Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje zycie nie ma sensu

Polecane posty

Gość gość

- pochodze z biednej rodziny oraz z malej miejscowosci - mama nigdy nie chodzila ze mna na zakupy, nie mialam nowych ubran, butow, nie bylam nigdy w kinie, na wakacjach (jako dziecko) - w szkole mnie przesladowano - od najmlodszych lat chorowalam, najpierw na zapalenie opon mozgowych, pozniej przez kilka lat na astme, a teraz od paru lat na pcos - kiedy bylam w gimnazujm mama zachorowala na raka, ojciec pracowal na czarno w Niemczech by zarobic na leczenie, dojazdy do kliniki, na nasze utrzymanie - zawalilam 2 lata nauki przez chorobe i zalamanie psychiczne (zostalam zgwalcona) - skonczylam liceum dla doroslych (wieczorowe) i zdalam mature, ale b.srednio i na podstawowym poziomie - od 3 lat lecze sie na depresje - nidgy nie pracowalam legalnie - nie mam doswiadczenia - mam puste cv - nie wiem co moglabym robic w zyciu Jestem przegrana :( Nie chce cale zycie byc nikim, biedakiem... Nie wiem co mam robic To nie prowokacja, to fakty :( Mam 24 lata i jestem nikim !

Gość gość
Ja mam 54 tez jestem nikim,tak ze niemartw sie i graj w totka moze sie co trafi. A moze jaka wojna bedzie to nas wywiozom na roboty do niemiec.

Gość gość
Ja też mam 24 lata, skończyłem studia i co z tego ? Też mam depresję, też mnie w szkole męczono. Wiem co czujesz. Czuje się osamotniony, ale nie jestem samotny, mało osób to zrozumie. Nie napiszę, weź się w garść, bo to by była głupota z mojej strony. Pozdrawiam ciepło.

Gość dr trupek po ciemnej stronie
Bardzo mi przykro. Naprawdę przykro się to czyta i najbardziej mnie w tym boli, że w naszym kraju, tak mało możliwości, tak mało szans, by poprawić swój los. Jednak nie pozostaje nic innego jak walczyć o siebie. Poza wszystkim co się stało i co jest od nas niezależne, masz w sobie pewien rys depresyjny, niskiej samooceny, który ciąży i przeszkadza. Trzeba z tym walczyć, bo inaczej to pociąga na dno. :)

Gość syn marnotrawny realkoholikzac
Praca na czarno też doświadczenie, powinnaś uwzględnić ją w CV. :classic_cool: