Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

T0MASZ

Czy facet 32l. z Córką 3l. znajdzie...

Polecane posty

"Z******ta dupa" och przepraszam, przepraszam za fakty... Jestem trochę, znaczy się, mam nie wyparzony język ale fakty bez problemu potrafię określić.

I już widzę jak sąd Matce 2 dzieci zostawia... Córka z Tatusiem się bawi, a od Matki tylko opir.dol zbiera za to, że żyje. Normalnie ubaw po pachy...

Gość prawnikZAplikacją
Jedno małe dziecko do matki a drugie do ojca aghahahha :D salomonowe rozwiązanie, żaden sad by takiego czegoś nie zasadził prowo 0/10

Łosz qarwa, jaki sąd, brat jest wziętym adwokatem, zna ... I mi odbiorą 2 dzieci, i będę alimenty płacił. Normalnie KOSMOS. Ja pier.... Kto tu siedzi...

Gość pisze ona 27 lat
Dla mnie nie byłoby najmniejszego problemu. Jeszcze na dodatek 3-latka - super wiek :)

Gość pisze ona 27 lat
Ty... prawnik od siedmiu boleści. Mam w dalszej rodzinie identyczną sytuację. Ojciec wziął starszego syna, matka młodszego. Da się? Da!

Gość gość
Marzysz,ze sad da ci dziecko choc jedno. Co z tego ze wziety prawnik? Masz w pl pomnik ojca polaka? A matki polki jest,szpitale sa. "To jest wojna, pieprzone westerplatte. Sad nie pozwoli by na tym pomniku rysa powstala". Ona jeszcze dostanie nawet bez orzeczenia o winie z powodu pogorszenia sytuacji finansowej choc na,6mies. Marzysz. Zostaniesz sam.

Gość gość
Ona nie da ci obu dzieci bo jej dochodem sa alimenta.

Gość pisze ona 27 lat
Facet chce walczyć o własną córkę, to się chwali. Ja Ci życzę z całego serca powodzenia. Chciałam przy okazji powiedzieć, że kochający ojciec potrafi być o niebo lepszy niż kochająca matka. Mam znajomych, gdzie facet jest świetnym ojcem, a matka.. no cóż. Pozostawia wiele do życzenia. Denerwuje mnie powszechna opinia, że matka się lepiej zajmie dzieckiem - g***o prawda - nie ma reguły!!!

WŁAŚNIE! Eureka. Ja biorę starszą, Ona młodszą. Żaden sąd w tym Kraju tego nie podważy...

Gość pisze ona 27 lat
Chciałam zauważyć, że autor tematu nie zadał pytania pt: "czy sąd przyzna mi opiekę nad starszą córką?" tylko "czy posiadając 3-letnią córkę, ma szansę na znalezienie odpowiedniej kobiety?"

A... Jakby nawet sąd się pomylił, to spółka zmienia rezydencję, dziecko znika i... szookaj wiatru w polu. Ja nie jestem "przyspawany" do mieszkania w kredycie, a niech żona spłaca...:) tu nie ma innych opcji... Albo ja albo bank, komornik etc teraz nie ma długu żadnego, it's all ok. TERAZ. JA mogę działać na Wyspach, na Cyprze, w US czy w Rosji...

W informatyce nie ma żadnych GRANIC, w dodatku na Wyspach zarobię min. 3 x więcej... :)