Larry Philips from N Hollywood 0 Napisano Maj 22, 2014 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry Philips from N Hollywood 0 Napisano Maj 22, 2014 cenzura jak za komuny widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry Philips from N Hollywood 0 Napisano Maj 22, 2014 Powiem ci coś modko, odejdę z tego forum tylko wtedy kiedy sam tam postanowię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarzyna1994 0 Napisano Maj 22, 2014 mi przed chwilą zablokowała modka ip pewnie nie wie nic o możliwościach jakie oferuje neostrada :D a tyle razy już ją wyzywałam od kretynek jak myslała że to załatwi sprawe, ona nic sie nie uczy :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry Philips from N Hollywood 0 Napisano Maj 22, 2014 Odkąd jestem na tym forum permanentnie banują mi ip i nawet proxy od czasu do czasu i w dodatku 3 nicky bo Ernesto Guevara też był mój. Co za szmira z tej su//ki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry Philips from N Hollywood 0 Napisano Maj 22, 2014 Pewnie ta su//ka pomijając fakt braku własnego życia i bolszewickie praktyki dawno fiuta nie miała w kroczu pomijając tego gumowego fallusa co to go co wieczór wyciąga z szafki, pewnie się zapodział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry Philips from N Hollywood 0 Napisano Maj 22, 2014 Zaklinam cię modko, jeśli mi zablokujesz jeszcze jedno konto to umrzesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry Philips from N Hollywood 0 Napisano Maj 22, 2014 No i będzie spokój (otrzepuje ręce) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach