Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 527

czy powinnyśmy zgłaszać niektore tematy na POLICJĘ?

Polecane posty

Gość 527

Co o tym sądzicie? Chodzi mi o tematy w których najprawdopodobniej dzieje sie krzywda dziecku? Np ten temat o dziadku pedofilu? Matka dziecka zmiast cos zrobić, czeka aż dziadek cos zrobi... A potem w tv historia ze dziecko zgwałcone na śmierć i gdzie byli ludzie którzy w temacie sie wypowidali.

Myślę, że gdyby policja miała sprawdzać wszystkie bzdurne i BYĆ MOŻE związane z przestępstwem wątki musieliby zatrudnić cztery razy tyle pracowników :) weź też pod uwagę, że ktoś mógł z nudów wymyślić taki temat...

Gość gość
I do urzędu skarbowego tematy z przechwalkami o zarobkach kilkutysiecznych lub kupowaniu wędlin za 30zł/kg. Niech się tłumaczą skąd mają kasę, bo nie wierzę, że z legalnej pracy.

Gość zaniepokojona mama córki
zglos mnie :)

Gość gość
Wiesz co, czytłam o tym wątku rzekomego dziadka- pedofila. Na podstawie domysłów można by każdego dziaka ojca babcie czy nawet ciocie oskarżać o obrzydliwe pobudki- gdy osoba ta chce np. pomóc przy dziecku. Autorka nie ma zadnych dowodów na to że teść jest zboczeńcem a już na pewno pedofilem- ot wydaje jej się że pomaga najcześciej w czynnościach higienicznych- tyle. Cła reszta to domysły nie można z NUDÓW robic afery tam gdzie jej nie ma, rozgladnijcie się bo wokół pewno naprawdę krzywdzonych dzieci, a tak obrzydliwe być może niesłuszne oskarżenia potrafią zniszczyć zycie, wiec bez przegięć.

Gość 527
tak, tylko ze jak tutaj jestem to wedlug mnie dwA TEMATY KWALIFIKOWAŁY sie aby je zgłosic. ten o dziadku i kiedys byl temat ze matka trzymała 3 miesieczne niemowle w 14 stopniach w domu w zime bez ogrzewania

Gość gość
Kupuje wędliny za 40ZL za kg. Zgłoś mnie koniecznie :D

Gość gość
A co policja miałaby zrobić z tym dziadkiem? Ja pierdzielę, posrało niektórych dokumentnie. Niedługo się zrobi druga hameryka, że nie będzie można dziecka dotknąć bo cię za kraty wsadzą. Opamiętajcie się.

Gość gość
Jestescie znudzone autorka czhce nakręcić afere by przełamac te nude w życiu troszkę adrenalinka by wzrosla i te sprawy- żalosne jesteście.

Gość gość
Trzeba też zgłosić do kuratorium baby, które robią podstawowe błędy ortograficzne. Niech specjaliści sprawdzą jak udało im się skończyć podstawówkę. ..

Gość gość
11:26 - koniecznie! Niech im unieważnia maturę i zabiorą dyplom ukończenia studiów.

Gość gość
jak mozna tak zyc kafeteria i kazdy kit lykac,ludzie dajcie spokoj,taaa policja akurat bedzie sie kafeteria zajmowac:D

Gość gość
proponuje tez udac sie do ksiedza na plebanie i opowiedziec o kafeterii,albo do tvn,a moze do programu trudne chwile,czy sparywy he he

22.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość I do urzędu skarbowego tematy z przechwalkami o zarobkach kilkutysiecznych lub kupowaniu wędlin za 30zł/kg. Niech się tłumaczą skąd mają kasę, bo nie wierzę, że z legalnej pracy. x x a co zazdrościsz komuś że lepiej mu się powodzi w życiu niż Tobie? może po prostu ma łeb na karku i wie co i jak a nie siedzi w domu przed TV i piwko za piwkiem?ogarnij się lalka...

