Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sadzicie o wysolarowanych

co sadzicie o wysolarowanych pannach?

Polecane posty

co sadzicie o wysolarowanych pannach?warto?boje sie ze bede kiczowato wygladac z taka opalenizna, a z drugiej strony strasznie biala jestem

slabo sie opalam,. nigdy nie bylam na solarium, bo mam bardziej taka celtycka karnacje, brazowe wpdajace w rudawy kolor wlosy, zielone oczy i jasna cere z rumiencami, pod oczami troche piegow.nie bedzie to zalosnie wygladalo jak sie troszke opale na solce?nie wiem czy mi bedzie pasowac a nie chce sie mazac samoopolaczem bo zawsze mi straszne smugi zostraja pomzocie

Gość ruda z lasu
mysle ze mozesz fakjnie wygladac.ja mam ciemnorude, dlugie wlosy, zielone oczy i swietnie mi w zlotej opaleniznie

Gość gość
Ma sa Kra

Gość ruda z lasu
chyba ty

Gość gość
to pustaki na maksa

Gość wyruszam w swiat
dlazcego pustaki?oj, sadzicie po pozorach,a pozory myla. ja chodze na solarium i wlasnie pisze doktorat:)

Gość mmmmmmmmmmmmmm
Idz lepiej polez na slonku bedziesz bardziej naturalnie wygladac

Gość wyruszam w swiat
nie wiem jak ciebie, ale mnie slonce jakos nie chce lapac,m poza tym mecze sie bardzo podczas ekspozycji.latwiej mi pzretrwac te 6 min na solce niz godzine na sloncu, chyba ze na plazy, bo tam jest chlodniej, bryza od morza etc.

Gość gość
Sądzenie po pozorach znacznie ułatwia życie, wiec jak kogoś nie znam i widzę że jest ostro opalony na solarium, to od razu myślę sobie, że to jakiś tępak, a i tak nikomu to nie przeszkadza, przecież się nie znamy.

Gość gość
mnie śmieszą zdjęcia na naszej klasie, wszystko musi być opalone na solarium i dopiero wtedy dać zdjęcie publiczne, bo to wstyd pokazać się bladą! nie rozumiem tego. A po 30tce będą wydawać grube pieniądze na kremy na zmarszczki i botoksy, bo tak sobie zniszczyly skorę mając 20lat i chodząc po solariach

Gość wyruszam w swiat
racja, solarium i slonce bardzo niszcza skore. Ale opalone , szczuple cialo przynajmniej na lato - oh, jaka to pokusa, trudno sie ooprzec i nie opalac:D ale z umiarem, dziewczyny! ja chodze raz - dwa na tydzien, max na 6 min, i mam sliczny odcien skory, adekwatny do pory roku. potem jestem ''interesujaco blada'', bo pod ciuchami i tak nie widac, a maz lubi mnie i blada, i opalona po rowno:)

Gość gość
nie niszcz skóry. Ja używam samoopalacza, ale takiego lepszego. Trochę na początku śmierdzi, ale wygląda bardzo naturalnie i skóra się nie starzeje tak jak po słońcu i po solarium :). Ja używam https://www.douglas.pl/douglas/Piel%25C4%2599gnacja-Opalanie-Samoopalacze-Clarins-Samoopalacze-Mleczko-samoopalaj%C4%85ce-SPF-6_productbrand_3000001537.html