Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest wieksza zenada

Chwalenie sie kupnem wozka za 4 tys na portalu spolecznosciowym

Polecane posty

Gość jest wieksza zenada

dziewczyna z terminem na wrzesien, czyli w 5 m-cu wrzuca fote wozka za ponad 4 tys. z podpisem: fura czeka na Lilcię

Gość gość
Zartujesz

Gość gość
głupie, ale jak ją stać, to cóż. lepiej że wydaje na drogi wózek niż żeby kupiła i chwaliła się dziesiątymi spodniami czy dwudziestą sukienką, jak to niektóre kobiety.

Gość gość
mnie to kompletnie nie obchodzik jaki kto ma wóżek i czy będzie miał dziecko ,ogólnie nic mnie nie obchodzi co nie dotyczy mnie moich dzieci mojej rodziny ,wiec że ktoś się czymś tam chwali to raczej mam gdzieś jej sprawa .

Gość gość
ale o co chodzi, że czarny? może ktoś lubi.

Gość gość
Bardzo glupie.moze zrobila jeszcze zdjecie swojej c**y z podpisem:dziurka czeka na wydalenie liliany

Gość gość
W życiu nie kupiłabym czarnego wózka.

Gość gość
a ja czerwonego, ale może ktoś lubi i właśnie taki kupił. Sztuczny problem. Czarny kolor jest nie tylko na pogrzeb.

Gość gość
Ja tak samo nie kolor jest tragiczny jak dla mnie oczywiscie .I w zyciu nie dałabym 4 tys za wózek , musiałabym mieć nie zle nasrane we łbie tyle w temacie

Gość gość
Jakim smutnym pop*****leńcem bez własnego życia trzeba być, żeby komuś obrabiać tyłek na kafeterii :/

Gość gość
Też mam wózek w podobnej cenie, ale w życiu bym nie wstawiała jego zdjęć , bo po co :-o? Jeszcze piąty miesiąc, masakra.

Gość gość
Paskudny ten wózek. Wiem, pewnie zaraz napiszecie, że zazdroszczę. :p

Gość gość
Ale najlepsze jest to, że wszystkie nagle wiedzą ile kosztował ten wózek :D to co ona paragon dołączyła do zdjęcia? :D ja bym nawet nie zwróciła uwagi czy to wózek za 4tys czy 500zł bo mnie to poprostu nie interesuje. Ale komuś tu chyba żal tyłek ściska.

Gość gość
Piaty miesiąc i juz kupiła wózek , ja jestem przesadna kupiłabym wózek jakby dziecko się urodziło .Słyszałam historie niejednokrotne że rodzice kupili wszystko a dziecko zmarło tragedia normalnie , moja kolezanka dostała w spadku takie rzeczy po dziecku , rodzice zrozpaczeni smutne to jest

Gość gość
wózek straszny... ale to ile kosztuje nie jest do zdjecia dołaczone, pewnie sama autorko szukałas ile dała i robisz sensacje

Gość jest wieksza zenada
Czesto mam wrazenie, ze mlode dziewczyny- najczęsciej gora 23 letnie, z bogatych domow, albo z bogatymi, duzo starszymi od siebie partnerami, czesto decyduje sie na dziecko, zeby potem wozic je w wozeczku za 8 tys, zeby wstawiac 100 sweet foci (w wiadome miejsce). Zeby pokazac ja mam, mnie stac i nawet nieistotne, ze dziecku w tym niewygodnie, ze lezy nogami do gory, wykrzywione w dziwacznych pozach, z krzywa postawa do konca zycia- to niewazne, wazne ze jest fura dla Lilci:-(

Gość gość
trumna na kółkach :D

Gość gość
może rodzice na co dzień słuchają metalu i ubierają się na ciemno. nie ma co robić afery, nie każdy metalowiec to morderca, wampir czy pożeracz gołębi. aha i nie w każdej kulturze czarny jest żałobny. a lepszy czarny niż róż.

Gość gość
Autorko, nie rozumiem tylko, po co oglądasz te zdjęcia, skoro tak cie to drażni. Chyba musiałabym być nienormalna, aby na coś takiego marnować czas.

Gość gość
A jaki wózek kupiła?

Gość gość
no mi osobiście się nie podoba a lubię drogie rzeczy tylko że u kogoś sama jednak jestem weganką z materializmem

Gość gość
he he w tym samym miesiącu moja kuzynka chwalila się wozkiem za 900 zl

Gość gość
chwalenie się jakimiś rzeczy na portal społecznych jest dla mnie bardzo niskie...

Gość gość
ja tez kupilam wozek za 4 tys, co prawda nie chwalilam sie nim, nawet facebooka nie mam ale ludzie...co wam do tego? Przeciez to moja kasa,moje dziecko i moja sprawa. Uwierzcie ze nie dla wszystkich wydatek 4 tys na wozek dla dziecka, to jakas wielka sprawa.

Gość gość
Tez sie "pochwalilam" wozkiem :-p Najblizsza rodzina mieszka 1000 kg ode mnie i to w sumie najlatwiejszy sposob, a np. moja matka nie potrafi odebrac maila :-/ Wozek wybral i kupil moj maz, ja moglam wyrazic zdanie co do koloru, ale na cene nie patrzylam... Po tym poscie z ciekawosci wygooglalam i wychodzi na to, ze tez mam wozek "z wyzszej polki" i ktos mogl to tak odebrac jak Ty (z ta roznica, ze u mnie to koniec ciazy, a nie 5 miesiac)... I szczerze mowiac troche smiac mi sie chce, jak pomysle, ze ktos naprawde zajmuje sie wycena dobr nalezacych do znajomych X-D

Gość gość
To, że kupiła wózek za 4 tys. to akurat nic szokującego, żaden wyczyn, bo często mijam tak drogie wózki na ulicy i ludzi po prostu na to stać, a że gonią za modą, która czasem niekoniecznie jest zdrowa dla dziecka, dla jego kręgosłupa, to akurat ich osobista sprawa... widocznie na leczenie też ich stać! Wrzucenie fot do neta i jeszcze udostępnianie tego na widok publiczny i to w 5 m-cu, to faktycznie żenada. Pewnie rodzice złożyli się, żeby wnuczce kupić drogi wózeczek i dziewczyna ze szczęścia się osr....:-P

Gość gość
Tez przed ciaza mówilam ze drogiego wózka nie kupie, bo po co. W ciazy mi sie odmienilo i kupilam cameleon 3 :P czerwony co prawda, ale jednak- zachcialo mi sie bugaboo, to kupilam, i o co sie spinac? Stac mnie, to dlaczego mialabym kupic tani wózek? Dla zasady?

Gość gość
Ale fakt tez, ze nie chwalilam sie tym na FB- w sumie jestem w 32 tygodniu i sporo ludzi z facebooka nawet nie wie, ze jestem w ciazy, ze wyszlam za maz... po co oglaszac wszystko calemu swiatu?