Gość gość
I jeszcze trzeba zgłosić matki siedzące tu od 2004 roku. Pewnie dom zaniedbany, dziecko głodne itp

Gość wężyca
:) :)

Gość gość
Mnie tez zgloscie! Zdarza mi sie kupic szynke za 47 zł za kg! Dzis kupilam lososia za 49zl/kg!!! Za lewizne hahaha :D

Gość gość
nie no, wedlina za 30zl to chyba stabndard. kazda kosztuje 25-35zl/kg. za mniej niz 20 to tylko jakies konserwowe gowna, gdzie jest woda i zelatyna, wiec mieso wychodzi w niej drozsze, niez w suszonej kielbasie

jakaś zazdrosna bieda to musiala napisac która sie nawet na wedlinach nie zna :o

Gość gość
Temat się rozkręca. Teraz na tapecie są wędliny.

Gość do zgloszenia tez
***musicie zglosic na pewno ta laske co w temacie WKURZAJA MNIE WOZKI NA KLATCE powiedziała ze obsmarowala goownem jakiejś sąsiadce wozek który jej przeszkadzal... ;) zgloscie i to szybko ! *** zgloscie jeszcze laski które się nie intersowaly topką ponoc kiedyś plakala ze się ktoś tam nie inetersowal na forum ze jej nie było pare dni czy jakos tak. ***zgloscie wszystkie matki dzesik, brajanow i kewinow ze sa patologia i krzywdzą dzieci takimi imionami! *** zgloscie wsyztskie kafateryjne mamy ubioerajace czapki dzieciom no i te które karmia mlekiem modyf, ze je trują i sa leniwe. *** zgloscie tez te karmiące piersią ze narazaja przechodzących obok ludzi na wymioty i odraze.... zalosna kafeteria\

Gość do zgloszenia tez
wędlina rulez :D w temacie wędlin trzeba zglosic matki dające dzieciom ... PARÓWKI !!!!!!!!

Gość gość
żałosna to ty jesteś że te wszystkie tematy czytasz

Gość gość
Nie zgłaszamy! Gdzie w końcu trzeba zaufać. A matka pisząca o dziadku wykazała się wielkim zaufaniem i mądrością. Na pewno podejmie mądre kroki.

Gość zaniepokojona mama córki
tak już im napisałam ze się tym zajme ale ataki dalej trwaja...nic nie poradzę... ale chcecie to mnie zgłaszajcie :)

Gość hehehehahahahihihi
22.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość żałosna to ty jesteś że te wszystkie tematy czytasz * zalosny to ty jesteś zalosny ze się bulwersujesz :D zero dystansu do siebie i swiata! :P

Gość gość
Ja bym zgłosiła te wszystkie idiotki wrzucające milion zdjęć dziecka na fejsie, rodziców którzy pozwalają na kąpieliskach by ich dzieci były bez kostiumu, to jest patoka

Gość hehehehahahahihihi
nagie dzieci w kąpieliskach to nieporozumienie tych rodzicow trzeba zglosic bo oni na serio narazaja swoje dzieci na atak zboków. o nagich zdjęciach dzieci na fejsie nie wspominając

Gość gość
atak zbokow?wy jestescie nienormalni.w kraju w ktorym mieszkam dzieci normalnie sie kapia nago nawet na basenach i wogole nie slyszy sie o pedofilach.Ta polska jakas chora z chorymi zboczencami.jak wogole mozna tak pomyslec?moze to wy tez jestescie zboczone?jak ktos ma kontakt z nagoscia od malego to nie ma robaczywych mysli.Was zglosic zboczuchy jedne i to matki!

Gość lulilay
527 - jak widzisz, zostałaś zjechana.. Niestety, tutaj lepiej przymknąć oko niż zareagować. Nie mówię, żeby od razu na policję iść.. No i temat wędlin za 30 zł nie ma nic wspólnego z tematem w/w..Ale cóż... :)