Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest wieksza zenada

Chwalenie sie kupnem wozka za 4 tys na portalu spolecznosciowym

Polecane posty

Gość gość
Moja znajoma zaliczyla jeszcze wiekszy przypal, wstawila na fejsie fote swoja z powiekszonym brzuchem z podpisem "wpadlo mi sie" a w piatym miesiacu jej dziecko zmarlo.

Gość gość
no to po co sa te portale ;)? ja juz dawno polikwidowalam konta, bo to jest jedno woelkie chwalenie sie - fotki z autami, przed domami, z dziecmi na wczasach zagranica itp. widze, ze juz calkiem zeszlo na dziady, skoro teraz wozek jest juz powodem do szpanu ;).

Gość gość
E tam moja znajoma chwali się czym się da. Fotografuje każdą zabawkę dziecka i wrzuca na fb. A ostatnio wrzuciła zdjęcie córki z takim opłatkowym euro. I podpis "pierwsze euro od taty", a pod spodem komentarz od taty " I będzie więcej tylko prawdziwych"

Gość gość
no to juz jest dziadowanie, jesli ktos sie chwali zabawkami dziecka :(, nawet jesli sa drogie. choc tez pytanie, co kto rozumie przez chwalenie sie. moja corka tez ma mase zdjec podczas zabawy, ktos moglby stwierdzic, ze szpanuje markowymi zabawkami ;). na szczescie nigdzie ich nie umieszczam, ale znajomym owszem pokazywalam.

Gość gość
Ale to nie są drogie zabawki. Plastikowe rowerki, hulajnogi, zjeżdżalnia, jakieś gitarki. I co najlepsze trampolina, żeby ktoś nie pomyślał że droga to widziałam ją później za 300 zł w tesco. A wszystkie zdjęcia podpisane w takim stylu; "Nowa zabaweczko moich dzieci"

Gość gość
to moze ma nudne zycie i tylko zdjecia zabawek moze umiescic ;). albo uwaza, ze plastikowy rowerek za 100 zl to majatek.

Gość gość
No ale euro będą mieć, nie to co marne złotówki...

Gość gość
a co masz do euro? ja sie tam ciesze, ze mam w euro a nie w zl ;).

Gość gość
Wg mnie wózek ładny. Ja dzieci nie mam, ale mi by nie prżeszkadzalo zdjęcie. Niech se wstawiają co chcą. Tyle maja z zycia ze sie pochwala.

Gość gość
widziałam to zdjęcie na fb. to te 2 laski co najpeirw wrzucały filmiki ze slubów, a teraz zdjecia dzieci i wózków. jedna ma Alanka:O a druga czeka na Lilcie. hehe nazywają się alicja i natalia. myslę ze to one tu siedzą i wypisują specjalnie

Gość gość
Ta od zdjęć zabawek też ma Alanka :-)

Gość gość
Jak masz wypłatę w euro to koniecznie wrzuć zdjęcie na fb :-P Też mi się wózek podoba. Całkiem ładny. Ale wrzucanie takich zdjęć na fb z durnymi podpisami... no już nie skomentuje. Jakiś plus z nie używania fb.

Gość gość
wózek jak wózek,do ch..........a niepodobny , i bardzo brzydki

Gość gość
jezu to jest portal spolecznosciowy dla znajomych chca sie jakims newsem podzielic to to robia

Gość gość
ta alicja ladna dziewczyna ale oszpecila sie tatuazami

Gość gość
Zapytaj sie kolezanki czy to wozek firmy recaro? Kurcze wszedzie go szukam a nie jest dostepny nigdzie!!!

Gość gość
dziwne ,robic zakupy przed urodzeniem dziecka niewolno...... wozka kupic niewolno bo to przesady,a dupczyc sie przed slubem wolno????

Gość gość
mysle ze takie laski wrzucaja fotki bo sie ciesza z zaplanowanego dziecka nie wpadkowego i to was matki polki boli a ze wozek jest za 4 tys? one maja tyle kasy ze takiej kwoty wogole nie odczuwaja

Gość gość
ten wózek wygląda jak trumna na kółkach-jest obrzydliwy.

Gość gość
ten wozek ma cichopek

Gość gość
one mają fajnych menów. Alicja jest brzydka

Gość gość
A gdzie jest info, ze wózek kosztował 4 000? A jakby pochwaliła się wózkiem za 300 pln to byłoby ok? Stać ją to kupuje - proste jak budowa cepa. A teksty o tym, że któraś nie kupiłaby wózka za 4 000, przemilcze. Gdybyś odpowiednio dużo zarabiała to i owszem kupiłabyś. Dziecku w takim za 300 i w takim za 6000 będzie wygodnie, chodzi tylko o wygodę rodziców.

Gość gość
ta sama dziewczyna dała też na fb zdjecia testu ciążowego z 2 kreskami:D i ze 3 foty usg na fb. pooglądajcie sobie:D

Gość gość
Bez jaj, nie macie swojego życia tylko zyjecie profilem społecznościowym innej osoby, której wcale nie znacie... Załosne kwoki

Gość gość
o ta druga tez ma zdjecia z testem ciążowym. A ty nie widziesz ze to one o sobie tematy zakładają?:D i własnie to jest żałosne i smieszne

Gość gość
A na *** uj wchodzisz na jej profil kwoczko. Nic innego do roboty nie masz? No własnie życie życiem innych ludzi jest żalosne.

Gość Olka91a
jak wy tam weszłyście?

Gość Olka91a
Wózek za 4 tys - fakt , drogi, ale też nic szokującego, jeśli mają łącznie dochód 4 tys na miesiąc na przykład. A dwa to na raty można sobie kupić też.

Gość Olka91a
gość 19.39 - jak znalazłaś ich profil?

Gość gość
kwoczko bo one same podają swoje dane wszędzie wystarczy wejsc na youtube. jakies chore laski chwalipięty. A najlepsza jest ta fota jak mąż tej blondynki załozył fiutka na gumce i udaje ze puka tą drugą:D można się pośmiac z tych zdjęc. ta blondynka ma chyba z tysiąc fotek różnych