Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić żeby nie stracić przyjaciela ?

Polecane posty

Gość gość

Mam takiego pewnego dobrego kolega z którym się świetnie dogaduje i dobrze się czuje w jego towarzystwie, ale juz od pewnego czasu wydaje mi się że on się we mnie zakochał, ja nigdy mu nie dawalam nadziei, do wczoraj;/ poszłam wczoraj do niego rozmawialiśmy i trochę piliśmy i w pewnym momencie on się zbliżył i mnie pocałował, i posunęliśmy się trochę za daleko( nie przespałam się z nim! choć mało brakowało) nie wiem co mi się stało, od razu wczoraj szybko wyszłam i dzisiaj z nim rozmawiałam i powiedział że on chcę ze mną być bo jestem dla niego bardzo ważna, a ja nie wiem czy chce z nim być, nie chce go zranić, boję się że teraz nasza znajomość się zakończy:( co mam zrobić, poradźcie mi

Gość gość
wazna to jest matka siostra jak ci powie ze cie kocha to sie zastanawiaj

Gość gość
nie da sie albowiem odgorne zalozenie idioty bylo ze przyjazn nie istnieje zawsze dostosowywuje sie do ogolnie panujacych trendow co nie znaczy ze zmieniam swoje podejscie do tematu

Gość gość
a ja Ci powiem coś ważnego związki z przyjaźni są najlepsze ale rób co chcesz, skoro jest przyjaźń i Cię do niego coś ciągnie to można by spróbować, nie raz były tu tematy podobne kobiety były w twojej sytuacji potem on zrywał znajomość i wtedy się budziły że bez niego nie mogą żyć :), a skoro założyłaś ten temat to hmm.