Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oglądałyście wczoraj Zonę dla Rolnika

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
Tak....Najsympatyczniejszy byl kandydat nr 1 i ten dwumetrowy facet:)

Gość gość
program bardzo mi sie podobał Ogolnie wyszło na to, ze kazdy z tych mezczyzn jest porzadnym pracowitym facetem. Troche sie posmialismy z niektorych, szczegolnie ten bez uzebienia przypadl namdo gustu.:) Ale program super

Gość gość
na jakim kanale ten program i o której?

Gość gość
tak sie podsmiewujecie z nich, a tacy rolnicy z hodowla krow mlecznych wiecej pracuja i zarabiaja od tych waszych fagasow na etcie 2 tys na reke.

Gość gość
Nie oglądałam, zapomniałam. Będzie jakaś powtórka? Czasem obejże chłopaki do wzięcia, to chyba coś podobnego, ale dziwni ci faceci tam. Tacy zamuleni, zacofani. Nie wiem z jakich wsi ich wzięli. U mnie jest jeden taki kawaler już po 40, ale można z nim pogadać, spoko jest, rozgarniety. Jedyny minus to jest wstydliwy i chyba dlatego nikogo nie znalazł. Cały czas mieszkał z mama, najmłodszy syn. Teraz został sam, blisko ma rodzeństwo. Serio ma kasy z tego swojego pola i krów, ma dwa domu, jeden swój który wynajmuje i drugi po rodzicach.

Gość gość
ale napisalam o tym, ze troche sie usmialismy a jednak kazdy z tych mezczyzn wzbudzil nasz szacunek swoja pracowitoscia i przyzwoitością. Jeden chlopak opowiadal, ze swojej wybrancve bedzie kupowal ciuchy jakie chce. To nas rozbawilo I jeden z tych Panów miał problemy z uzebiebiem, ale kazdy z nich to pprządny człowiek

Gość gość
i 3/4 z nich postawiła nowe domy !! co mnie zaszokowało

Gość gość
cieszę się, że tak to widzicie, bo zwykle pańcie z miasta nie doceniają ciężkiej pracy rolnika... a i wiejskie dziewczyny w ucieczce do miasta widzą szansę na lepsze życie, a ci biedni, porządni faceci zostają, raczej bez szans na kobietę, bo mało znam kobiet z miasta wybierających życie na wsi.

Gość gość
dziwię się że nie maja dziewczyn ten sołtys młody i ten chłopak co ma dziecko wydaja sie sympatyczni i zaradni i z urody całkiem całkiem,kobiety powinny stać w kolejce :) a program podobno ustawiany szkoda bo fajnie sie zapowiadał cos nowego takiego programu nie było w Polsce. Też na wsi mieszkam i z przyjemnością obejrzałam.