Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam szans u fajnych dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Mam już 24 lata i w przeciwieństwie do wielu moich kolegów nie mam jeszcze dziewczyny (no dobra, nigdy nie miałem, powiedzmy to sobie szczerze). Niestety nic nie wskazuje by ten stan miał się zmienić. Dlaczego? Bo nie mam szans u fajnych panienek. Jedyna dziewczyna, która do mnie wzdycha, niestety nie spełnia moich wymogów - jest odrobinę przy sobie i w dodatku jest spokojna, co mnie strasznie przeszkadza.

Gość gość
masz brzydki ryj i na nic nie zaslugujesz !

Gość gość
nie spelnia twoich wymogow? jesuuuu jaki palant. nic dziwnego dlaczego prawiczoki jestescie same, bo chcecie fajne panienki nie w waszej lidze zlamasy, jeszcze ma wasze wymogi spelniac, kupa smiechu

Gość gość
Nie jestem zbyt urodziwy niestety, do tego jeszcze nieśmiały i nie umiem wyrywać panienek. Nigdy nie dorównam kumplom, wokół których stale kręcą się nowe laski, a na starość stanę się zgorzkniałym grzybem któremu nie dostało się nic od życia.

Gość gość
No wiesz ale co to za przyjemność umawiać się z dziewczyną która mi się średnio podoba? To oczywiste, że będę próbował szukać wkrótce innej.

Gość gość
wypier/dalaj nieudaczniku, gowno nas obchodzi taka miernota jak ty, mozesz sobie tylko pomarzyc, bo tobie nalezy sie maciora z chlewu🖐️

Gość gość
skoro nie jestes zbyt urodziwy czyli masz paskudny ryj to nie wychodz z domu i nie strasz ludzi brzydalu:O

Gość gość
0/10

Gość gość
Czemu jesteście tacy chamscy? To źle że jestem szczery? Taka jest prawda że będąc z dziewczyną podobną do siebie będę oglądał się stale za pięknymi i zgrabnymi babkami.

Gość gość
Nie słuchaj ludzi z tego forum w większości to prawiczki i stare panny, ja Ciebie rozumiem mam podobny problem a związki z brzydkimi kobietami wyszły mi bokiem, mi na seksie nie zależy jak by zależało to obecnie bym korzystał z usług płatnych kobiet bo mnie na to stać, nie da się patrzeć i cieszyć ze związku z osobą brzydką taka prawda i dotyczy to obu płci, ładne kobiety czasami wiążą się z brzydkimi ale tylko dlatego że coś u niego dostrzegają.

Gość gość
kasę