Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlamka

syn

Polecane posty

Gość zlamka

jestem w niechcianej ciaży i wlasnei dowiedzialam sie ze bede miła syna :( zalamalam sie , ta ciaza to dla mnei tragedia i tlila sie we mnie iskierka nadzieji ze chociaz urodzi mi sie córeczka ...... czuje ze nei ebde kochac tego dziecka :(

Gość gość
-1000000/10.

Gość zlamka
serio tak sie czuje , nic na to nie poradze .... to nie prowo , wiadmomo ze najwazneijsze zeby bylo zdrowe ale nic nie poradze ze targaja mna takei uczucia :(

Gość gość
hej,mam podobna syt i tez dowiedzialam sie ze bedzie syn. W ktorym jestes tygodniu? Moze sie jeszcze zmienic i bedzie dziewczynka.

Gość zlamka
ja juz 21 tygodniu wole sie nie ludzic juz :/ a ty? odechcialo mi sie kupowac ubranek iw szytkiego :( pewnei mi przejdzie ale nie ukrywam ze ejstem mega zawiedziona .zalezalo mi bardzo zeby pierwsze dziecko bylo dzieczynka :( ehhhhhh smutno mi

Gość gość
Oddaj do adopcji a sobie kup psa...to jest....suczke.

Gość gość
ILE wy macie lat? To nie wazne czy syn czy corka, dziewucha moze byc rozwydrzona, a chlopiec kochany, a wy tylko stereotypami sie kierujecie

Gość zlamka
29!!!!! bo co bo moje uczucia sa takie jakie sa to mam sie schowac i nie odzywac , sama sobie kup psa , bozee ludzie , chcialam miec corke czy to jest az takie szokujace

Gość gość
To nie koncert życzeń, to życie! Najważniejsze żeby było zdrowe. Dziecko to dziecko. Nie rozumiem takich ludzi... patrząc z perspektywy osób, które oddałyby wszystko żeby mieć w ogóle potomstwo! Dziecinnada, aż wstyd że mówi to 29letnia osoba. Nie dojrzałaś do tego żeby zostać matką. Dziecko kocha się, bez względu na płeć.

Gość gość
Wiadomo, że się kocha i akceptuje, ale zawsze ktoś może liczyć że będzie dziewczynka albo chłopak. Ja bardzo chciałam chłopaka z racji tego, że faceci jednak mają łatwiejsze życie, łatwiej im do czegoś w życiu dojść (zawsze szybciej awansują faceta niż kobietę), nie rozczulają się nad byle pierdołami, nie są tacy małostkowi itd. Będzie dziewczynka, trzeba się z tym pogodzić i brać to co nam życie przyniosło :)

Gość gość
ja miałam malutką taką dosłownie lekko tlącą się nadzieję, że będę miała córkę - wydawało mi się, że lepiej będę umiała się z nią porozumieć bo też będzie kobietą ;) a jednak padło na synka i kocham go najmocniej na świecie :)

Gość gość
prowo Ale rybka i to chwyta :D

Gość gość
hej to ja z 15.09 ja juz jestem w 30 tyg i nadal ciezko mi sie pogodzic z tym ze bede miala dziecko..mam 26 lat

Gość cziku czaka
wiadomo, że syn to porażka z braku laku tak gadacie, że najważniejsze to zdrowe bla bla bla, no bo co macie powiedzieć przyznajcie się, że wolałybyscie córki, mali chłopcy są obleśni i nie ma tyle frajdy co z dziewczynkami taka prawda

Gość zlamka
wiem ze nie dojrzałam ! pisałam ze dziecko nie bylo planowane i wcale go nie chcialam ..... wiem ze inni sie straja latami i nie maja ale mam sie pochlastac ze ja mam chociaz nie chce i nie jestem gotowa ..... tak jak ktoś wyzej napisal najważniejsze jest zeby dziecko bylo zdrowe ale czy to az taki grzech czuc sie zawiedziona ze wzgeldu na płec ? Ja tez czuje ze było by mi łatwiej zniesć fakt macierzynstwa jesli mialabym corke , nie wiem czemu .... mam brata i wiem jaki jest, ma wszytko w d***e,liczy sie tylko on .... kiedys chce miec wiecej dzieci i teraz bede sie juz zawsze bala ze nastepne to tez bedzie chlopak :/ a tak bylo by mi juz wszytko jedno co sie urodzi nastepne....

Gość zlamka
hej dziewczyno w 30tyg ja dzisiaj przeszlam koljne zalamnie jak sie dwoiedzialamz e jednak syn ale glowa do gory , mysle ze jak sie nam dzieci urodza to je pokochamy ...... oby ty jestes mlodsza ja mam 29 lat i w zyciu bym sie swiadomie nie zdecydowala na dziecko jeszcze no ale trudno , nie wolno nam sie zalamywac pozdrawiam

Gość gość
a co takiego złego w synu i czemu niby chłopcy są obleśni?? w życiu nie słyszałam tak dziwnego poglądu

Gość zlamka
bez przesady , taka opinia to pzregiecie ,ja mam 2 koloezanki które wolalby miec chlopców i tylko po jedym dziecku , ja chcialabym miec dwoje dzieci lub wiecej ( ale pewniemnie nie bedzie stac ani kiedy urodzic ze wgledu na wiek ) i wolabym zeby chociaz jedno bylo dziewczynka , teraz gdy urodze chlopca , bedzie strach ze kolejne tez bedzie synem poprostu

Gość gość
ja mam syna i jest najwspanialszym dzieckiem na swiecie!!!!

Gość gość
ale zalety posiadania syna są ogromne. przede wszystkim synowie zwykle bardzo kochają matki. po drugie nie będziesz miała w domu żadnych głupich lalek tylko fajne zabawki, samochodziki itp. po trzecie nie będziesz musiała córce kupować jakichś głupot, stert ubrań, pilnować by nie ubierała się jak d****** omawiać makijażu itp. i nie będzie w domu różu. ok wiem że przy synu też się tak da, ale z synem myślę można się naprawdę dużo fajniej bawić.

Gość gość
dziewczyny mialam to samo, całą ciąże chodziłam jak struta, nieszczesliwa, nie dosc ze nie chciana ciąza to jeszcze płeć nie ta. A teraz to dziecko ma 2, 5 roczku i kocham nad życie, jest wspaniałe, mądre, samodzielne, silne, szybko sie wszystkiego uczy, w przedszkolu wszyscy go uwielbiają

Gość zlamka
a ja bym wlasnie chciala te wszystkie lalki i ubranka kolorowe , i czesanie włosów i wszystko z wiazane z posaidaniem dziewczynki..... i nawet kolor rózowy chlopaki teraz to albo gejusie jakies , a dizewczyny lafirydny wiem .... zawsze zle ale takei czasy

Gość gość
a ja będę mieć synka i się cieszę, chłopaki są fajne , i lepiej się chowają do dziewczynek

Gość gość
ja mam syna i córkę i wiesz co? wolę syna :D córka wiecznie niezadowolona, o spódniczkach zapomnij, przytulać nie, swoimi drogami chodzi a synek słodka przylepa, kochany, grzeczny i jestem dla niego całym światem :)

Gość gość
i córka nigdy nie bawiła się lalkami i nie dala sobie robić kiteczek :D

Gość zlamka
heheh silna osobowosc zatem :) no nie wiem moze macie racje , pewnei mi sie odmieni ale narazie musze sie z tym ajkos pogodzic , dzisiaj po usg milam zaplanowane poszukac jakis ubranek moze ale jak sie dowiedzialamz ze syn to mi sie odechcialo i wrocilam do domu poprostu