Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Planuje zamówić przez internet butelke belgijskiego piwa kosztujacą 42 zł

Polecane posty

http://piwoteka.pl/pl/p/Palm-0%2C75-szklo/3302 to :classic_cool: Niezła ze mnie krejzolka co, bogactwo, nie to co wy, biedne polskie kuhwy :classic_cool: Już zaraz składam zamówienie, przesyłka kurierska 18 zł, czyli łącznie 60 zł, trzeba wiedzieć jak wydawac hajs jak sie ma go dużo :classic_cool: // // // // //

Gość gość
musze cie rozczarować kociaku, piłem to piwo i niczym sie nie różni od naszych krajowych, w belgi ten sikacz nie kosztuje nawet 1 euro, no ale jeśli ktoś kupuje tylko dlatego że jest drogie to spoko, smacznego ;)

Gość gość
te piwo było kiedyś w sklepach w pl. wycofali je . zamawiaj więc śmiało :)

Gość gość
A może chcesz jeszcze kupić prawdziwe, rosyjskie pierogi 150 zł/kg? :classic_cool: Zajada się nimi sam Putin więc naprawdę warto! Pokaż polskim kuhwom, że stać cię na takie jedzenie.

Gość gość
pozdrowienia dla Lookrecji :classic_cool:

Gość gość
haha no wlasnie, Palm nie zachwyca, chcoc sa gorsze ;P

kupuje z ciekawości. Zobaczymy czy sikacz. Raz na jakiś czas można zaszaleć :classic_cool: gdyby było nędzne to by na bezczela nie dawali takiej ceny. Fakt, że żadnej recenzji na polskich blogach piwnych nie znalazłam, dośc zagadkowe.

Gość gość
Przecietnie, ostatnio kupilismy krate to dawali gratis 4 szklanki ;P

Gość gość
oj importerzy na towary z zagranicy niedostępne w kraju, dają ceny na bezczela, uwierz, choć tam kosztują normalnie.

Gość gość
no bo to tak właśnie jest, większość rzeczy sprzedaje się albo dlatego, że jest tania i ogólnodostępna albo wręcz odwrotnie, sprzedaje się dlatego że jest droga lub bardzo droga i stwarza wrażenie elitarności, że tylko nie liczni mogą to mieć. Jednak cena nie mówi o tym czy coś jest tego warte, cena ta jest sztucznie zawyżona, bo wiedzą że znajdzie sie niedowartościowany osobnik, który kupi to dla samego zaimponowania środowisku w którym na co dzień funkcjonuje. Taką też taktyke przyjął np. Iphone, koszt wyprodukowania takiego telefoniku jest śmiesznie niski, ale sprzedają je za 5tys zł, potem dorobią mini poprawke i znów cała armia pseudofanów jabłka leci po nowego ajfołna, to cena przyciąga a nie produkt

Gość gość
42 zl : 4 (licze ze 1e = 4 zl) = 10,5e..... "krat van 24 flesjes á 0,30 liter van Palm is € 14,29 (€ 1,98 per liter)."

Gość gość
Jesteś z******ta. :classic_cool: Wielka szkoda, że masz w życiorysie plame w postaci występów na szołap. :classic_cool:

Gość gość
otóż to, drogie to kupie, nie po to że mi sie to przyda czy jest faktycznie takie dobre i fajne, ale tylko dlatego by zaimponować otoczeniu, "bo mnie stać a ciebie nie..." no a aple i inne firmy kręcą gruby cash :D tak samo z tym piwem, belgia 1 euro = 4zł u nas 42zł + przesyłka (na której zresztą też zarobią), koszty transportu nie są tak wysokie żeby miala być taka cena, to tylko "chłyt małketingowy"

Gość gość
Lookrecja nawet jakbyś piła piwo za 1000$ to i tak jesteś szołapowskim dzіwkаrskіm zerem :classic_cool:

Gość gość
Nie p********e. Lookrecja jest bardzo ładna, a że dorabiała sobie w sposób sprawiający jej przyjemność to co z tego? :D Nikomu krzywdy tym nie robiła więc o c***j wam chodzi? :classic_cool:

Gość gość
zaloguj sie Looki głupia szmato :classic_cool: co się tak wychwalasz spod pomarańczy? :classic_cool:

Gość gość
Nie wyzywaj jej, jakby nie spojrzeć była jedną z ciekawszych użytkowniczek tego forum. :D Należy jej się szacunek. :classic_cool:

Gość gość
Looki nie wychwalaj samej siebie spod orange :classic_cool::D:D:D

Gość gość
Co za pojeeb :D. To już nie można napisać czegoś pozytywnego o danym użytkowniku, bo jest to od razu wychwalanie samego siebie według kafeterian :classic_cool: Leczcie się 🖐️

Gość gość
Looki to kociaczku słodki... :classic_cool:

Gość gość
Łiłosz już sie na,*********,ł że wróciłaś na kafełe? :classic_cool:

Gość gość
nie piłam tego piwa, ogólnie nie miałam okazji skosztować piwa tego stylu, ale nie piszcie że to takie samo piwo jak nasze koncerniaki. Nasze koncerniaki *jak większość koncerniaków na świecie, to po prostu jasne lagery, lager powstał "dla mas", czyli wyprano piwo ze smaku, zniwelowano goryczkę, przefiltrowano jak najmocniej... i czy komuś się to podoba czy nie, to tyskie, lechy, żywce na piwnym rynku są sikaczami.

Gość gość
Gdyby się na nią w****** to byłoby całkiem spoko :D. Może miałbym u niej szanse. Taka wyuzdana i ładna dziewoja to skarb :classic_cool:

Gość gość
tyle że to belgijskie to też jasny lager idiotko :D

Gość gość
Kup, jak nie sprubojesz nie wyrobisz sobie zdania. O ile nie trafisz na jakis bubel ;P Nam sie raz trafila partia 'dziwnych' Bavarii ;P

Gość gość
no niestety nie jst to jasny lager :D Nie każde jasne piwo to Lager... Ja się wykłócać nie będę... nie mówię że to piwo to jakiś cud, bo nie piłam i pewnie nie będę pić, chyba że ktoś mi przywiezie, jedno jest pewne... na pewno butelka nie jest warta 60zł. Autorka sie daje robić nieźle w bambuko

Gość gość
Mieszkam w Belgii piwo nie kosztuje 10 e tylko jak wyzej gdzieś 1 e .

Gość gość
nikt nie napisal ze kosztuje 10e