Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam powodzenie wyłącznie u starszych od siebie facetów

Polecane posty

Gość gość

Hejka, mam niecałe 26 lat i zauważyłam, że podobam się tylko starszym od siebie mężczyznom, takim po 30 najczęściej. Za to niestety jestem olewana przez rówieśników i młodszych, którzy znacznie bardziej mnie kręcą. Ciekawa jestem dlaczego się tak dzieje. Może ktoś ma podobnie?

Gość gość
jestem w tym samym wieku, rocznik 88 i mam bardzo podobne spostrzeżenia - wiekszosc mezczyzn,którzy sa mna zainteresowani to faceci po 30, tez mnie to zastanawia

Gość gość
tez mnie interesuja takie 26-latki

Gość angelllllllll
a ja miałam całe życie na odwrót, ciągle młodsi za mna latali

Gość gość
No właśnie, chciałabym się dowiedzieć czym to może być spowodowane? Jakieś sugestie, hipotezy?

Gość gość
równiez czekam na odpowiedz

Gość gość
Może po prostu wyglądasz na starszą i stąd brak zainteresowania rówieśników i młodszych.

Gość gość
Hm, możliwe, że coś w tym jest. Tzn. z twarzy wyglądam dość młodo, ale za to mam bardzo kobiecą figurę (jestem tzw. dużą kobietą, taką np. jak Joasia Liszowska) i może to jakoś mnie postarza.

Gość gość
bo faceci WOLĄ MŁODSZE, ci 30 latkowie też nie interesują się równolatkami

Ja mam odwrotnie, a cale zycie uwazalam, ze facet musi byc kilka lat starszy od kobiety. Teraz wiem, jakie to male wazne.

Ja tez jestem sporo kobieta, ale raczej dluga i smukla, choc z tendencja do nadwagi, wiec nie jak Liszowska. To najpewniej cos w zachowaniu, ja widocznie zachowuje sie jak gowniara ;)

Gość gość
Tylko że mnie zainteresowanie tych starszych średnio się podoba.

Gość gość
ja jestem wysoka i szczupła, zazwyczaj mam poważny wyraz twarzy gdy ide sama po miescie itp, staram sie ubierać dobrze

No wiesz, mnie tez nie zawsze na dobre to wychodzilo, np kiedy jako 15 latka mialam 12 letniego adoratora ;) Pamietaj, ze potrzebujesz tylko jednego faceta, on sie znajdzie, zainteresowanie innych to tylko mily dodatek.

Gość gość
Ja też jestem dość poważna, a przynajmniej na taką wyglądam na pierwszy rzut oka z powodu swej nieśmiałości. Obawiam się, że młodsi zakładają, że jestem sztywna i nie można się ze mną bawić.

Ciesz się, że wolą Ciebie starsi. Są bardziej doświadczeni ;)

Gość gość
Obawiam się, że młodsi zakładają, że jestem sztywna i nie można się ze mną bawić. ... uroda, uroda i jeszcze raz uroda, młodsi wolą młode dziewczyny

Gość gość
Może i tak, ale obawiam się, że możemy mieć inne priorytety na dłuższą metę. Teraz np. wpadłam w oko pewnemu 33-latkowi, który jest świetnym facetem i super nam się gada, ale czuję się na jego tle mało doświadczona i mało ustabilizowana.

''uroda, uroda i jeszcze raz uroda, młodsi wolą młode dziewczyny'' Zadna uroda, ja wcale taka ladna nie jestem, a lubia mnie mlodsi.

Gość gość
Młodsi szukają rozrywkowych dziewczyn, które nie oczkują zobowiązań, a tacy 30-latkowie raczej już szukają stabilizacji i chcą prawdziwego i trwałego związku.

Gość gość
i co że cie lubią? przecież o seks tylko chodzi

No wiem, ale najwyrazniej ich bardziej krecilby seks ze mna, niz z jakas mlodsza. Tak tylko mowie.

Gość gość
ale najwyrazniej ich bardziej krecilby seks ze mna, niz z jakas mlodsza. ... bardziej nie, ale mnie też czasem kręcą starsze

Gość gość
Uwielbiam młodszych, może i szukają przygód, ale za to są bardziej spontaniczni, energiczni i bardziej otwarci. Faceci po 30 niestety stają się już wygodniccy, leniwi i bardziej się zamykają. Dlatego też ich zainteresowanie wcale mnie nie cieszy.

Ja uwazam, ze to chodzi o zachowania. Ale moze po prostu mam kompleksy i sama nie wiem, jaka ze mnie super laska :)