zimnego piwa masowania jajek :D ...najlepiej językiem

Gość gość
czysta posliel, kochajaca i troche mlodsza partnerke ma. a jakies rady techniczne? to poczatek zwiazku, wiec chce by mu bylo ze mna dobrze. ;-)

Gość gość
wyliz prostate, potem niech sie spusci w pupe. bo masz 2 opcje: - albo bedzie cie traktowac jak kolejna dziweczke - albo mowic jaka to ty wyjatkowa, a posuwac kogos na boku.

Gość gość
Przecież każdy jest inny i lubi co innego, zapytaj o to swojego faceta, a nie obcych.

Gość gość
ale ono ma pewnie z 17lat i jest zafascynowane starym klaunem...

Gość gość
zapytac mi troche glupio, bo szczerze to nie uprawalam jeszcze seksu pomimo moich 23 lat, nie chce by sie ze mna meczyl, wiec wole wiedziec co nieco. w koncu po 6 latach znajomosci i mojej milosci do niego jestesmy razem. a tego, ze mnie traktuje powaznie to jestem pewna, bo juz sie zareczylismy, niedlugo slub.

Gość pawelekkkk
to poczekajcie do slubu z seksem

Gość gość
moze i poczekamy, ale juz wole cos troche wiedziec, a nie panikowac w noc poslubna, ze chce mu sprawic przyjemnosc, a do konca nie wiem jak.

Gość gość
Ja pierdzielę 15 lat różnicy i do tego dziewica... ten facet chyba nie wie w co brnie i ty też. Piszesz że to początek związku, a już ślub w planach?

Gość gość
poczatek takiego prawdziwego, przedtem to byla raczej przyjazn, ale oboje cos do sb czulismy, tylko balismy sie przyznac do tego uczucia.

Gość gość
Jak wyżej, zacznij od propozycji wymasowania mu prostaty, na początek palcami, później jak już się podniecisz włóż mu jezyk, powinien być zadowolony... powodzenia życzę :P

Gość gość
Tobie to się jeszcze nie dziwię, bo to pewnie twoja pierwsza miłość, a wiadomo że kobiety kierują się tylko prymitywnymi emocjami, ale on raczej nie jest zbyt dojrzały... no ale to wasze życie :) za jakieś 10 lat albo wcześniej pewnie będziesz żałować swojej decyzji... i naucz się z nim rozmawiać o wszystkim, o seksie również, bo to podstawa związku. A tak w ogóle, to podczas pierwszego razu nie zadowolisz w pełni faceta, bo nie będziesz w stanie, to przychodzi z czasem.

Gość gość
postaram sie. jezeli za jakis czas bedzie sie trzeba nim zajac, to to zrobie bez problemu, zalezy mi na nim, czemu mu sie dziwisz, chce rak jak ja prawdziewgo domu, dzieci, co z tego, ze jestem mlodsza, studiuje, pracuje.

Gość mati79
ma facet farta i tyle, nic sie nie boj on ci pomoze.

Gość gość
38 lat i nawet nie p******* jej? bedzie czekac do slubu? 6 lat nie ****a? hahaha przeciez to 1000% dowod, ze to jakis psychol, na bank cos z nim nie tak

Gość mati79
nie byli razem, wiec jak mial to robic? a ona mysle nie jest d****a

Gość gość
pewnie k***s mu nie staje, albo konczy po 5 sek. Oh cos czuje, ze zostaniesz dziewica do konca zycia hahahahahahah

Gość gość
No tak nie do końca, przecież do czasu ślubu będzie mu masowała prostatę i robiła lody, nie wystarczy mu? :P

Gość gość
zaden dorosly, dojrzaly i zdrowy facet NIE ozeni sie bez wczesniejszego sprawdzenia dopasowania sie w lozku z partnerka. 20 latki ok, ale NIKT mi nie wmowi, ze koles po przejsciach ma za priorytet jedynie ladna buzke dziewczyny haha nie nie i nie

Gość gość
to zostane, wazne, ze on jest ze mna. gwarantuje ze wszystko z nim dobrze, nie jest z tych ktoryym chodzi tylko o 1.

Gość gość
Nie no, nic nie mam do tego, bo wiele zależy od ludzi... największy problem w tym że możecie mieć mało ze sobą wspólnego, a to dość istotne w związku. Dzieli was praktycznie jedno pokolenie, a na rodzinę i dzieci chyba trochę za wcześnie dla ciebie, powinnaś się wyszumieć, pożyć jak 20-latka, a nie od razu mąż, dzieci, obiadki, zajmowanie się domem, itd... ale skoro taki twój wybór to powodzenia życzę :) A recepty na zadowolenie faceta nie ma, sami musicie się dotrzeć i poznać swoje ciała i oczekiwania.

Gość gość
dziecko tu nie chodzi o to, nawet nikt nie powiedzial, ze mu chodzi tylko o 1, ale jak juz podrosniesz to bedziesz wiedziala, ze dojrzaly zwiazek 2 ludzi opiera sie w duzej mierze na seksie, niedopasowani pod tym wzgledem czesto nie wytrzymuja dlugo i zdradzaja. I nie ma w tym nic zlego, kazdy ma poped tak facet jak i kobieta. Nie ma opcji, ze koles tyle czasu nic i ze jest mu wszystko jedno jak mu bedzie w lozku z toba

Gość gość
A recepty na zadowolenie faceta nie ma, sami musicie się dotrzeć i poznać swoje ciała i oczekiwania. x oto wlasnie chodzi, ze ona twierdzi, ze on chce dopiero po slubie sprawdzac:D:D

Gość gość
"to zostane, wazne, ze on jest ze mna" x oj jak ty dziecko mało wiesz o życiu i seksie, teraz jesteś dziewicą, więc nie wiesz co znaczy żyć bez seksu, jak go polubisz, a twój facet nie będzie w stanie cię zaspokoić, to szybko przekonasz się że udany seks to 70% udanego związku. O upodobaniach nie wspominam, bo jeśli facet lubi np. anal lub loda z połykiem (co jest teraz modne) a okaże się że tobie takie praktyki są w niesmak, to długo wasze małżeństwo nie potrwa. Jak chcesz brnąć w małżeństwo, to chociaż sprawdź go pod tym względem i idź z nim do łóżka.