Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majowa staraczka

Starania majowe 2014 łączmy się :)

Polecane posty

Gość majowa staraczka

Zapraszam wszystkim starających się:) testowałyście już?

Gość gość
ja testowalam! i jest super nowy rower jest extra

Gość majowa staraczka
jak Cię to nie dotyczy to nie czytaj dziecko kochane :) i idz jezdzic na tym nowym wytestowanym rowerze

Gość albinoska84
ja cetnie dolacze.co prawda zaczymamy odczerwca ten miesiac byl taki obserwacyjny typowo .. czekam na dni plodne ok 1-3 czerwca. majowa ty teraz zaczelas sie starac ? ile masz lat? ja 30 ale mysle ze to nie jest jeszcze za poznon :) pozdraiwm

Gość albinoska84
sorry cos mi klawiatura szwankuje ...

Gość majowa staraczka
Witam bardzo mi miło :) mam 26 lat jestem 3 lata po ślubie i już koniecznie chce dzidziusia :)to dopiero moj pierwszy miesiąc starań wyliczałam dni płodne tak na oko i ciągle myśle że może jednak się udało :) @ niema już tydzień a w jego terminie miałam bóle jak na miesiączke i po 2 dniach przeszło wczoraj robiłam test i negatyw:( może za wczesnie? bo ostatni stosunek był 14 dni temu...a Ty przed@ ? masz już dzieci? pozdrawiam

Gość majowa staraczka
napewno nie za puzno moja znajomo zdecydowała się na pierwsze dziecko mając 34 lata i urodziła zdrowego synka :)

Gość majowa staraczka
Ja w razie co już zakupiłam testy owulacyjne :) podobno się sprawdzaja...jestem w gorącej wodzie kąpana odrazu bym chciała :)

Gość albinoska84
ja juz po @ teraz czekam na owulacje- mam o tyle "latwiej" ze ja mocno odczuwam sile bole jajnika i zawsze jest to 13 lub 14 dzien cyklu. mam juz jedno dziecko prawie 3 letnieo synka, zawsze marzyla mi sie dwojka, bez wzladu na plec... z pierwszym synem udalo sie za pierwszym razem mam nadzieje ze teraz bedzie podobnie a co do testu to wydaje mi sie ze moze byc za wczesnie bo w pierwszej ciazy u mnie slaba kreska pojawila sie dopiero tydzien po spodzewanej miesiaczce.. poczekaj pare dni i powtorz test lub idz na test z krwii on napewno bedzie wiaryodny juz

Gość albinoska84
no wlasnie tez mysle otyc testac bo znajoma sie nimi wspomaalai baardzo cwalila ... mam jeszcze troce czasu bo to dopiero moj 4dc

Gość majowa staraczka
poczekam pare dni i zrobie znowu już dzisiaj rano jak wstałam z łóżka mchciałam zrobić test ale wstrzymam się bo nie będe testować co dzień :) jak się czułaś w pierwszej ciąży? miałaś jakieś dolegliwości? po ilu wykonałas test?

Gość majowa staraczka
Nikt sie juz nie stara ? :) im nas wiecej tym lepiej

Gość gość
Witam ja właśnie od wtorku mam okres mój mąż wróci jutro na weekend potem dopiero będę go miała od środy wiec będziemy się starać ja mam 27 lat staramy się o 1 dziecko poprosiłam koleżankę żeby mi przywiozła test owulacyjny żeby trafić dobrze tak strasznie bym chciała żeby się udało

Gość majowa staraczka
Witam widze ze tez dopiero pierwszy etap staran jak ja:) tez zakupilam test owulacyjny gdyby teraz sie nie udalo a probowalas juz wczesniej? Przerazaja mnie te wpisy ze niektorzy staraja sie po roku. Ja raczej nie naleze do cierpliwych:)

Gość majowa staraczka
właśnie dostałam okres porażka :( dlaczego jak ktoś chce to niemoże a jak nie to odrazu szok

Gość gość
Ją od grudnia nie biorę tabletek i tak intensywnie staramy się od 3 miesięcy teraz będę próbować na teście owulacyjny czekam na koniec okresu oby nam się udało

Gość majowa staraczka
ja też brałam tabletki novynette przez 3 lata ostawiłam w styczniu i teraz sie staramy słyszałam że najlepiej odrazu po odstawieniu sie starac bo w tedy sa najwieksze szanse na ciaże....i podobno wcale nie ma pozniej problemow z zajsciem w ciaze...długo brałaś te tabletki?

Gość majowa staraczka
Jeżeli męczy cie majowa sraczka to op*****l opakowanie stoperanu a kupy nie p*****lniesz przez miesiac

Gość gość
Z 5 lat z dużymi przerwami przyczyny brania nie było zabezpieczanie się tylko długie obfite i bardzo bolesne okresy które kończyły się anemia teraz odstawilam mecze się z okresem ale bardzo chcę mieć dzidzia mam nadzieję że się uda

Gość gość
Jeżeli komuś nie pasują nasze posty niech i nie czyta hastwo i brak wychowania żal mi Cię

Gość majowa staraczka
ktoś jest bardzo zdesperowany idiota/tka :) kurcze to troche przerąbane a robiłaś ostatnio jakieś badania przed planowaną ciążą? bierzesz kwas foliowy?

Witam mam teraz okres czekam aż się skończy skorzystam z testu owulacyjnego i będziemy działać

Gość majowa staraczka
długo mnie to nie było..:( jak u was dziewczyny?jak starania kurcze ja juz sama nie wiem albo ze mna jest cos nie tak albo testy owulacyjne trefne :( to juz moj 19dc a testy nadal nie pokazuja owulacji ZAPRASZAM NOWE DZIEWCZYNY :)

Gość gość
moze nie masz owulacji?

Gość gość
Chyba bym sie zalamala choc ja mam nieraz bardzo dlugie cykle i tym sie pocieszam. Na tym tescie byla druga kreska ale bledsza

Gość gość
zapraszam wszystkie starające się co prawda jest już czerwiec ale od maja się staramy myślałam że bedzie nas wiecej

Gość gość
mam pytanie czy to możliwe żeby owulacja była w 25dc? tak mi sie wydaje że właśnie ją mam dopiero teraz cykle mam dość nieregularne