Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

T0MASZ

Czy facet 32l. z Córką 3l. znajdzie...

Polecane posty

Gość gość
kim jest normalna kobieta ?

Gość goscwwa
Mi by nie przeszkadzalo dziecko,pod warunkiem,ze jego byla nie wpieprzalaby sie w nasze zycie.

Po prostu normalna, przeciętna, bez żadnych obsesji np na punkcie porządku, z wyobraźnią, planami, optymistkę, z pozytywną energią, etc

Gość gość
oj no nie wiem, moja kuzynka jest dobra osoba, naprawde , ma poukladane w głowie,jest po rozwodzie bo jej mąz pił i przepił wszystko i nie chcial pracowac,ona zawsze pracowala, jest po studiach.ma córkę. poznała kogos, zaiskrzyło, a on jej mówi ze ma 2 dzieci , ze zona cpała i zdradzala w koncu poszła w długa.Moja kuzynka sie zniechęciła, ze cudze dzieci ma chowac, przerazila sie, chciala sie wycofac, no ale one sa u babci na codzien, dobrze sie tam czuja. jakos to przetrawiła

Gość gość
a twoja zona czemu jej nie wychowuje, nie chcesz, nie musisz odpowiedziec

Gość gość
głupia prowokacja, facet samotnie wychowuje dzieco i ma cza s siedziec na babskim forum, taaaaaaaaa, do roboty chodzi, sprzata, pierze, zajmuje sie dzieckiem i przesiaduje na kafeterii

Gość gość
w realu nie mozesz znalezc baby ,a tu na pewno nie znajdziesz, tu nikt normalny nie siedzi ewentualnie kobiety które mają męża który je utrzymuje nie musza pracowac, to z nudow czasem tu piszą, reszta to gówniarze , świry i trole

Nie, Żona po rozwodzie zostaje z drugą Córką. Ja biorę starszą.

Gość gość
czyli masz 2 dzieci a nie 1 .

Pytanie padło na takim forum, sondażowo, nie szukam nikogo przez anonimowe forum... Rozwód to dopiero będzie...

Chodzi mi tylko o to, żeby mieć jakieś odniesienie, z typowo damskiej społeczności...

Chyba na innym damskim forum poszukam odpowiedzi, bo tu po prostu chyba jakaś ... siedzi. BYŁO PROSTE PYTANIE - ODP. TAK LUB NIE.

Gość Janusz Slask
Prędzej czy później znajdziesz tylko nie szukaj na siłę,poczekaj parę miesięcy,odpocznij po nieudanym małżeństwie.Ja dopiero po 10 miesiącach od rozwodu związałem się z nową kobietą - też rozwódka.Ona ma córkę 7 letnią ja mam syna 8 letniego i dzieciaki szybko przypadły sobie do gustu. Nawet lekcje razem odrabiają :-)

Gość Janusz Slask
To forum już od dawna dla kobiet jest tylko z nazwy :-) Mimo że piszą tutaj ludzie poważni jak i nie poważni to i tak dużo ciekawych rzeczy można sie dowiedzieć.

Gość gość
on bada grunt pod nogami, bo chce zostawic żone, czy bedzie miał co posuwac po rozwodzie

Gość gość
ja bym sie nie związała ani z dzieciatym ani z rozwodnikiem mimo ze sama jestem rozwódka, szukałam i znalazłam sobie kawalera rozwidziony i dzieciaty to same kłopoty, wiecznie jakies przepychanki z byłymi, masz 2 dzieci, do tej młodszej tez bedziesz jezdził, mial obowiązki za dużo tego jak dla mnie

To na tym forum uprawia się zawoalowaną reklamę do kobiet, m.in. również i tu wprowadza się podświadomie nowe marki, również tu uprawiany jest marketing przez trendsetterów, i teraz dowiaduję się, że tu NIE MA KOBIET, dobre :)

Powiem Tobie tak w/w moja Klientka, notabene, z******ta dupa właśnie się rozwodzi... 35% Klientów mojej firmy to... kobiety, TU miał być tylko sondaż ale widzę, że jest niemożliwy.....

KONIEC TEMATU, widać że trendsetterzy faktycznie znajdują tu PODATNY GRUNT. Bez obrazy niektórych...

Gość gość
u mnie miałbyś szanse , jeżeli nie musiałabym zajmować się Twoja córką .

Gość gość
No jasne ze tak, nie mialaby nic przeciwko dziecku pod warunkiem zgodnosci co do metod wychowawczych

Gość gość
U mnie już za samo określenie "z******ta d.u.p.a" nie masz szans. Poza tym najpierw się rozwiedź a potem szukaj naiwnej.

Gość gość
to ja ci odpowiem myślę, ze jak jest normalny i fajny i bedzie umiał być partnerem to znajdzie, bo czemu by nie nie rozumiem jednak dlaczego tak chcecie skrzywdzić własne dzieci, to chore chore chore i okrutne, aby siostry wychowywały się osobno. czy ty masz pojecie co im zabieracie/ WSZYTSKO, wszytskie poranki, wieczory, nocne rozmowy... tak buduje sie więź, nie zdziw się jak dorosną to będą sobie obce bo wy z żonką nie mogliście się dogadać

Gość gość
Gość wyżej dobrze mówi, podzielcie się jakoś opieką nad obojgiem, ale nie rozdzielajcie dzieci! Bardzo ich skrzywdzicie :(

Gość gość
To "starsze" dziecko ma 3 lata? Jakie ono starsze? Maluch zupełny, potrzebujący jeszcze matki (kluczowe pierwsze 4 lata życia). Z tego względu - nie. Kto normalny rozdziela tak małe dzieci, tak małą dziewczynkę powierza ojcu?

Gość gość
Prowo. Dzieci w tym wieku sąd zostawia przy matce.

Miałem sobie już darować... Tak, zostawi Matce, masz rację, najniższa płaca krajowa i 2 dzieci... i pozwy o...? alimenty??? Ojciec firma informatyczna, perspektywy, oraz... wzięty prawnik w jego rodzinie. TERAZ TYLKO USTALAM WARUNKI ROZWODU. Stąd wybór /mój/.